Påriktigt, släng lita para över mig, jag gör vad ni vill!

Nämen serri, jag behöver pening, livet vore så mkt roligare jag vore rik. Det kostar att ha kul liksom livsmottot. Just nu befinner jag mig i någon låtsasbubbla där jag lurar mig själv att jag är rik. Blir pankaka.

Annars har jobbdagen gott yberfort, jag har fått 1/2 nellypaket, ätit maten och snabbvisitat gymmet.

Vill att veckan ska gå superfort samtidigt som tiden kan stå still. Can't deal.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Halo, vet ni vad vilken panikklump jag just fick, i magen, höll nästan på få en ångestattack i duschen, haha. Har just betalat in sista(?) avgiften inför visum besöket, en sevis avgift. För er blivande personas som ska göra en sådan här jäkla visum ansökan, skaffa en skrivare innan för alla jäkla dokument ni ska skriva ut! Alla kvitton ska med till ambassaden och nu stressar jag mest över att om jag inte typ har med orginaldokument så blir jag inte beviljad och sen har jag en resa som inte går att avboka, samt att jag betalat utgifter på kring 20k som jag inte får tillbaks typ. Ish.

Men nu har jag intalat mig själv att jag ska lugna ner mig. Är nog inga problem. Kommer nog få mitt visum och komma mig iväg till L.A. Samtidigt som jag stressar aningens över att jag har så kort tid kvar här innan jag åker så vill jag typ bara åka så jag kan komma igång med det här äventyret. Vet ju liksom inte ens vad jag ska förvänta mig u, så allt är så himla svårt att ta på. Jag vill komma dit, ha ett eventuellt breakdown, sedan stortrivas och inte vilja åka hem!

Har också kommit på att jag nog aldrig kommer bli en storbloggare, för folk vill tydligen läsa om positiva människor som förskönar livet och lever den perfekta vardagen och letas det så har ni kommit fel!

IALLAFALL, så har jag haft en lugn och mysig helg! Det har varit rätt fint väder och jag har debuterat med spyder, vinmyst, ätit sushin, parkhängt, osvosv. Ingen utgång, fast det tydligen har varit något nrj-event och att Ken Ring har varit i staden. 

Wahatever nu ska jag fortsätta läsa smcdokument och slötitta på tvn. Imorgon är en ny vecka och jag hade tänkt börja träna igen. Hiho.

Likes

Comments

Men dessvärre mera nätshopping!! Ny tag imöra:) Är faktiskt fett snorig och har ont i halsen, därför jag inte tränar, inte BARA latsidan. Men lite. Idag är det i datum exakt en månad kvar innan jag pyser, måste liksom tänka på formen. Och sluta nätshoppa!!!! Ska ju unna mä den här månaden, sista månaden med gänget.

Likes

Comments

Idag fick vi ju lön nivet. Jag började iallafalll morgonen på plaza, var så satans trött imorse alltså. Endå var jag först på plats och fick sitta och vänta in Vickan och Kittis, så som det brukar vara. Myspys med frulle, när jag sedan kom hem betalade jag räkningar. Eftersom jag nu har typ avsagt mig hur mkt som helst iom mitt ivägresande så känner jag typ att jag inte har så jättemkt utgifter, och eh då råkade jag nätshoppa lite också. Rea nivet. Nelly osv. Nämen, inte så farligt. Kommer eventuellt bli mera kläder om jag får bestämma. Hiho.

När jag nätshoppat klart var jag tvungen att gå och lägga mig igen. Så trött var jag, napade knappa timman, sen åkte jag och hadlade och lagade en massa mat innan det var dags för jobb. Napen gjorde mkt, hade nog med energi så jag kunde stanna kvar på jobb tiden ut fast vi blev klara rätt tidigt egentligen. Fördrev sista tiden med Eiback på gods, hur jag nu hamnade där igen.

Iallafall så är det nu bara två dagar kvar av den här hemska veckan!!! Imorgon tänker jag jobba fulldag sen så tänker jag pysa hem så tidigt som det bara går på Fredag, för så less är jag!!!

Nuså, är det dags för sängen. Efter all mat jag ätit under veckan så borde jag verkligen träna imorgon!  Hoppas verkligen jag tränar imorgon.

