Header

Lite så där spontant drog jag ut och sprang, jag ska säga att de var välbehövligt. Pinsamt nog insåg jag hur mycket jag har tappat, framförallt kondisen.
Så nu är det nya tag med flera träningspass i veckan + ridningen. Kroppen ska bli starkare och må bra, that's it!
Är man anmäld till vårruset då är man...😋


Vekligheten, ja de var jobbigt.

Lunch time och sen vidare till en av de som betyder allra mest😍


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Jag har inte haft tid och blogg, hatar ursäkter men så här är de iallafall!
Skolan går före bloggen så är de, det är inget jag kan ändra på.

Q fortsätter och utvecklas och utvecklas hon går finare och finare för varje dag. Hon är inte lika dragig utan mer lätt i handen. Idag gjorde vi vårat första byte på medellinjen, hur duktig som helst! Galoppen blir rundare och hon är mer samarbetsvillig än vad hon någonsin har varit, på rätt väg hoppas jag.

Till sommaren börjar vi tävla, det ska bli fantastiskt. Vi två börjar bli ett och det flyter på framåt. Sommaren jag ser fram emot och träffa dig snart igen😍
Likes

Comments

Dessa två gör alltid min dag till den bästa, tack för att ni finns i mitt liv!❤️


Likes

Comments

Ja rubriken lyder, igår var den bästa hoppträning jag någonsin har haft på denna pärla. Hon rev något hinder men gud vad hon hoppade, det var många linjer som vi inte har fixat så jätte bra förut men nu gick det as bra!
Det var väldigt kul att rida för Anna hon kom med bra råd och tips och var där med hjälp när det behövdes.

Q har aldrig varit någon annanstans än hemma och tränat med mig, så det var första gången vi åkte iväg. Dit var hon duktig men hem vill hon inte gå på kärran. Med lite övertalande och godis gick hon på, hon var väldigt trött och vill nog helst sova kvar.

Hon var riktigt trött när hon kom hem, hon stod lugnt och åt sitt hö, ville inte ha morötter bara Höt, hon sov nog gött sen på kvällen.

Idag ska vi gå ut på promenad i det fina vädret och äta gräs, eller Q ska äta gräs😉

Ha en bra dag!


Likes

Comments

Denna veckan har varit lite både och, Q har haft både bra och dåliga dagar.
Måndags uteritt, som ni såg i tidigare inläggen. Vädret var helt fantastiskt!
Hon var duktig lite pigg men det gör mig ingenting.
Hoppträningen i tisdags är bara att glömma, några språng var bra men resten inge bra. Självförtroendet var inte så jätte bra efter den träningen. Onsdag = promenad i solen.
Torsdagen lite lätt dressyr, red på bettlöst och det gick okej. I början riktigt fin och kunde korta sig jätte fint. Både i galoppen och traven, super i skritten. Men sen kom hon på att om man drar ner huvudet mellan frambenen och springa, då kan inte Felicia gör så mycket. Vill kunna rida kontrollerat på bett löst, men hon får för sig massa bus hela tiden 😉
Idag red vi ut och bara joggade lite på ängen i skritt och trav.
För imorgon ska vi åka till Fredriks stall och träna för en tjej som heter Anna. Det ska bli riktigt spännande, även att höra någon annans åsikter och tankar!

Önska mig lycka till!


Likes

Comments