Header

Vardag

Hej vänner!

I natt så fyller Dun 18! Så planen för idag är att vi ska föra hos henne och sedan tagga ut. Idag så testade jag använda den gula eyelinern som jag fick i förrgår. Fyfan va nice den är, jag älskar den! Dock så måste jag öva en del ahhaha, Jag förstår inte riktigt hur en ska lyckas att inte komma åt fransarna? Vet inte heller hur jag ska lösa det hahaha. Har ni några tips på hur en kan lösa det?


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Vardag

Igår spenderade jag kvällen med ett gäng fina vänner och då jag fyllt år var det några som tog med sig en present (hur fina?). Jag fick bland annat ännu en planta vilket gjorde mig super glad men också en gul och en röd eyeliner! Det är något jag verkligen velat ha super länge men aldrig skaffat. Gissa om det gjorde mig glad? Är verkligen super taggad på att testa dem!

Idag har jag planerat att bara softa hemma, förbereda lite inför skolan då jag är uppbokad varje dag tills skolan börjar sen. Så saker jag vill få gjort idag är att bland annat organisera skolväskan. Vilket är något jag verkligen tycker om. Det är en lugnande känsla att ha den delen avklarad. Något jag också ska göra för att bara ta det lugnt är att läsa och skriva av mig en del. Det ska bli skönt med en sådan här dag, speciellt när jag vet att jag inte får en till förens på lördag.


Likes

Comments

Vardag

Nu är jag officiellt myndig. Ha! Hur gick det ens till? Efter att ha firat lite smått med både vänner och familj gör jag mig nu i ordning för en utekväll. Igår fick jagfyra nya fina växter till mitt rum och där bland två fikusar. Sedan fick jag också en högtalare som är helt FANTASTISK. Det är Bose Soundlink Revolve och gissa om den ska med i kväll!

Nu är det också ungefär fem dagar kvar tills skolan börjar och jag börjar faktiskt att acceptera detta och känner mig ganska redo. Något som ska bli skönt är att få tillbaka en rutin och dessutom träffa vänner på lite mer rutin. Snart börjar också ridningen vilket jag saknat som fan! Det ska bli så sjukt skönt att komma tillbaka.

Igår hittade jag också mammas gamla scoutbyxor och jag verkligen älskar dem, hur sköna som helst.

Likes

Comments

Vardag

Den här dagen har verkligen endast spenderats i min ny-bäddade säng. Gissa om det var behövligt! Inte bara för att jag varit dödstrött efter gårdagens äventyr utan också på grund av den utmattande pms jag haft de senaste dagarna. Denna pms har bland annat bidragit med en del ångest och tårar. Med en massa känslor men också mycket framtidsgrubbel. På söndag fyller jag 18 och snart startar mitt sista år på gymnasiet. Fy fan vad det är läskigt.

Men jag försöker att inte grubbla så mycket på det, vad jag än gör så närmar sig dessa dagar. Det kommer gå bra helt enkelt.

Likes

Comments

Vardag

De tre senaste dagarna har varit så otroligt fina. Tyvärr så har dessa fina stunder nu slutat med en massa skoskav. Först Prideparaden och sedan två långa promenader både idag och igår som nu har lämnat små spår efter sig. Men det har varit så fint. Igår gick jag och Linn runt från typ 17 - 00 i stan och bara gick. Idag så gjorde jag och Hanna detsamma. Inte samma rutt dock utan denna gång råkade vi gå cirka 4/5 varv runt medborgarplatsen innan vi kom på vart vi kunde gå eller sätta oss.

Men för att sammanfatta de senaste dagarna har de varit väldigt fina och jag känner mig genuint nöjd med min tillvaro just nu.

Likes

Comments

Vardag

Jävlar vilken känsla. Med sprudlande lycka och trygghet i kroppen hopp/dansade vi i säkert mer än två timmar. Sången från så otroligt många lyckliga syskon. Alla kan refrängen, alla skriker refrängen och hoppar i musikens takt. För tre år sedan deltog jag i paraden för första gången. Nu var jag tillbaka och det var fantastiskt.

Just nu sitter jag och målar naglarna i orangea och röda färger. Dagen är ganska planlös förutom att jag ska städa lite här hemma och laga middag.

Likes

Comments

Biking (solo) - Frank Ocean

Hej gänget!

Nu sitter jag och lyssnar på musik till tågets sövande rytm. Jag vet inte hur länge vi var inne på Dollar Store idag...mamma älskade verkligen stället medan jag gick runt och halv sov. Men nu sitter jag i alla fall på tåget och har möjligheten att ta en tupplur. På grund av förseningar så vet jag inte riktigt när jag kommer hem. Kanske blir närmare 21 istället, vem vet?

Likes

Comments

Vardag

Fem timmar kvar. Snart åker jag. Känner mig nästan hemsk med tanke på hur taggad jag är. Fast jag kan inte låta bli. Igår blev det nästan dålig stämning när jag tog upp att något om biljetten eller packningen. Det blev tyst runt bordet och syrran suckade tungt för att visa sitt missnöje. Vet inte varför men det kändes jobbigt av någon anledning, lite svikande. Fast dem kommer ju också hem snart.

Planerna för idag är:

Packa klart det sista

Jag och familjen ska förbi Dollar Store (mamma var där för någon dag sedan och vill absolut att vi alla ska dit)

Vid 18 går mitt tåg till Stockholm


Likes

Comments

Vardag

Carpaccio till varmrätt

Grillad lax, potatis och sallad till varmrätt

Hej fina ni!

Är verkligen helt slut och är redo för att gå och lägga mig vilken sekund som helst. Den här dagen har verkligen varit super mysig och nu har jag nästan en hel dag kvar här på landet. Det känns både skönt och lite segt. Jag kommer vara så taggad på att komma hem så det kommer kännas som att tiden går i slowmotion. Vilket är så sjukt jobbig och jag blir ofta bara grinig hahaha. Men det löser sig när en har en bok i handen eller så. Fast jag hoppas verkligen morgondagen går fort! Ha det!

  • Filed under: Vardag

Likes

Comments

Andra inlägg