Likes

Comments

Hej vänner!

Jag ursäktar min frånvaro, men jag är oftast typ helt blank när jag sätter mig här för att försöka skriva. Iallafall, så träffade jag upp jehanna idag på sörgården! Myspys, vi red Suzan och Tove på ridbanan och dom var sega båda två, hiho. Jag var också en lite zombie så jag ska väl inte klaga;)

Efter ridning åkte jag och jehannis och åt pizza innan det var dags för mig att bege mig till jobb. Och på jobb har jag sedan varit typ till nu. Alltså så himla dryg den här veckan är. Kan vara för att jag inte jobbat kväll på aslänge eller för att jag typ enbart expar, men alltså tiden går sååååå långsamt, jag tror jag dör. Körde gods på slutet av jobbdagen, av ngn anledning. Det var mest drygt, kanske för att jag känner mig sämst när jag måste göra saker jag inte brukar göra, men nä. Asdrygt. Slog säkert in lite att jag var så himla trött och redan gnällig, jaja, whatever.

Nu sen jag kom hem har jag iallafall bokat mitt anslutningsflyg till sthlm, innan jag åkte till l.a. Eller anslutningsflyg. Flyger ner med mamma på fredagen innan, sover en natt där sen får mammsen vinka av mig. Gullemamma.

Jag orkar inte ens känna efter vad jag känner längre. Känner så mkt, tänk att alla dom här dagarna som kommer och går är livet! Tokigt va! Det står som citat på en tavla hos mormor, och det är ju så simpelt men så sant.

Nu ska jag sova, jag ska infinna mig på plaza om cirkus 7 timmar, där det ska käkas frulle och surras med fina flickor! Tjing!

Likes

Comments

Weho. Har haft en bra helg, en bra midsommar, med släkt och vänner, trots lite halvkyligt väder! Nu är det mindre än fem veckor kvar tills jag tar mitt pick och pack och drar och jag vill inte åka, hehe. Har en lite obehaglig klump i magen ganska konstant. Vad har jag gett mig in på liksom. Jag klarar mig typ liksom inte ensam här i lilla Umeåt. Nu ska jag föröska klara mig själv i l.a. Lycka till mig själv!

Annars, ska jag alldelens strax nege mig till jobbe, var där igår förresten också! På en Söndag, men det var lite jobb så jag var hemma igen efter 3 timmar but still. Duktiga knegar jag! Borde få ett diploma eller ngt.

I övrigt trotsar jag en påsmygande förkylning. Den kan dock strunta i att bryta ut typ fram till.... Efter nyår någon gång!Likes

Comments

Alltså omg. Påriktigt, hade jag vetat att jag skulle känna såhär och vara såhär stressad över allt som har med USA och göra så hade jag typ aldrig ansökt till skolan. Pårikigt, jag är typ ett vrak, haha.

Ni som inte känner mig kan ta allt med en nypa salt, jag är lite för rättfram och använder egentligen helt fel ord, men alltså, det känns faktiskt skitjobbigt.

Nu har jag efter många om och men förkortat min tid på jobbe med en vecka, och bokat seminareivecka. Jag har även bokat resan och lämnar landet den 26 Juli för att vara exakt, vi kommer fram på em, tror det är på em den 26e, får 27 som jetlagger dag, sen börjar seminareveckan den 28e. Inte optimalt men överkomligt??

Sendåååå, har valt två kurser idag, Psych och en Buisness kurs online. Får se om jag har kvar det så eller hur jag styr om det när jag kommer fram till skolan och ska välja resterande två kurser. Känner fet ångest, mest över ekonomin. Det är fanimig mycket pengar som ska ut innan man ens kommit fram! Om i funderar på att åka, spara pengar! Mest för att inte känna den panik och stress jag känner nu. Tror det kommer lösa sig när jag väl är där liksom men just exakt för stunden? Så pank som jag aldrig varit sedan typ Mariefred, om ens där.

Därför sitter jag glatt hemma denna lördagkväll, med en ramlösa framför en dålig film som såklart utspelar sig i L.A. Hiho, jag är liksom där om dryga månaden. Nr jag vänder på det och glömmer pengarna så känns det väl helt okej. Det är ju trots allt mitt livs äventyr. Hitills.

Likes

Comments