Hej ! Hade inte tid att skriva igår så då får de bli idag :) jag åkte så var på min APL till klockan 9 . När jag kom så fick jag gå ut med Linn och Akos , sedan fick jag gå med världens sötaste staffordshire bullterrier som heter duce. Sedan vart de grovstädning i tre utan hundrummen och sen va de dags för lunch:)
Efter lunch så skulle vi träna möten med andra hundar på promenaderna så vi va tre som gick ut och då fick jag gå med Linn, Akos och Gibson:) sen va de duce tur att gå sin eftermiddags promenad. Sedan var de bara lite städning och mys kvar innan de va dags att åka hem :)Duce :)


Akos


Linn

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej idag kom jag till praktiken och fick gå ut med Linn, baloo och zigge. Sen fanns de inte så mycket att göra men jag städade butiken och sedan fick jag mysa med alla vovvarna :)
Efter lunchen så va de eftermiddagspromenad och eftersom de va så fint väder så vart de en extra lång promenad :) sen skulle jag packa upp alla nya varor som kommit och sedan va de tid för att gå mot bussen och åka hem :)


Likes

Comments

Hej ! Hann inte skriva nått igår så får göra de idag :) Men börjat först kom till min praktikplats så gick jag en promenad med två små hundar sedan när jag kom in så fick jag hjälpa till att borsta en hund som hade jätte mycket tovor och så så de gjorde jag i två timmar sedan var de lunch. Efter lunch så var de tid för eftermiddags promenader för alla hundar så gick först med två sedan med en satt de blev två promenader och Sean var de dags för eftermiddags städning och när den var gjord så var de dags att åka hem. Tyvärr han jag inte ta några blider :(

Likes

Comments

Hej ! Idag kom jag till min prakrunt nio och fick gå ut med en hund de första jag gjorde och sen vart de tre promenader till eftersom de var förmiddags promenaderna och efter lusch så gick jag två promenader till och sedan var de små hundarnas tur att vara i Lekhagen efter de så var de baloo,Linn,jessie och zigges tur att leka av dig ute efter de så var de lite städning sedan åkte jag hem :)

Bikabo

Baloo

Misa!

Likes

Comments

Hej ! Idag var jag sjuk och var inte på min praktik så har inget att skriva om de men bästa vecka kommer de ett inlägg med bilder :)

Likes

Comments

Hej dagen började med att jag kom till min APL plats som nu ligger i Gnarp , detta är ett Djurkollo . När jag kom dit fick jag först gå ut med två hundar ;) efter jag kom in igen så vart de hundgården med. Alla små hundarna och dom kanske runt tio stycken så de blir lite jobbigt att få ut alla men de funkar . De är så mysigt att vara i hundgården med dom å busa å mysa . Efter att jag kom in så var de lite städning sen var de dags för hundarna att få sin lunch . efter att jag ätit min lunch så var de ut med dom små på promenad så vi var två som delade på tio hundar så lite kaos vart de HAHA:') . Sedan var de dags för eftermiddagsstädningen hos alla hundar och även kolla vatten och mysa lite . Här kommer lite blöder från den dagen ;)  Mollie:) och en bit av Rolands ansikte ;)


Bosse "Bus" och Bruce.


Bruce och lilla Bamse. :)

  Här har vi Bobby , Fia Lotta och heda 


Fia Lotta :) ,och sen  Bruce och Bobby som leker ;)

Bobby och heda:)

Bruce.

Likes

Comments