Hej kompisar! Ursäkta frånvaron. Jag har typ gjort allt annat än att knappat på datorn hittills denna sommar, precis som det ska vara! Sedan senast så är iallafall första läsåret på Wången avklarat. Tiden har verkligen gått så snabbt och jag trivs så himla bra med min utbildning. Jag vet ju fortfarande inte alls vad jag ska hitta på när jag är klar men känner att alla alternativ känns superspännande! Hursomhelst så har jag typ börjat längta till hösten, vet att man inte får säga det som svenne, men fatta myset. Mysa i läggis i Alsen, dricka te ur alla mina mysiga tekoppar jag fick när jag fyllde år för någon vecka sedan, hänga med hästisar på Wången med bästa viewen ever. Planera budgets och hålla den, likamed äta bättre mat och gå ner alla sommarkilon jag lagt på mig, hehe. Köra in hestis, då vi har mycket unghäst under andra läsåret. Nä, jag är verkligen superpeppad. Men, ska inte längta för mycket, det är väldigt kul att vara i Umeåt också, med vänner, nyfunnen pojkvän <3, familj och de hestisar som finns här. Jag har tre jobbveckor kvar efter denna vecka, sedan väntar vacay i spanien innan jag åker tillbaks till Alsen. Tiden går fort när man har roligt vänner! Här kommer en bildbomb från sista veckorna på skolan samt från umeåsommaren hittills!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Godmorgooon! Igår var det annandagpåsk och jag jobbade min första dag på lagret sen i Augusti förra året! Det gick faktiskt ok och det var trevligt att träffa några av de som är kvar sedan jag jobbade senast! Skall jobba var dag denna vecka är tanken. Jag känner dock att en förkylning har smugit sig på, har ont i halsen, tät i näsan, nyser omvartannat. Detta är lite drygt, särskillt pga temperaturskillnaderna på jöbbe. Vi åker mest runt i en avdelning som är kylskåpskall.

Frisk tänker jag iallafall hålla mig, för jag behöver cashflow och nästa helg är det både v75, sen födelsedagsfirande, så sjuk kan jag bli någon annan vecka.

Annars så är det rätt trevligt att vara i umeå igen, och det känns så himla skönt att jag skall vara här hela långa sommaren!

Likes

Comments