Alltså nästa år är det tio år sedan jag gick ut grundskolan. Jag och alla mina kära 91vänner. Jag och bff Vickan har peppat denna reuinon sen vi gick ut ungefär och nu har vi finally fått invites! Jag hade lätt den bästa klassen ever under högstadiet, och alla andra hagabarn samt en del av er andra är ju också helt fabulösa, så ja ni förstår. Fet kväll osv.


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hello. Idag är det exakt en vecka kvar innan jag sitter i bilen påväg till umeåt. Som jag längtar! Önskar mig Onsdag nästa vecka nu på dirren. Mest jobbigt med veckan som är kvar är en gruppredovisning vi ska göra. Jag hatar redovisningar så vill bara ha den gjord. Annars så är jag lite allmänt less på lite alltmöjligt just nu så det ska bli så hiiiimla skönt med lite ledighet. Plus att jag åker ju faktiskt utomlands om typ två veckor också!

Annars så har början på veckan varit himla bra! Eller vi kan börja med helgen! Den var också himla bra! Hemmafekke hos Maria i fredags där jag blev fullare än fullast, sen julshow lördag och därefter drog vi ut i Åre. Själva utgången var väl inte det bästa ever, blev tidig hemgång och lite sådant, men på plussidan så var jag inte lika full denna kväll och mådde därför aningens bättre under söndagen;) Söndag blev myskväll sen blev det ny vecka och då kom Jan Jönsson hit som jag skrivit om tidigare. Uppis är behandlad i båda framknäna då han reagerade i dem samt i ett gaffelbandsfäste efter senaste starten, så han tar det lugnt för tillfället. Så jag fick låna en av skolans lite äldre varmblod till lektionerna, Obbe! Han var typ nästan precis som en ridhäst att rida, förutom att han inte tog galoppfattning;) Men det var två superroliga lektioner med markarbete och lite småskutt, måndag, tisdag.

Idag står det körning på schemat, jag ska ut med superladdade uppis en sväng. Han ska strax börja joggas igen, tror vi skrittar idag och joggar lite imorgon. Sen är väl planen att plugga och förbereda för gruppresentation samt tenta nästa tisdag... Opeppad resterande vecka.

Likes

Comments