Header

Vädret har verkligen varit på min sida under den här senaste veckan! #solsolsol Jag mötte upp Olivia i stan idag, vi gick nästan 2 mil, känner mig mycket nöjd. Vi gickbland annat runt på djurgården och njöt, åt glass, drack smoothies, satt på olika bryggor vi passerade och doppade fötterna i vattnet. Kallt men ändå svalkande. Adrian kom och mötte oss på vägen tillbaka mot stan, han ville göra något speciellt och frågade oss om vi ville hänga på, självklart svarade vi ja. Dagen var riktigt avslappnande vilket jag var i behov av, med tanke på att jag gått i skolan i en vecka nu.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Skriver detta med ett dunkande huvud. Jag var ute igår. Menekse ville ta med mig ut och eftersom att jag börjar skolan på tisdag så tänkte jag varför inte. Vi tog med oss Linn, Marcus och Joel, förade lite (mycket), och gick sedan vidare till en klubb. Det var lite strul med VIP listan som gjorde att det dröjde en stund tills vi fick komma in men de bjöd oss på shots och drinkar som komp för besväret, snällt! Det var jävligt kul, brukar inte vara den som dricker mycket och låter mig bli påverkad men jag kan nog konstatera att det blev jag som fick ta den största smällen. Skäms för de som knappt kan gå påväg till nästa ställe när man är ute och så, men jag fick äta upp mina ord då jag tog på mig den rollen. Det var iallafall första och sista gången jag låter mig bli så borta. Träffade några bekanta ansikten, vilket var trevligt. Det måste definitivt göras om! - lite dricka dock.

Likes

Comments

Just nu sitter jag på tunnelbanan och gör det vanliga. Det blev sent igår, kollade igenom massa bilder på mig från när jag var liten. Det är så att jag ska ta med ett foto på mig från 2-8 år, till min utbildning. Nu har ni ingen aning om vad jag skriver om, så jag ska förklara, det är enkelt. Jag har fått ett jobb som danslärare och måste gå en utbildning som bland annat tar plats hela dagen idag, imorgon och på söndag. Vet inte vad dom ska göra med korten så det blir en överraskning! Så det är så det ligger till. Glömde måla naglarna btw men världen går inte under för det. OCH nu blev jag kissnödig, världen kanske går under ändå..
Jag bjuder på en bild också, hur gammal kan jag vara..? 2 år kanske

Likes

Comments

Mitt första inlägg, yaayy! Så hur har er kväll varit då?
Min var rätt nice, kvällen tillbringades hos Marcus som stod för tacosen. Eller rättare sagt hans norrländska polare, som hälsar på i Stockholm. Det var gott hur som helst! Vi var ett helt gäng, några från "gaming gang" som vi kallar oss hehe.. Lång historia, jag kanske berättar om det någon gång i framtiden. Vi spelade spel (som vanligt), skrattade MYCKET och lurades upp på taket. VI ÅLADE GENOM ETT LITET SOVRUMSFÖNSTER! Gjorde hål i mina nya byxor menmen.. Massa flygmyror attackerade Oskar och hade sex i håret på honom, stackarn. Jag måste även tillägga att jag blev skjuten i benet med ett luftgevär, kul. Nä men jag erbjöd mig mitt lår, ville känna hur det känns, det sved en sekund efteråt och nu ser det ut som att jag har ett stort myggbett. Livet går vidare.

Likes

Comments