Header
View tracker

Idag ska jag bara mysa!!!! Jag och mamma tog oss för att tapetsera om igår, som jag nämnt att vi skulle göra. Så nu är det helt vitt och fräscht men det är som sagt mycket kvar att byta ut. Om ni vill så kan jag visa när allting är klart. Kommer bli supermys!! Blir helt hyper av inredning??? Det är verkligen svinkul att göra det hemtrevligt. Jag vill ha en sänggavel i ljusrosa satin.... ser snyggt ut i mitt huvud hahaha, kanske inte är så snyggt i verkligheten?

Likes

Comments

View tracker

Titta vad mysigt det är i mitt rum!! Älskar då man kan tända massa ljus under hösten och bara mysa. Det är dock precis under renovation så det är inte alls klart! Tapeten är fruktansvärd så den ska bort. Och garderob ska bytas, speglar, mattor! Har massor kvar, får sånt adrenalin haha det är så kul med inredning. Det fick bli tacos ikväll, lite extra mys i slutet av veckan x

Likes

Comments

ÄLSKAR! dessa byxor. Och jag är urdålig på tyg men jag tror att det är silke imitation? Ish. Såhär skulle jag kunna gå klädd hela hösten! Förvånande va? ;-). Dras alltid till väldigt klassiska kläder men sen går jag gärna klädd såhär av ren bekvämlighet just för att det är så skönt med en varm polo och en fluffig faux fur för det värsta jag vet är att frysa.

Jag vill passa på att säga ett stort TACK! Till alla som skrivit så otroligt fina kommentarer och besökt min blogg trots att det har varit väldigt tyst från mig. Ni är så otroligt otroligt gulliga och snälla!<3 tänk om alla hade haft såhär fina människor omkring sig så fin världen hade varit! Bästa ni.

Likes

Comments

Hej på er finaste ni! Hoppas att ni mår super. Verkligen! Det är väldigt tyst här på bloggen vilket är något jag tänker på hela hela tiden, tiden rinner iväg så himla snabbt, som jag tjatar om hela tiden! Men jag har lovat mig själv att jag kommer att ta jag i det, fixa ny design, göra det trevlig och mysigt att läsa bloggen och lägga upp en ny strategi!

Svart svart svart, dras nästan alltid till svart och grått till hösten, passar nästan bäst i svart också. Är fortfarande på jakt efter perfekta vinterjackan, det lär nog bli en kappa tror jag! Har dock inte hittat varma kappor? De lite tjockare varianterna, så tills dess använder jag bland annat denna som är sviiiiinsnygg!! Och ett par slitna jeans och favvobootsen.

Coat: H&M / Boots: H&M / Jeans: Vila / Watch: NicoleVienna, Direktlänkar HÄR och HÄR

Likes

Comments

View tracker

Denna dag har varit så mysig, en riktig höst dag! Färgerna av löven gör mig så glad haha. Har på senaste blivit så inspirerad att åka till London, ahhhh va kuuuul. Har aldrig riktigt sett det speciella i att åka till London men jag har verkligen ändrat mig, sån där är jag, ena sekunden tycker jag på ett vis och andra sekunden något annat.

Har egentligen så mycket plugg idag, som jag inte tagit tag i, så det ska jag göra nu! x

Coat:
H&M // Shoes: Asos // Sunnies: RiverIsland // Bag: Versace // Watch: NicoleVienna ( direktlänk till klockan: HÄR! Och deras hemsida: HÄR!

Likes

Comments

Man ser mig nästan alltid i vita toppar haha! dags att kliva ur min comfort zone kanske? Outfiten med vita kjolen är faktiskt dock en riktig sommarfavorit x

Har kollat runt efter jackor nu i höst och hamnade såklart på NA-KD och såg deras skrikblåa faux fur jacket med Beatrix. Blev helt kär! Slår vad om att jag inte kommer kunna hålla mig från att skicka hem den. Är faktiskt lite less på kappor, så vill ha någon omväxling. Har ni också en struggle med att hitta er perfekta höst jacka?

Likes

Comments

Idag är en sån dag då jag väljer att vara personliga med er, jag känner att jag är skyldig att berätta varför jag varit frånvarande. Idag är en sån dag då jag känner mig absolut helt tom. Tom fast ändå så full av känslor som inte är bra känslor. Jag som person är väldigt känslosam, jag övertänker gärna varje lilla sak och jag kan inte riktigt styra att det blir så. Men ibland hamnar jag i såna situationer då jag bara försöker stänga av mig själv för att jag är för rädd att känna. Idag är en sån dag, jag vet att det som just nu pågår omkring mig är okej att sörja över. en naturlig sak att känna sorg och vrede för. Men jag vågar inte. Nu då jag skriver känner jag hur jag blir otroligt känslosam och kroppen blir liksom svagare.
Jag förstår att ni inte vet vad jag pratar om. Men många av er kommer säkert känna igen sig i det jag skriver. Just nu så har en väldigt väldigt nära medlem i familjen gått bort. Som är så svårt att smälta, att jag nästan inte vågar mig själv fatta. Att jag sätter på mig "masken" av att inte känna alls. Jag tror inte jag klarar av att förklara så mycket mer, jag vågar inte. Men här är iallafall min anledning till varför inte bloggen kommer prioriteras i första hand. <3

Likes

Comments

Boys and gaaaals. Jag är kär, titta på min klocka!! Känns som jag tjatat om denna länge nu men jag är obsessed!
Direktlänk till klockan: HÄÄÄR!
Direktlänk till deras hemsida där du hittar flera av deras snygga klockor: HÄÄR!

Likes

Comments

Blir så himla glad!! September bjöd på en solig dag med 20 grader!! Det värmer så i mitt hjärta, haha. Blev dunder förkyld under natten vilket jag verkligen INTE har tid med, vet ni något som kan underlätta förkylning så får ni jätte gärna skriva <3 känns i princip som att mina bihålor ska sprängas. Usch! Hoppas på att bli frisk så snabbt som möjligt. Har haft en jätte rolig helg med massa trevliga människor omkring mig, roligaste helgen på länge faktiskt! Hur har er helg varit? x

Bomber:
lager 157 // Sweater: Rut&Circle // Overknees: NilsonShoes // Watch: NicoleVienna // Skirt: Mango

Likes

Comments

INSTAGRAM@wefelicia