Well hello! Dagarna ba rullar på och jag hinner knappt med. Jag har iaf hunnit med en umeåvistelse sedan jag skrev senast. Och vilken umeåvistelse! Hann med så himla mycket och är energifylld ever sense typ. Snart ska jag till umeåt igen! Om mindre än en vecka faktiskt. Idag ska vi först bara ha en föreläsning om doping, sen ska jag ut och jogga uppis lite, han kändes ofräsch igår, måste kolla läget med grabben. Sedan helg! Men vet ni? Alla avlopp i badrummet är det stopp i! Toaletten, handfatet, och duschen! Kul. Har flashbackat mig till att det är någon stam grej som det är stopp i, och bovärden ska komma och ordna det idag. Som jag hoppas att han fixar det. Jobbigt att låna grannarnas toalett hela helgen.....

Annars är det mesta bra! Jag ska jobba över påsk på lagret, och även i sommar. Känns skönt med para, men lite tråkigt att göra samma sak som fyra år innan. Läsåret börjar gå mot sitt slut, och än så länge med godkända examinationsresultat. Jag råkar dock veta att vi har en del moment kvar som inte ens är påbörjade så jag gissar på två fullspäckade månader, pluggmässigt.

I helgen som var så var vi i åre, jag och några hipp3or och det var kuuul. Miriam Bryant spelade och vi missade henne preciiis pga världens längsta kö in. Kom alltså in när hon spelade sin sista låt, ett sista glas. Jag som älskar Miriam, så ledsen, men det var en bra kväll iallefall.

Annars tror jag att vi ska på hingstvisning imorgon på ett stuteri som vi gjorde ett studiebesök på tidigare, sedan måste vi även förbereda oss för redovisning under helgen. Så det suger lite, meeen vad hade jag annars gjort av helgen liksom. Lever på minimiekonomi liks så ska väl endå inte ut och roa mig nå mer förrän jag kommer till umeåt!

Lite från mig! Tjingis!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments