Hej! Sorry för att jag inte har uppdaterat bloggen dom senaste dagarna! Har haft fullt upp med min träning och har bara tagit det lungt så har inte haft någon lust att blogga men nu är jag tillbaka igen! 💁🏼
Imorgon ska jag tillbaka till skolan igen efter en veckas lov, känns faktiskt skönt att komma tillbaka och börja med rutiner igen, har kännt mig så rastlös denhär veckan!
Morgondagens planer ser ut som följande,
Först ska jag till skolan och efteråt ska jag till en salong och presentera mig eftersom jag ska praktisera där vecka 11 och 12! Senare efter det på kvällen ska jag träna igen! Jag tränar Cheerleading i Haninge power cheer and dance!
Vi ska tävla på lördag den 12 mars så derför tränar vi så intensivt nu dom sista dagrarna!
Iallafall, så ser min måndag ut ganska lugn faktiskt!
Just nu sitter jag i min säng och dricker te och kollar på Serien Gossip Girl på Netflix! Har sett hela den serien förut för längesen, men bestämde mig att kolla om den för jag gillar verkligen den serien och rekommenderar den verkligen! Det finns 6 Säsonger och man kommer in i serien snabbt och den är inte jätte komplicerad!
Ska fortsätta kolla nu så skriver jag senare! Kram!
❤️

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Godmorgon!
Alltså det är verkligen så skönt att vara ledig, känner att jag verkligen kan ta igen allting nu, all sömn som jag har tappat tack vare skolan till exempel haha! Idag ska jag inte göra så mycket faktiskt! Ska följa med en tjejkompis till frisören senare och sen ska vi dra till träningen tillsammans!
Men funderar även på att ta en springrunda i det fina vädret idag
🤔, aja vi får se hur det blir!
Hoppas att ni har en underbar förmiddag! Kram
❤️

Likes

Comments

Hej! Jag heter Felicia Wincent och är snart 17 år ifrån stockholm! Nu har jag startat en blogg här på Nouw.com!

Jag har verkligen funderat ett tag på om jag skulle skaffa en blogg eller inte haha!

Men idag så tog jag mitt beslut att göra en blogg! Min blogg kommer handla om min Vardag, Träning, mode & Skönhet med så mycket mera!

Det var allt jag hade att säga för nu! Jag hoppas att ni stannar kvar och läser min blogg och följer med in i min vardag! Kram så länge!

Likes

Comments