Tiden går så jäkla snabbt. Dagarna bara tickar på, snart är det mars liksom. Idag är jag så svinigt jäkla trött. Trots att helgen egentligen har varit fett lugn och jag borde kanske vara utvilad. Bådar ej gott att vara såhär tröttis när vi klev på jouren idag. Men han ta en nap just innan klockan slog farmen, så kanske ska överleva.

Imorse skulle jag eg in till ösund och köra snabbjobb med uppis, men efter en del om och men så blev det omstyrt till eftermiddagen istället. Och i eftermiddags så skrev jag en omtenta, så kunde ej åka med in till banan, likamed hipp 2a fick köpa uppe istället. Det hade tydligen ej gått så bra och uppis kändes ofräsch. Inte superförvånad. Får prata med veterinären om detta imöra, jag har mina aningar om vad som kan vara fel.

Hursom, omtenta skrevs, sen hann jag plugga lite innan vi hoppade på jouren. Känns dock fett bra med jourfrulle imorgon alltså. Längtar så! Dock så jobbigt att kliva upp så tidigt hiho.

Annars så förfaller min kropp atm. Jag bakade en fet morotskaka i helgen, och har ätit upp typ halva redan, och har lika mycket kvar i kylen, samt en semla. Som singel under alla hjärtansdag imorgon planerar jag att trycka allt fett jag har och känna mig miserable. Nä skojar, men känner mig fett fet alltså. Skall snart ta tag i någon form av träning.

Annars längtar jag till civilisationen så himla mkt. Behöver träffa folk!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments