Haha skojar bara med rubriken. Till alla er som ser Ex on the Beach vet att det är ngn snubbe som säger så typ hela tiden,och jag tycker att uttrycket är astöntigt :) Säkert så töntigt så jag själv kommer börja använda det snart. Hursomhelst så är det kaos i mitt huvud just nu alltså. Så mkt kaos så jag ba står här och funderar över att jag kanske inte borde göra ett skit åt alla mina tankar utan bara se hur allt löser sig självt? Kan ej ta beslut alltså, går icket.

Just nu önskar jag bara att det var sommar, värme, och att jag fick sitta med min bruds på båten. Typ exakt vad jag vill göra! Älskar mina tjejor <3

Annars så har det regnat hela dagen och jag har varit i stallet. Hade inga direkta planer för dagen så när jag väl var där så mockade jag åt alla hästisarna då Yvonne och Stig liks skulle vara borta hela dagen, skönt för dom att slippa någon dag. Och det är ju som terapi för själen ibland att mocka bajs, av ngn konstig anledning.​ Ikväll sedan så har jag spelat Alfapet och kollar Fast and Furious 6, nu vill jag se 7an också! Nej, dags att drömma mardrömmar inför jobbveckan. Tack och lov att det är kortvecka.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​OJ, vad den här veckan har varit upp och ner. Eller ja, det är bara Onsdag men alltså, känslorna bara svallar, glad, ledsen, arg, neutral, trött, ja allt möjligt hör ni ju. Hursom så hade jag en bra helg i helgen! Var typ i Bjurholm i pappas torp, pussade på Suzan, sen så inveg jag och Mirran nya Olles innan vi hamnade på Allstar med bla Izza som hälsar på från estockholmo. Hursom så ger utgång och alkohol ångest. I veckan sen så har jag stridit med mig själv, varit ledsen, velat ta mitt pick och pack och flytta från denna stad, eller kanske detta land ännu en gång, till att jag känt mig precis som mig själv, tänkt att jag och mina brudar kommer ha världens bästa sommar och att jag skiter i att jag ska jobba typ exakt hela sommaren och att jag är ett tjockt freak osv, att jag bara ska vara den glada positiva personen jag egentligen är. Ja ni hör ju, upp och ner och mycket tankar, mkt energi som lagt och ja, blahi och blaha. Är i ett neutral men mot lite uppåt tillstånd för tillfället och tänkte spinna vidare på den känslan. Det var typ det. Ikväll hoppas jag vinna på trav och i helgen vill jag ha en suverän helg där det kommer vankas utflyttningsfest med mera! (Ja, jag är fortfarande medveten om att det bara är onsdag men jag lever för helgen just nu, okej.)

Det där skrev jag igår, publicerades tydligen ej!

Likes

Comments

Gissa vem som pallrade sig till gymmet imorse?? Jo jag! Så duktig, fett najs att kunna se nyhetsmorgon samtidigt som man workar out liksom. Kanske bör hänga där varje morgon. Jag hade ju gruvat mig för det där första gymbesöket. Försökte få med mig kompis dit första gången så ngn kunde visa mig runt, men ingen vill ju träna på mornar verkar det som? Förstår inte den grejen. Hursomhelst så hade jag såklart problem med att komma in med hjälp att kortet samt mitt fingerprint som behövs på fitness24 när det är obemannat, men efter att jag suttit fast mellan två dörrar i vad som kändes som en halv evighet så kom en snäll tjej och hjälpte mig. Tack tjejen! Nu sen har jag ätit tacos, och lagar nu torsk. Min nya diet ska nämnligen vara fisk och sallad. Alltså typ matlåde diet. Hemma kommer jag nog fortfarande äta tacos, kesomackor och pannkakor. Men summasumarum, Känns najs att jag pallrade mig till gym. Nu när jag gjort bort första rookiebesöket så ska jag bli fit tänker jag ;)

Glad Onsdag!

Likes

Comments

Amen tjarå, måndag och jag skall strax bege mig på jobb tillsammans med handen. Hoppas den ska må bra under dagen. Idag önskar jag att jag vore rik och inte behövde jobba, då skulle jag volontära och jobba med djur i exotiska länder. Samtidigt som min svennefamilj skulle få existera här hemma, typ.

Helgen har varit rätt lugn. Drack lite vin med jenni och vivven i fredags, annars har jag varit i stallet och sett shameless typ, plus 3 av dom 4 GOT avsnitten som läckte ut under gårdagen! Visst, kul att det kom fyra avsnitt på en gång men nu lär vi väl få vänta typ 5 veckor på nästa?? Not as fun. Nej, jag skall inta horisontalläge i ett par minuter, then its time for some hard work.

Likes

Comments

Den där tiden då jag ska tänka på mig själv i första hand och ingen annan. Jag är inte jättenöjd med livet just nu, och det enda jag kanlängta efter är typ hur mitt liv kommer/ska se ut om en par år. När jag är utbildad, har ett jobb jag kan leva med, bor i en superfin lägenhet alternativ ett fint hus ute på landet, kanske har en häst, är fruktansvärt kär och har ngn som är fruktansvärt kär i mig, bebbe påvä jamen nivet svensson livet. Kan ju inte gå runt och tänka på det nu när jag ligger här, utan ens påbörjad utbildning, utan ägodelar, med ett shoppingberoendel, och utan snubbe. Vad tjänar det till liksom. Nej dags att fokusera på vardagen och något som får mig att uppskatta nuet. Just nu vet jag inte riktigt vad det är. Eller, skaffade gymkort på fitness 24 seven igår så det ska jag ta itu med.

I veckan har jag inte varit på jobb iom att jag har överansträngt handleden. En påföljd av att lyfta 10ton per dag nivet, no biggie. Nu ligger jag här, men halsont, och inväntar ytterligare nyattacker samt ett samtal från läkaren som ska berätta för mig om jag ska jobba nästa vecka eller ej. Nu börjar det snöa också.

Vad jag gjort denna hemmavecka? Ja iom att jag varit för fattig för att nätshoppa så har jag istället sålt kläder, sålde även min trasiga mobil igår. Så har hittils gått plus 900:- denna vecka, Kanske har jag nästan tagit igen förlorad arbetsinkomst?

Hej igen förresten vänner, ursäkta frånvaron!

Likes

Comments