Just nu sitter jag i soffan efter att precis somnat Tindra, vart full rulle hela morgonen. När mamma och Patrik kommer hem från Ikea så ska vi gå och titta på lägenheten för jag var inte med förra gången, och jag vill gärna titta på mitt rum och så haha. Men just nu blir de att slöa framför tv:n en stund och sen fixa disken. Men har så svårt på vilken orkidé jag ka ha i fönstret, kan ni hjälpa mig? Har redan en hel vit. Men skulle ni kunna tipsa om en fin orkidé eller en annan sorts blomma? Kram!

Denna orkidén är det jag har

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Nu på fredag den 3 februari så flyttar vi till större lägenhet! Längtar såååå mycket, att få börja om på livet och få de så härligt. Mer utrymme osv. Sen att vi bara flyttar typ 1 km pågrund av att vi gjort ett lägenhetrskbyte men ska bli så skönt med ettnt extra rum. Då får alla sina egna utrymmen att vara på! Jag hoppas ni som går i skolan haft det jätte bra, kom ihåg att vara starka, det lönar sig att kämpa. Kram!

Likes

Comments

Förlåt så jätte mycket för dålig uppdatering, har jagat vårdcentral, fixar skolan och förösker få ihop dagen med att ha kontakt med alla, plugga, lägga sig i tid så man orkar upp till skolan.
Denna vecksn har jag vart hemma, och det är anledningen till att jag jagat vårdcentralen. Varje gång jag har ringt, vilken tid de än är, 1 minut efter att man kan ringa och boka tid, alltså när telefonbokningen eller vad det heter öppnar, kan dem inte ta emot mer samtal.
Men nu har jag bytt vårdcentral till en som iallafall kan svara i telefon. Och anledningen är mitt knä som gör att jag knappt kan gå, sitta, eller ha de böjt över huvudtaget. Det är svullet och kan knappt stödja, men vi gör ett nytt försök till nya vårdcentralen imorgon!!

Hoppas att ni hagt en bra början på veckan, "snart" är de februari lov ;) Kram!

Likes

Comments

I Fredags var vi på Disney On Ice med Tindra, Lucas, Jesper, Mormor och Morfar. Tindra tjatade om Olof eftersom det var Frost tema ch tillslut kom han också men det tog ju 1 timma och 20 minuter haha. Riktig grymt va de, dem gjorde hela filmen på isen haha. Uppskattat var det och det blir nog att gå nästa år med!
Kram!

Likes

Comments

Ja... Vi fick en "läxa" eller vad man ska sägs redan efter en timma haha. Men det är skitsamma, fyra sidor, inte mycket alls. Men iallafall, det var sjukt kul att komma tillbaka och se alla igen, dem har vart så saknade! Vi har faktisr inte gjort så mycket mer än umgåts, skrattat och haft vanliga lektioner... Det har vart våran skoldag. Jag gick upp 6:30 om ni ville veta haha, gick 7:35 till bussen samt att vi började 8:15 med SO.
Kram!

Likes

Comments

Imorgon börjar allvaret igen, gå upp tidigt på morgonen, läxor, fixa skolan, alla resterande nationella prov. Som ni ser på rubriken börjar skolan igen, imorgon börjar jag 8:15 med en helt vanlig tisdag som vi hade innan Jul. Men det ska bli rätt kul faktiskt. Att få träffa sina vänner igen, få chans att höja sina betyg nu inför slutbetygen, de som avgör om jag kommer in på de gymnasiet jag vill. Mer om gymnasiesnack en annan dag.
Och som ni ser på bilden, just nu sitter jag och tittar på Tillsammans Mot Cancer. Att så många får cancer? Det är sjukt, en sån idiotisk sjukdom. Men jag är så glad att cancer forskningen kommit så långt, som den gjort idag. 8/10 överlever tillexempel bröstcancer, men.. det ska stå 10/10. Många tårar fällda mot dem som gått bort, dem som förlorat någon som haft cancer, och dem som kämpar mot cancer. Ni är så starka, fortsätt kämpa! Tillslut ska siffran vara att alla kan besegra cancer, och att alla gör de.
Ha de bra, och va starka. Ta vara på all tid ni har, allihopa där ute!❤

