Idag är det exakt en månad tills jag flyttar in i min nya lägenhet i Krokom. Det är också exakt två år sedan jag tog mitt pick och pack och flyttade till L.A. Tiden vänner, den går fruktansvärt snabbt. Lilla jag vill pinna på på denna blogg precis som vanligt. Med mina förvirrade tankar om framtiden, planer och idéer om vem man faktiskt kanske borde bli när man blir vuxen. Men vet ni? Med mina 25 år så känner jag mig inte så tvärung längre. Jag känner mig absolut inte gammal heller, verkligen inte, ung i sinnet for ever! Men jag känner att den där framtiden närmar sig. Och dom där planerna kanske man faktiskt borde göra något åt. Man kanske borde ta och göra något relevant i sitt liv. Resor och nöje i all ära, men det är något jag tänker fortsätta ha kvar i mitt liv. Just nu menar jag mer livet som händer emellan alla resor och nöjen. Vardagen liksom.

Jag hoppas och tror att jag ska finna ro i lilla Krokom, med min nya utbildning, i min nya lilla läggis. Även om det kanske kommer kännas ensamt ibland, om läggis inte är lika fin som min takvåning här på haga, om festerna inte sker lika tätt och pojkarna kanske inte är lika granna att kika på, så tänker jag att det nog kommer bli bra endå. Jag tor att detta faktiskt kan ta mig någonstans.

Om en månad startar jag förhoppningsvis början på mitt nya fortsatta liv som hästtönt, och jag bestämmer härmed att jag ska viga min själ åt det. Häst är bäst. Och travsport likaså.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej vänner och ursäkta tystnaden!

Iom att mitt mode senaste månaderna typ ej varit så himla positivt och glatt så har det ej känts särskillt kul att skriva ner massa deppigheter hela tiden, men nu vänder det vänner! Eller det vände för ett tag sen faktiskt, har blivit gladare med sommarljuset! Men hursomhelst, så jobbar jag bara i 6 1/2 vecka till sen flyttar jag till Krokom och ska studera till Hippolog! :D

Jag är så peppad. Har ju faktiskt funderat på detta i x antal år, sedan studenten faktiskt. Men har ju gjort så himla mycket annat i mitt liv så detta tar vi nu helt enkelt, men den som väntar på något gott!

Jag tror iallafall att det kommer bli 3 supersnabba och roliga år där jag kommer lära mig mängder om hästisar! Jag har redan börjat spekulera kring vad jag ska hitta på efteråt. Ska vara duktig på att uppdatera så att alla hästintresserade, eler er som bara är obsessed with me, får följa med på krokomäventyret.

Annars har sommaren hittils varit bra, eller,, jag har mest jobbat, men avslutade just en två veckor lång semester som var helt jäkla underbar. Några umeå dagar, en amsterdamresa och sen sthlmsbesök och födelsedagsfirande där bästis Vickan kom upp och överraskade mig! <3 Jag har nog sagt det förr men jag har världens finaste vänner! Vem behöver killar liksom?


Likes

Comments