Tjoho!
I förmiddags tog vi en tuk tuk till Old town vilket är en gammal handelsstad på östkusten där de förr i tiden bytte varor, och tydligen var det främst handelsmän från mellanöstern och Kina som vistades i staden.

Alltså Old town var verkligen så fint, så mysigt och annorlunda från allt annat vi hittills sett i thailand. Många byggnader hade inspiration från Kina och det var så himla mycket blommor och växter överallt, underbart ju!
Vi käkade lunch på en restaurang mitt i Old town och de flesta restaurangerna och butikerna där är byggda över vatten så man har ju verkligen en utsikt när man äter :)

När vi kom ”hem” på eftermiddagen gick vi i princip ner till stranden på en gång, vi var rätt varma efter att ha knatat runt i hettan i flera timmar, på vägen hem hann vi också med ett besök hemma hos vår tuk tuk chaufför vilket var lite kul, sånt händer ju bara här haha.


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej!
Idag har vi snorklat hela dagen, det finns så många olika ställen man kan välja mellan att snorkla på här men vi bestämde och för Koh rok och Koh ha den här gången vilket vi är supernöjda med. Vi började med att snorkla 2 h på olika ställen runt Koh Rok sen åt vi lunchbuffé på själva ön Koh Rok och alltså vad underbart fin ön var!! Verkligen mjölsand! Sedan avslutade vi dagen med att snorkla vid Koh ha (ingen stor ö snarare ett berg i vattnet).

Sedan jag sist skrev har vi bytt boende, vi är kvar på Koh lanta men har flyttat ner till Klong hin och bor i asmysiga bungalows (sista bilden).

Likes

Comments

Tjoho!
Sen vi senast hördes har vi hunnit med en snabbis på Phi Phi Don och är nu på Lanta. På Phi Phi festade vi i princip bara då det typ var det enda som fanns att göra där (därav kass uppdatering och kort vistelse). Vi sov i dorm och träffade många härliga människor att hänga med vilket var roligt men som sagt kände vi att två nätter räckte.

Vi kom fram till Lanta vid lunchtid och hittade ett boende vid Klong Khong beach och hittills verkar allt toppen, riktigt soft ställe. Vi har dessutom pool vilket är lite lyxigt med tanke på att vi aldrig haft det förr.

Likes

Comments

Hallå!
Idag gick vi upp 1225 trappsteg till Tiger cave temple, det var så himla fint där uppe men alltså jäklar vad jobbigt det var, som tjej måste man ju täcka sig på sånna platser och min tighta långklänning kändes som ett träningsband runt benen i trapporna men som sagt såå värt det ångrar inte en sekund, ni ser ju bilderna!! :)

Imorgon bitti åker vi vidare, vi ska till Koh Phi Phi, vi tvekar lite angående vart på ön vi vill bo men det löser vi när vi kommer fram imorgon.

Likes

Comments

Hej!

Imorse kom vi fram till Ao nang efter att ha åkt buss i 14 h, sov typ 10/14 h så det var ju asskönt men rätt segt att åka så länge ändå, nattbuss är dock ett tips om man ändå vill åka buss så pass länge! Idag har vi hängt på stranden och promenerat runt men nu är vi tillbaka på rummet (30 kr/ natten!!).

Likes

Comments

Hej! Imorse thailändsk tid kom vi fram till vårt första stopp på vår resa, bangkok. Tog oss hela 3 h att ta oss till hotellet men efter det har allt flutit på superbra. Vi stannar bara här i 2 dagar för att sen ta buss ner till Krabi men imorgon ska vi iallafall beta av nationalmuseet och lite sånt som man ”inte får missa”.

Likes

Comments