Hejdå 2014

Beskriv året med tre ord.
Ledsamt, Nervös, Roligt

Vilka ser du som de största händelserna under året?
Sa upp mig från jobb, hyrde ut häst, flyttade till L.

Har du blivit bättre på något?

Jag har typ blivit bättre på att embracea nya människor, även lärt mig uppskatta det jag redan har, men jobbar fortfarande rätt mkt med mig själv. Eller, vet snarare inte vem jag är men gör inte så mkt åt det.🙆 Har säkert blivit bättre på engelska nu också btw, iom att jag faktiskt studerat på college. Det har en viss klang i sig :) College-delen alltså.

Gjorde du något du aldrig gjort förut?
Studerade ju på college, hallooo. Gjorde första USA-visiten, festade med kändisar, sköt med vapen osv.

Vad var extra dåligt med året?
Typ bitterheten som infunnit sig i mig sedan jag kom hem för snart 3 veckor sedan.... Samt att mormor gick bort morgonen efter julafton.

Vad var extra bra?
Sommaren i LA. Första lediga månaden - Augusti, var så extremt kul, och jag var så förväntansfull, allt var nytt, osv.

Vad lyssnade du på?
Hip-hop, L.A-style

Vad skrattade du åt?

​Härmar nog Vivvis här och skriver mig själv. Tycker oftast att jag är rätt kul. Inte nu dock. Nu är jag arg och bitter och ingenting är roligt.

Vad grät du till?

Inte så mkt.. nu när mormor gick bort, i massor. Även när jag varit ute i lalalandet och kom hem med snefylla, grät en natt så mkt så vi fick klagomål av grannarna, hehe.

Lärde du känna några nya människor?
Jaaaa, alla LA-kompisaaar <3 Må ni alla flytta upp till Ume!

Och så slutligen; dina planer inför 2015?
Ja... 2015. Ingen jävla aning. Vill ju fortf plugga, men kanske skjuter på det ytterligare ett år. Ska försöka hitta träningsmotivationen igen. Börja jobba, klura ut vad jag vill göra med livet liksom, som alla andra år. Mixtra med håret litet, kanske åka på ridresa? Hälsa på vännerna i Amerikat? Åka till Norge? Vi får se helt enkelt. Tar det lite som det kommer det här året tror jag. Har tillexempel inga planer för nyår som är i imorgon, och jag ska nog inte göra något heller/ Arg och bitter persona.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Tjenis vänner! Sitter här, tjillaxarr, funderar på livet lite. Ibland intressant att titta på andras liv, kolla på sitt eget, fundera över sina möjligheter liksom. Alla de här tankarna känns även mer relevanta inför ett nyår. En ny chans att ta tag i livet liksom. I år har jag sagt upp mig från jobb, hyrt ut häst, flyttat till L.A, pluggat på college, träffar nya helt fantastiska människor, och nu kommit tillbaks till Svea igen. 

Så, 2015? Jag önskar att jag vore en studerande människa just nu. Planera in event för sina lediga perioder. Istället ska jag komma på vad tusan jag vill egentligen vill sysselsätta mig med under närmsta tiden här i livet. Sammma problem jag haft ett antal gånger tidigare.

Antar att jag får jobba, göra högskoleprov, söka in på olika utbildningar och typ.. gå på det jag kommer in på;) Iom att jag aldrig kan bestämma mig så kanske det är lika bra att bara settla sig liksom.

Nu är det dags för staden i juldjungeln!

Likes

Comments

Walllaa!​ Tidigare idag när jag var trött och utslut så reflekterade jag över min hemmavistelse med att allt jag sett fram emot har varit så himla mkt tråkigare och att inget riktigt varit bra eg. Men just nuuuuu så känns det iallafalll bra, har fått tillbaks min läggis idag. Känns så skönt, och ikv har Vivvis varit här med mig. Alltid lika mysigt, det kändes som igår när vi satt här senast. Får ibland påminna mig själv om att hela USAvistelsen faktiskt har hänt. Jag behövde dock inte påminna mig när jag var och handlade idag. Haha, jag var fett förvirrad, tyckte allt såg dyrt ut (van vid 3-7dollar) Var sugen på allt och ingenting (köpte mest ingenting) unde inte worka tobaksautomaten, osvosv, var iallafall fett med förvirrande. Whatever. Annars gjorde jag bort min sista exam i veckan. Tror jag slutar upp med tre B'n och ett A om jag inte har fel. Bra för att komma från en slacker som mig :) Har varit med mormor på sjukhus, målat målarbok med Vickan, annars varit dyngförkyld typ. Så inte en alltför händelsefull vecka vaa.

Men vetniiii, imorgon får jag träffa Jenni <3 Som levt sitt äventyr i Hong Kong medan jag varit i amerikat! Ser så mkt framemot att utbyta travelstories!

