I onsdags drog jag iväg sent in på natten till Pitcher's & mötte upp Jonte o hans pappa, blev lite chill dricka och tjöt. Sedan torsdag, när det var STRÅLANDE väder hade jag lovat Jonte att följa med upp till Forshaga för att hämta hans syster. Trevlig bilresa, men svettigt varmt....
Fredag: roadtrip till Grebbestad med mitt hjärtegull Emma. Blev en mysig dag med shopping , promenad på bryggan i solen m.m. Fick även lyssnat på Kevin Walker (yum)..


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Frukosten som man alltid lyxar till med sommartid !Likes

Comments

😄🔫
(Får erkänna att jag var lite rädd för denna mackapär


Likes

Comments

Jag är så gaaaalet taggad på att flytta till Spanien, Alicante i höst. Flyttdatumet är 15e Augusti, så 5 dagars semester innan man börjar jobbet. Lär ju börja packa redan nu 😏 Såå mycket saker som ska fixas...
* Flytta mina provtagningar till vårdcentralen i Alicante
* Byta mobilabonnemang
* Inhandla all skit som behövs, flera kg av kläder.
* Tandblekning
* Hårfärgning
* Bli rökfri (hehe)..
* Kika på lägenhet


Utöver detta så har jag skolan som skall vara klar 1 Augusti & sedan slutar jag jobbet inom Äldreomsorgen 14e. 
Så dessa två månader lär ju gå rätt fort..joråsåatt..😓

Familjen/Släkten kommer även ner över Jul och firar den tillsammans med mig..så mysigt!!
Kommer att dela lägenhet med en tjej  ifrån Norrköping, så det blir också en trygghet. 
Taggad som få, men samtidigt rädd på något sätt. Rädd för att lämna det jag har här hemma. Mina vänner, min familj, en helt underbar människa som jag spenderar mina samtliga dagar tillsammans med, OCH min hund 😭
Likes

Comments

Let's do this.....detta blir nog mitt 116e försök, och det ska bli mitt sista. Nu får det vara nog. Blir ju andfådd av att bara resa mig upp ur sängen. Testat tabletter, plåster, snus, tuggummi...inget funkar på mig. Så nu tar jag till den naturliga & hälsosamma metoden = ersätter cigaretterna med mängder av frukt, bita i en citron så fort jag blir röksugen & no more coffe for a while, inte heller någon snabbmat. Det ökar röksuget 😩 let's live 5or6 years longer!
Likes

Comments

Tänkte göra mitt första inlägg om Energy Armor nu, då jag testat två av deras produkter och tycker att de fungerar alldeles utmärkt. På väldigt lång tid har jag haft ett antal olika bekymmer och problem, men nu så SOVER jag faktiskt om nätterna. När jag väl kommit upp ur sängen, så är det inget problem med humöret eller energin i kroppen. Jag känner mig numera som en människa, vet inte vad jag var förut..😖

& inte bara det att armbanden fungerar, de är även otroligt snygga att ha till olika outfits, allt ifrån vardags till fest. 

Armbandet innehåller en förening av starka negativa joner gjorda utav rika mineraler (Turmalin och vulkanaska) som är inkapslade i produkten, vilket utgör frekvens som arbetar med kroppens egna naturliga energiflöde. Negativa joner har hjälpt människor att må bättre sedan tidens begynnelse. Denna naturliga teknologi är tyst hjälpande för tusentals människor och Energy Armor vill vara en del av denna lösning. Som företag, vill de försäkra att deras produkt gagnar dem som bär den maximalt. 
Armbandet tål vatten och alla slags temperaturer!

De finns i Stål, Silikon och sedan har de det otroligt vackra armbandet som är Shamballa (alla dessa finns i flera olika färger). Utöver detta har de dogtags, mobilskal m.m. Det är värt att testa och ge det en ärlig chans. 

Kontakta mig antingen här eller på min 📩 felicia.lindberg@hotmail.com , så har du nu även möjlighet att få rabatter via mig. 
Ni hittar deras hemsida HÄR ! ❤ du kan även hitta de på Instagram under namnet "Energyarmorsweden". 

Jag äger idag 3 st, ett i Shamballa-Style GOLD, (se bild nedanför), 2 st Silikon, svart och neon-gult 👇


Likes

Comments

Seriöst, det gör ont i bröstet på mig...hur i hela fridens namn lyckas man med detta !?
Den man röstar på är den man vill ska komma med, det är väl för @#!%=@/!¤ en självklarhet....
Jag må ha stött på en hel del osmarta människor i mitt liv, men det här tog priset 👏

Jag hoppas av hela mitt hjärta att detta bara är ännu en "Likehunter" som vill stå i rampljuset, annars skall jag be för dig. 
💔

Kan tillägga också vad jag kommer rösta: BLAAAAANKT !
Jag är inte så insatt i det här, vilket jag bör vara egentligen. Men det är bättre att lägga en blank röst än ingen alls...


Likes

Comments

URBAN DANCE CAMP FTW !
(
Skulle verkligen vilja åka på en sån här grej, om en kunde dansa ofc. Blir så lycklig av att se dessa)
Här snackar vi om BIG CHILLS över heeela kroppen 😍😳
Quick Crew, Keone Mariel Madrid m.fl...
De är ju så jäkla synkade, har rätt attityd och vet preciiis hur de skall använda sin kropp. magiskt! 

Likes

Comments

Gårdagen var rätt stressig då jag först var i skolan mellan 08.30-14.00. Skynda mig iväg på 9 min till stationen för att ta tåget till Göteborg..fräscha till mig snabbt som attan på tåget. Tog en snabb fika med mami på Tugg. Därefter 16.00 var det bara att bege sig till Hotell Kung Opera för en intervju. Hade gått vidare i rekryteringsprocessen & fick då komma på en information & gruppintervju.
Magkänslan efter detta säger att jag kommer få beskedet "nej", men vi får se. Får svar senast 23 maj. Så lite hopp har man allt 👌 det här är något jag velat göra en längre tid, så känner allt att det måste gå igenom.
Träffade två Goa tjejer som man förmodligen flyttar ihop med om vi alla får jobbet. 😁

Kom hem ca 09.00 & då var det bara att bege sig iväg på en roadtrip för att sova hos en mysig liten person. (Anonym) 😌


Likes

Comments

Hej 😁
Känner bara att jag måste berätta om ett företag som är snabbt, smidigt och enkelt. 
Företagets namn är Tourn.se & är till för just bloggare, där ni kan tjäna pengar med samarbeten tillsammans med andra företag.
Det kan till exempel vara att du ska göra reklam för "sommarens hetaste bikini", där du får ge tips och råd, samt förklara vad du tycker om den. Du kan tjäna pengar, vinna presentkort eller få möjligheten att testa deras olika produkter.
Som medlem på Tourn.se ökar dina chanser till att bli sponsrad av andra företag.
Så tveka inte, det är helt gratis att gå med och du kan delta i flera kampanjer samtidigt. Låter inte alls dumt va? 😍

Klicka in och bli medlem här redan nu: http://www.tourn.se/bloggare/

Fyll i dina kontaktuppgifter, Anmäl dig till dom kampanjer som faller dig in i smaken och vänta på besked om företag vill sponsra dig. 

Likes

Comments