Sitter just nu och smuttar på min sista kaffekopp för en vecka. Imorgon ska ja börja med en detox, ihopsatt av kusin lele! Jag har hela kylen full av frukt och grönsaker och är så himla peppad! Mitt största orosmoment är att jag vaknade vrålhungrig imorse, samt att jag ska på Tisdagsrex ikväll likamed, jag kommer kanske vara bakis imorgon och bara få dricka jucier? Jaja, det ska nog gå bra hursom!

Annars hade livet varit helt ok om jag sluppit jobba. Jag skulle vilja ha semester i mitt kära Umeå så man kan vara spontan och unna sig en dagsfylla en tisdag som denna. Elller inte som denna kanske, det är grått ute och regn i luften, men ngn solig vardag bara för att man känner för det. Vill kunna göra roliga saker på kvällar utan att hela morgondagen blir förstörd pga trött. Men, får väl lyckas med någon typ av mellanting! Blir kul med brudarna på Rex ikväll och jag ska inte oroa mig för morgondagen förren imorgon!

Annars är jag tatuerad sedan i Torsdags, späckis flagnar väldig massa just nu och skulle vilja bli tvättad. Men en tattis på rygg är tammetusan hyfsad svår att sköta själv vänner. Stackars späckis, (jag har tatuerat in en späckhuggare) #endcaptiviy osv.


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Barcelona var awsum! Kan visa er pics senare kanske. Just nu måste jag bara skriva av mig angående midsommar som närmar sig runt hörnet? Alltså för det första så är väl midsommar supertidigt iår? Har inte ens hängt med på att det är på ingång, sen så har jag iår som alla andra år inte en endaste plan. Då jag inte ingår i ngt slags uppstyrt gäng eller dyl som firar dessa högtider ihop så är jag alltid den där lilla forever alone personan som tycker det är jobbigt att tränga mig på in i andra gäng när de har något stort ihopplanerat och en själv kommer som ensam gäst på utsidan. Skriker lite forever alone om en då. Så, jag brukar hänga med mina päron. Hos mor eller far, eller med släkt. Men i år, så firar alla på separata håll/firar inte alls, firar med andra familjer och jag sitter här. Helt oviss om hur i övermorgon(!!!) kommer spenderas, och säger till alla er uppstyrda kompisgäng, "HEJ, BJUD IN MIG, SPROLLAR ROLL ATT JAG TRÄNGER MIG PÅ??" På riktigt, ej i mode för att känna mig ensam i min lilla läggis :(((((( Jag måste skaffa mig ett uppstyrt högtidsgäng.

Likes

Comments

Wehoooo! Imorgon så åker jag och mina bästa brudar till Barcelona, alltså jag är så himla peppad! Ska idag packa det sista, och stäa hela läggis, har typ bara en ansiktskräm kvar som jag måste köpa innan det bä iväg. Eller jag ska iof också till holmsund och hämta bilen. Vi var ju hos syster igår och hade systerkväll. Jag, Malin, Nadia och Linnea, supermysigt! Fick hämtning hem kring 12 tiden så nu måste jag ju hämta hem stackars bilen. Kom även på att jag ska lämna bil hos pappa samt tvätta, så kanske har lite måsten endå, hiho. Känns inte jättejobbigt endå, för imorgon åker viiiiii :D Ska filma och fota så himla mkt! Ni får ha så himla roligt här i regniga Sverige vänner!

Likes

Comments

Mornin' peeps! Idag är ingen vanlig dag för idag är fredagen jag väntat på! Fredagen innan Barca! När jag går hem från jobb idag vid halv 5 så har jag en fullspäckad helg framför mig innan en världsvecka i Barcelona tillsammans med världens bästa brudar! Så himla najs!!!! Can't deal!

Det enda som är onajs är att jag är är lite småsjukis, men det har jag å andra sidan varit ett tag så hoppas det ej bryter ut, kan ju faktiskt enbart vara pollen tänker jag. Ville bara dela med mig, och äntligen ska jag få resa tillsammans med Vivvis och Jennis! Som jag drömt mig bort med dem till vita stränder många gånger i tankarna. Nu kanske inte barcelonas stränder är supervita men, strand som strand ni förstår. Vicka och Kittis sällskap ser jag såklart lika mycket fram emot, men dem har jag ju faktiskt gjort L.A med så vi är ju vana resekompanjoner! Mycket ointressant inlägg känner jag nu. Hursom, FRIYAY!


Likes

Comments