Likes

Comments

Denna helgen har jag tillbringat med min finaste bästavän Olivia. Vi har kollat på Skam, hela säsong 3, vi har haft riktigt kul. Orkar verkligen inte vänta till våren då säsong 4 kommer ut. Men iallafall, nu sitter jag i bilen påväg till mammas sambos mamma och pappa, sedan ska vi hem. Min helg har bestått av Skam, typ.. haha! Men jag hoppas att ni har haft en jätte jätte bra helg! Kram!

Likes

Comments

Hej igen, nu är de 2017 och detta året ska verkligen gå framåt och bli så bra! Min nyår var bra även fast den inte blev som vi tänkt oss, men är nöjd ändå! Denna nyår firade jag i Stockholm med min pappa, mina två syskon samt pappas sambo!

Jag har haft nyårslöften varje år, men aldrig uppfyllt dem. Varför vet jag inte, har väll bara skitit i det och vart lat helt enkelt samt inte orkat göra någonting år mitt liv. Men nu, har jag bestämt mig. Att verkligen försöka. Ett av mina mål, är att verkligen höja mina betyg, även fast det är sista terminen innan gymnasiet så är det aldrig försent. Det finns alltid en chans!
Och ni där ute som har ångest, panik. Jag känner med er, men ge aldrig upp hoppet! Jag tror på er.Likes

Comments

Detta är min lillasyster, på två år som hon blev den 25 December 2016. Den 25 December klockan 01:46, visste jag inte att den lilla krabaten skulle förändra mitt liv så mycket som hon gjort, på de mest positiva sättet som finns. Hon har gjort mig starkare, charmar alla med sitt leende, gör ibland dem värsta busen, men hon kommer alltid vara perfekt i mina ögon, hur jobbig hon än kan vara, är hon alltid min prinsessa. Henne kommer jag hjälpa och skydda dygnet runt till mitt sista andetag. Jag älskar dig så mycket, Tindra! Hand i hand livet ut.

Likes

Comments

VAD HETER DU?
Felicia.
HUR GAMMAL ÄR DU?
15, 16 i maj.
VAD GILLAR DU MEST MED DIG SJÄLV?
Att jag är mig själv och aldrig låter någon ändra på mig.
VAD GILLAR DU MINST MED DIG SJÄLV?
Att jag förlåter för lätt och sedan blir sårad själv i slutändan.
HAR DU NÅGON FÖREBILD?
Absolut finns de folk jag tycker om och som man gärna vill bli som, men som sagt som mitt svar löd innan, jag försöker vara mig själv så mycket som det går.
VAD ÄR DE VÄSTA DU VET?
Otrogenhet, falskt, skitsnack och att gå någon bakom ryggen.
VAD ÄR DET BÄSTA DU VET?
Att hjälpa till, finnas där och choklad haha.
OM DU HADE FÅTT REDA PÅ ATT DU SKULLE FÅ BARN, SKULLE DU BEHÅLLA?
Yes, det skulle jag gjort.
OM JA, VAD SKULLE DE HETA?
Kille - Leonel, Joel, Leon, Kian
Tjej - Leah, Delia, Celine, Joline
Älskar dessa namn, sen vet man inte när de väl händer och om.
HUR MÅNGA BARN VILL DU HA?
Iallafall två stycken.
VAD ÄR DIN STÖRSTA RÄDSLA?
Att förlora mina nära och kära.
ÄR DU REDO FÖR ETT NYTT FÖRHÅLLANDE?
Ja, det är jag.
TRÄFFAR DU NÅGON?
Nej.

Sådär ja, 13 snabba frågor och svar om mig själv! Nu hoppas jag att ni lärt känna mig lite grann iallafall, ses snart igen. Puss!

Likes

Comments