TJA!

Dagarna springer förbi här på Wången, i veckan har vi en extern föreläsare på plats om hästens beteende, vi kör ett tretimmars-pass fyra dagar denna vecka och det är riktigt kul att diskutera kring. Det är ju faktiskt inte så konstigt att dessa djur inte alltid gör som vi vill. Imorgon är det första december och den 21 dec rullar jag hem till umeåt, och under dessa tre kommande veckor så är ungefär varenda dag inplanerad så det kommer bli jul innan jag hunnit ropa hej! En klapp är iallafall ordnad och i helgen så ska vi in till Ö-sund och spana runt efter fler.

Annars startade uppis i lördags igen, han fjärde start på kort tid och han sköter sig lika bra som alltid. Han blev trea på mycket tung bana på ett bra sätt. Duktiga fina uppis, jag tror han kommer bli något stort!

I övrigt så har vi börjat med hovvårdsfacket i en kurs och det var riktigt kul att dra skor/slå på på döhovarna igen, precis som på forslunda tiden. Tror minsann att Glennsan lärde mig ett och annat för nog minns jag hur man skulle göra alltid.

Nu skall jag äta en avocado och dricka en köpp te, samt streama serier tills bonde söker fru börjar. Livet rullar vänner!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

TJA

Dagarna rullar på här i Alsen. Vi har som jag kanske tidigare nämnt haft det extremt lugnt på pluggfronten hittils under denna termin, men nu small det till och allt ska in på samma gång. Det enda positiva med att typ ha en inlämning varje vecka fram till jul är att tiden går så hiiimla fooort! För jag vill ha jul jul jul! Är så himla julsugen så jag vet ej vad jag ska ta mig till. Samt att jag är extremt L.A sugen?! Vet inte vars detta kommer ifrån, men för det första så vill jag klä mig i en massa fina kläder, och gå på feta klubbar, med skönt folk och fet musik, sen så var L.A så himla mysigt kring jul, och jag minns några kladdkakeklubbor, med jul dekoration på som var typ det godaste jag ätit i sliskväg. Nä, det hade varit gött att hänga där i någon månad eller två just i detta nu.

Annars så trivs jag ju bra här i obygden med mina hästisar. Älskar min passhäst också! Han har fått bli inriden i veckan av ingen annan än mig själv. Hehe, det är så kul med travhästar, har suttit/ridit honom tre gånger nu två ggr i ridhus och en gång i skogen, och sen är de liksom fullt inridna;) Galoppintervaller sen hopphäst nästa! Skämt och sido, med allt går ofta snabbt och smidigt när de är så van vid att hantering, travisarna <3 En anledning till denna rivstart är faktiskt också att vi travhippisar ska rida lektion för Jan Jönsson, fälttävlansrttare i mitten av December. Tänker att det kanske är bra om hästen känner sig bekväm med mig på ryggen innan dess.

Annars ha vi haft värsta vinterlandet här, som typ resten av sverige, men idag har allt regnat bort och nu vågar jag knappt vistas på vägarna. Hatar regn och slask. Vintern kan få vara kvar nu när den liks har kommit liksom.

Ber i övrigt om ursäkt för sporadisk uppdatering här men ibland har man ba ingen feeling.

Juste! Måste också berätta att vi red islandshäst för första gången i fredags! Nu på fredag kör vi del två, innan vi ska få en liten lektion på våra små travisar! Kul kul kul!

Likes

Comments