Nu ska jag sussa, i min alldeles egna säng, som btw är fett mkt lägre än den i L.A läggan, skulle hoppa upp på den, sådär som man hoppar upp på sängar när det är mörkt och man ska sussa. Värsta långa fallet. Natti!

Likes

Comments

​Hej vänner! Jag är härmed i Sverige, sedan snart 48 timmar tillbaks! De här två dagarna har enbart varit fokus familj, då det var av den anledningen jag åkte hem 2 och en halv vecka för tidigt. Har varit med mormor på sjukhus, träffat syster, pappa, bor hos mamma och hjälper henne med sin nya lägenhet, haft kusiner från södra Sverige på besök och varit på Sörgården och pussar på Suzan! Det känns minst sagt konstigt att vara hemma, och jag går runt med en konstig ständig klump imagen, får andas djupa andetag hela tiden och prata med mig själv Vet inte varför, någonting känns tokigt. Saknar alla fina i L.A samtidigt som jag är glad att vara tillbaks i Umeå under en tid som denna. Kommer senare med lite bättre update innefattande bilder osv. Och strax ska kapitel vänner och andra nära tas hand om. Tjingis från norrland!

Likes

Comments

Har varit två sjukt tragiska dagar i lalalandet. Igår efter vi varit på svensk julmarknad i downtown (vilken var asmysigt, plus att Gunilla Persson var där, haha) så såg vi en bil som voltat, bara någon minut innan vi kom till platsen. Bilen låg uppochner och det satt personer kvar i bilen, Ett flertal personer sprang dit för att hjälpa till, sen mötte vi brandbilarna på vägen hem. Sjukt otäckt att sitta fastklämd i en bil på det sättet. Får flashbacks till voltningen för några år sedan. Sen inatt så brann det i downtown. En rejäl brand, något miljonlägenhetsbygge som börjar brinna, orsak vet de ej än. Det var rusning av poliser/brandbilar/helikoptrar hela morgonen utanför fönstret. Enbart pga branden, trodde vi. Men idag har det även varit en kille här på palazzo, som i våran byggnad, sköt sin fru och sedan sig själv medan han facetimade med sin kompis??? Hur sjukt, och hur fruktansvärt.


Jätteobehalgigt. Något som också är väldigt obehaglig är ​min magkänsla. Inför morgondagen, då jag har typ världens jobbigaste dag framför mig. Exam i nutrition på morgonen som jag måstemåstemåstemåste klara för att typ klara kursen, sen final i engelska, som kommer gå åt helvete. Sedan redovisningar i psych, plus att jag måste prata med min lärare om att fixa ngn typ av make-up assignment då jag försöker komma mig hem tidigare än tänk och inte kommer vara här under finalveckan nästa vecka. Håll alla tummar ni har. För det känns som at allt kommer gå åt helvete och jag kommer komma hem utan betyg.

Likes

Comments

Önskade att få vara med om ett jäkla brakregn här i L.A och det fick jag uppleva idag. Det var inte det minsta trevligt då det var tvunget att ske på en skoldag, och jag valde att ha på mig converse dagen till ära. Blev dyngsur kring 10- var henna 1700, ni kan gissa att jag var en isbit? Har bokstavligen forsat på gatorna. L.A är ju inte direkt uppbyggt för regn, de har typ ett stuprör på hela campus, hehe nä men ungefär, så jag har typ simmat till alla lektioner.

Imorgon ska det iaf också regna och förutom plugg så ska jag bara lämna läggis för affären har jag bestämt. Det ska myspysas så! Ikväll ha vi sedan ätit middag på The Grove då det är kakans sista kväll här med oss :( Imorgon lämnar hon oss för Thailand. I will miss her.

Ni får inga bilder på ovädret btw, var för rädd för att telen skulle dö. Winter is coming.

Likes

Comments

Alltså, det är december och jag åker tillbaks till Umeå i slutet av månaden. Sedan vi hördes senast har vi firar Ericas bday, jag lyckades trilla över ett bord inne i hollywood, lite lätt båslagen för tillfället, annars har jag bara sett serier/filmer, eller ah, köpte en resväska också, och andra tråkiga saker såsom håripackning osv eftersom mitt hår är en risbuske. Kommer serrio skämmas när jag går till frissan. Åter till serietittandet. Det regnade typ hela dagen här i L.A igår. Idag är det lika grått, och stämmer vädret så ska det vara 18 grader och mulet/regn hela veckan? Bästa mysvädret. Idag blir nog sista tjilldagen dock då jag har ganska intensiva tre veckor framför mig när det kommer till skolfronten

Har förresten hunnit nätshoppa också. För alldeles för stora summor för min ekonomi. Lite svårt att hålla mig när det är så mkt rea överallt. Nu dricker jag iallafall första glöggen för denna jul, samtidigt som jag tittar på halv åtta hos mig från Umeå. Som jag saknar UÅ idag!

mobbad.

Likes

Comments