Hittills har denna veckan varit seg. Har inte gjort något, bara legat i sängen och sovit direkt efter skolan. Har bara inte haft orken att hitta på något. Men, men nu ska man ta tag i livet igen hahah.

Funderar att ta brun utan sol nu ikväll men vågar inte haha, jag är så blek nu helt sjukt.  jag har nästan aldrig tagit det kanske bara 4 gånger i hela mitt liv, erkänn sjukt. Alla tar brun utan sol 24/7 men jag vågar inte. Problemet är att jag knappt inte vet hur man ska göra så det inte blir fläckigt. Ja, ja det får gå lite som det går. Tagga bli fläckig imorgon haha.

Jobb hela veckan med att blåsa upp flera 100 ballonger i ca 15 timmar. Ont i fingrarna nu JA!

En myskväll med tjejerna i fredags var välbehövligt. Känns som det var längesen vi alla träffades nu, skönt att snacka av oss lite och bara mysa. Vi åt lite snabbt och sedan tog vi fram lite godis och chips, skit gott hihi.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Kom nyss hem från skolan och sitter här med en avokado macka. Fattar inte att det redan är fredag??? Verkligen så skönt med helg!

Denna veckan har jag faktiskt tagit det lugnt och för det mesta kollat Pretty Little Liars men har även träffat några kompisar och pluggat. Nu när det har blivit lite kallare ute och det har blivit höst så satt jag och päronen framför kaminen i onsdags och mös. Såå mysigt!

I morgon blir det jobb 9.30 -18.00 på A6 med Holly. Jag jobbar ju på A6 som värdinna, då jag blåser upp ballonger, har spökjakt och delar ut godis till barnen osv. Jobbar som värdinna runt högtiderna och som nu i helgen så är det höstmarknad. Ska även jobba på söndag också. Efter jobbet vet jag inte vad som händer, lite oklart fortfarande.

Ikväll blir det nog tjejmys hos mig med Astrid, Clara och Lisa så vi kommer väl förmodligen köpa massa godis och chips och gotta oss:)

Likes

Comments

Dagen började med sovmorgon till 10.30, såå skönt faktiskt! Efter skolan stack jag och Fanny till A6 kollade lite kläder och då passade vi på att äta på Mc Donald's.

Det känns som jag fick med väldigt mycket idag. Jag gick en sväng med mina två hundar, Boss och Kalle. Vi gick vid Dunkahallaån som var hur mysigt som helst, nu när löven från träden har fallit ner på marken. Det är så fint och jag tycker att ni andra ska gå en sväng där. Min bror och hans tjej Jossan kom hem innan och då festade vi till det med taccomys på en tisdag, hur bra???

Efter tacosen blev det faktiskt ytterliggande en till promenad nu på kvällen med en kompis, i ösregn haha. Mina skor blev helt blöta men, men :(

Jag tycker att detta har varit en bra dag ändå. Jag hoppas verkligen att det slutar bli kallare. Orkar inte ha vinter med slask överallt. Vintern är den årstiden jag hatar även om det kan vara mysigt ibland och sitta framför kaminen.

Godnatt <33

Likes

Comments

Hej, detta är alltså mitt första inlägg och tycker verkligen detta kommer bli jätte kul!

Jag tänkte börja med att berätta lite om mig själv. Mitt namn är Felisia Bertilsson och är en tjej på 16 år. Jag bor i Jönköping och går på Sandagymnasiet i Huskvarna. Jag bor med min familj som består av mamma och pappa och mina två hundar. Mina syskon har flyttat hemifrån, så jag är tyvärr enda barnet hemma, fast det kan vara lite skönt ibland;) Jag har innan bott i Mullsjö som är ungefär 30 min härifrån. Där bodde jag tills jag blev 8 år och anledningen varför vi flyttade till Jönköping var att både mamma och pappa jobbade i Jönköping som dom gör fortfarande. Min bror gick redan på gymnasiet i Jönköping och min syster skulle börja där så då var det bara jag kvar som höll oss kvar I Mullsjö. Fast det finns inte heller mycket att göra så nu är jag glad att vi flyttade därifrån. På fritiden är jag med vänner och hittar på mycket. Jag försöker även att gymma lite då och då men det går inte alltid så bra haha.

På denna bloggen kommer jag skriva om mitt liv och min vardag. Målet med denna blogg är att det dels ska vara en rolig grej för mitt att skriva lite och även att andra ska tycka det är intressant att läsa när man har en ledig tid över;)

Hoppas att ni har en bra söndag utan någon söndagsångest:) Kram

Likes

Comments