Jag har blivit sjukis denna vecka. Så jag har varit hemma sedan i onsdags. Känns mycket konstigt, hatar att man får dyngdåligt samvete så fort man är borta någonstans ifrån i detta liv. Minns när man var sjuk från jobbe också, så hade man en klump i magen när man var hemma. Så har det varit även nu, fast jag vet att häst har blivit körd och det är sportlovsjobbare på skolan som spånar och tar in, och föreläsningen jag missade igår enbart är dåligt för mig själv och ingen annan. Önskar att man aldrig behövde känna skuld för saker man kanske inte borde ha det för.

Nåväl. Jag har läst lite hipp-bloggar på morgonen, och funderat på om jag ska överge denna blogg och starta en ny, under min tid här på hippologprogrammet. Får se hur jag gör med detta.

Tänk förresten att jag faktiskt går hippologen nu, jag som funderat på detta i så många år. Ibland känner jag ba, varför i hela friden gjorde jag inte detta typ direkt efter gymnasiet?!? Sen har jag läst igenom mina gamla bloggar, under alla år mellan gymnasiet och hit, och insett att jag faktiskt inte var där mentalt just där och då. Jag behövde få ur mig en massa saker och pröva en massa grejer innan jag kunde slå mig till ro här. Och det är mest troligt därför som detta känns så rätt. Jag känner inte att jag missar något, förstår i? Jag har minsann hunnit prova en del i mitt 25 åriga liv, så nu kan jag med gott samvete och med en klokare hjärna(?) ta in all kunskap om hästisar som jag får härborta. Och förhoppningsvis göra något bra av det när jag är klar om drygt 2 år.

Annars så består helgen av plugg. Tänker typ inte lämna läggan på hela helgen. Är fortfarande inte frisk liks. Sen om precis en vecka så åker jag hem till Umeå <3 Jag ska på begravning nästa helg.. och blir mest troligt kvar till helgen därpå då vi har klassåterträff. Annars blir det så mycket fläng fram och tillbaks.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments