Hejhej! Här kommer en uppdaterad verison av mig själv efter en fruktanvärt välbehövlig semester! Jag har hängt i Puerto Rico där mami har köpt läggis. Min farbror har även byggt hus där och massor av deras vänner har också skaffat places, alla hur nära varandra som helst. Supermysigt!

Vi har i princip enbart solat, badat och ätit gott. Hunnit med lite shopping också, samt att vi spenderade en dag på en beachclub, även kallad 'stekarön' Jag har matat 2 och en halv bok (!) Det var så längesedan jag hade ro till att läsa. Det har varit så obeskrivligt skönt att bara koppla bort sitt egna och begrava sig i en annan värld om så bara för ett tag.

Det blev cirkus 12 dagar i puertis sedan avslutade jag min egentagna semester med en weekend i Stockholm tillsammans med mina fina vänner! Kittis och hennes boy har köpt lägenhet på Kungsholmen så jag bodde hos dem, och de bjöd även till inflyttnnigsfest. Fredag blev en fett rolig hemmafiesta med cocktailtema där alla fick blanda sina egna valfria drinkar och vi partade fram till fem på morgonen. På lördagen beställde alla hämtmat under bakishänget på dagen, innan vi kickade igång andra kvällen. Då blev den tjejfest, ett gäng brudar som förade hos Kittan innan vi drog ut på Solidaritet och drack alldelens för mycket. Alltså jag har verkligen fått allt jag behövt under dessa två veckor! Att jag var sjuk största delen av puertis resan gjorde inte så himla mycket, då jag endå haft energi nog till att hänga vid poolen och följt med på middagarna.

TACK alla inblandade, både vänner och familj för denna i mitt fall "rehab-semester" där jag rehabat från allt annat än alkohol!

Imorgon börjar vardagen med jobb och vardagliga saker. Jag ska börja röra lite mer på fläsket också så jag blir va med semsterkilona jag drog på mig nu såhär lagom inför sommaren;)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments