Alltså hallå! Vars tar tiden vägen?? Jag har haft en riktig slackerperiod i tre veckor nu och känner ba, hej pluffs! Så missnöjd med mig själv! Dags att tagga till och styra upp livet igen va! Med solen kommer energin?? Skulle bara behövt lite ledighet också!

Ni har inte missat mycket under min frånvaro. Typ det jag har att säga för nu. Hoppas jag har något roligt att dela med mig av efter helgen istället, helgen som infinner sig imöra!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Ledsen vänner för dålig uppdatering!

I veckan har jag

1. Varit superknegaren på jobbe

2. Släppt ut hästisarna

3. Bilen har gått sönder och jag blev ståendes i Baggböle halv 6 på morgonen........

4. Bilen har blivit fixad (tack pappa)

5.Ny häst i stalle

6.Inte tränat en enda gång......

Typ det, idag har jag haft en semibakis dag. Inte varit bakis, men segis. Nu är jag nyss hemkommen från Great Eastern, stora delar från pappas sida av släkten möttes upp för att fira farbror Rolf som fyllde 60! Älskade släkt.

I veckan har jag btw fått asont i ryggen och nu är jag sjukt stel i ryg/nacke/axlar. Fattar inte varför. Men det ska inte få förstöra mina vecka! Jag hoppas jag får vara frisk så jag kan träna jävel, jobba jobbet och pyssla med Suzan!

Juste! Igår hängde jag med Jehannis som kom på besök i några timmar med dogsen! Så himla mysigt!

Nuuuu, intar jag soffläge. Orkar egentligen inte att det är måndag imorgon.

Likes

Comments

Alltså vissa personas får mig att vilja döda. Serrio, kan alla bara hålla sig till sitt va, jävla attenionwhores.

Annars har jag ridit en sväng på suzan idag, lagat matlådor plus spenatsoppa, sprungit löpbandet och kört corepasset. Nu dricker jag söndagsbärts varvat med te. Jobbar dagen i veckan och jag vill bara spola fram till nästa helg. Orkar inte kliva upp tidigt känner jag. Sjukt med trött. Hatar att jag vaknat halvtidigt hela helgen också. Fast ok, annars hade jag väl hatat att sova bort hela dagarna.

Jag vill trolla mig smal och leka med bra människor :) Nu ska jag se GG som jag börjat se om, hiho vad alla är små i säsong 1!

Likes

Comments

Igår hamnade jag hos Jennifer efter jöbbe för tidigt födelsedagsvin med turkietflickorna. Det var trevligt! Trodde jag skulle sova got och länge imorse, men vaknade innan 8 av att det var så himla soligt i lilläggan. Fastän jag lixom har en filt som täcker fönstret pga byggarbetarna nivet. Med sol kommer vårkänslor och i solsken ser man också all smuts som finns i hela världen. Nämen läggan såg så himla skitig ut så jag ställde mig och vårstädade! Har skrubbat varenda vrå. Så himla skönt!

Sen plockade jag upp Vivven på Ersboda, gick på bolaget, for till stallet, pussade på Suzan, åkte och handlade, har varit väldigt velig över vad jag skulle göra av kvällen. Jennifer bjöd till fest, Ida på mat och myspys i tavelsjö, men här ligger jag. Med skafferiet fyllt av ost och kex, Vivven kommer nog på ett tag och vi ska typ se på The Hobbit. Känns faktiskt rätt ikväll, imorgon sen vill jag nog springa bort några kalorier på gymmet!

Likes

Comments

Jag var på joikslam med Vivven igår. Idag är jag smygbakis, har inte fått sova ut som jag ville pågrund utav dom här jävla byggarbetarna som byter tak. Har försökt stänga ut deras oväsen med min grymma musik hela morgonen. Funkar sisådär. Iallafall. Snart helg!

Likes

Comments

Påväg till gymme!

Supertrött. Inte så taggad, men whatever, l.a-formen here i come!

Nätshoppade btw igår....... kunde inte hålla mig. Kommer komma till staterna luspank.

Likes

Comments

OMG, segaste söndagen ever. Har i princip soffhängt hela dagen, vaknade här liksom 2. Med här menar jag såklart soffan. Likadant igårkväll, superkluven över vad jag skulle göra av kvällen, det tog tydligen på energin för jag somnade i soffan hiho, vaknade 8 och ba, paniiiik, det är lördag, ut och gör något! Sagt och gjort tog jag taxi till Böleäng, hängde med några jobbisar innan vi intog Rex. Det var trevligt. Kommer sakna mina kollegor när/om jag flyttar till staterna!

Har btw lämnat läggan en gång idag! For till Maxi med Vivvis, jag köpte aaaaaaasgoda glasswienerbröd! Alltså OMG, har aldrig ätit sådana tidigare vad jag kan minnas, SÅ JÄVLA GODA! Jag dör. Får träna bort dom extra kalorierna på morognpass i veckan, wiho.

Likes

Comments