Hejhej, helt ärligt. Jag tror inte att blogga är min grej. Jag har aldrig något intressant att skriva om. Jag har ingen kamera, bara min mobiltelefon. Och inte så mycket intresse egentligen. Jag kommer fortfarande ha kvar bloggen och så får vi se hur jag gör sen. Men ja tar en "paus" så länge typ.
Kram
/F

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejhej, igårkväll när klockan var ca 20.00 så bestämde jag mig för att gå en promenad i det fina vädret, haha. Så ja slängde på mig en myströja och ett par byxor o så gick jag ut. Det var sjukt nice, o riktigt varmt. Och som vanligt, så tog ja såklart massa fina bilder som jag vill dela med mig av, hehe.

Idag är det rätt varmt också förutom att det blåser så ja sätter mig nog på altanen om en stund och lyssnar på musik från min systers högtalare.
Puss /F

Likes

Comments

Idag har varit en bra dag, haha. Det var ingen vanlig skoldag, för alla 7or var på Klassdag. Min klass gick till slätten som det kallas, ( det är massa fotbollsplaner och beachvolleyboll planer osv. Men där var vi och hade B.la tipspromenad om typ klassen mm.
Och igår rensade jag ur min garderob o bytte vinterkläder till sommarkläder osv. Så ja hittade massa gamla kläder tex en tröja som armarna var förkorta på så ja klippte av dom. Resultatet blev bra!

Men efter Klasdagen så gick jag hem o satte mig framför datorn en stund och åkte sedan in till stan för att hitta en svart blomkrans som skulle passa till min klänning jag ska ha på fredag ( skolavslutning ). Jag hittade en perfekt krans + ett skit snyggt armband ( som även passar skit bra till klänningen ) och ett mobil skal. Allt köpt på Ur&Penn. Kostnaden kommer jag dock inte ihåg men men..

Puss /F

Likes

Comments

Det kommer vara dålig uppdatering i ca en vecka till pga av att jag inte har tillgång till min telefon hela tiden på dagarna Pga lite saker, hehe. Men efter det så kommer jag uppdatera typ hela tiden ( hoppas jag )
Puss
/F

Likes

Comments

Igår eftermiddag så gick jag till Ica för att köpa frysta blåbär ( men de stora blåbären var slut så jag köpte mango och hallon istället ) , och påvägen dit så tog jag lite bilder. Så ja tänkte att ja skulle lägga upp dom på bloggen.
Puss
/F

Likes

Comments

Hejhej, idag har det varit en bra dag. Bra väder, bra skolmat, bra schema, allt är bara bra. Och jag är riktigt glad idag, och det har ja inte vart på ett tag så aa.
Jag har lite låt tips till er också ( varje onsdag väljer jag ut max 2 låtar jag tycker är bra )
Seinabo Sey - Hard Time.
Danny Saucedo - brinner i bröstet ft. Malcolm B.
Idag körde jag på slappa kläder och lockigt hår. Riktigt bra. Just nu äter jag lite mellis och fixar lite på min dator. Men vi hörs nog mer ikväll .
Puss
/F

Likes

Comments

Hejhej, jag är riktigt taggad för detta inlägget!! Okej, jag har ju precis köpt en skolavslutnings klänning som ni har inte sätt den än ( om ni inte följer min privata instagram ) som ni förmodligen inte gör, haha. Men iallafall så är jag riktigt nöjd med klänningen jag köpt. Över klänningen ska jag ha en vit kofta och sedan ett par beiga skor med små pärlor på som jag köpte i Tyskland förra sommaren. Sjukt fina!!

Klänning - ( glömt bort vad den kosta ) ca 300kr på ONCE
Kofta - 99kr på H&M
skor - affär i Tyskland, vet inte kostnaden

Hoppas ni gillade outfiten
Puss
/F

Likes

Comments

Hej, jag satt precis o jobbade med den nya designen. hoppas ni gillar den lika mycket som jag. jag blev sjukt nöjd men ska även fixa en header. jag lovar. Det kanske tar ett tag innan den kommer upp eftersom jag fortfarande lär mig hur man gör. jag är nämligen inte så bra på sånt men de fixar sig nog. Och på tal om ingenting så har ja precis haft prov i kemi och jag fick tillbaka pappret idag... Ett E.. inte jätte nöjd direkt, haha men jag fick ett D i slut betyg, om ni fattar. 

Pappa kommer snart för vi ska åka iväg en stund så vi hörs sen.

Puss ​/F

Likes

Comments

Hej, asså detta känns sjukt konstigt att blogga såhär men jaja, det funkar nog. Detta är liksom som en liten prövning bara. Typ de första veckorna för att se om ja behåller bloggen eller inte, hahah.

Idag har min käraste Wilda följt med mig hem och aa.. Haha, vi har iallafall kollat på hela säsongen av "
ack Värmland". Det var ju faktiskt rätt bra, fastän ja har börjat prata värmländska nu vara för det. 10 avsnitt. 20 minuter långa, aa... Vi får väl se hur det går med det..

Puss
/F

Likes

Comments

Hej, en ordentlig presentation kommer förmodligen upp i veckan någon gång. 

Jag hoppas att ni gillar bloggen och vill fortsätta lära er om mitt liv osv.

Vi ses snart.

Puss​ /F

Likes

Comments