Höst 2017, Allmänt, Jobb, Resor

En annorlunda vecka kommer jag möta i veckan nu som kommer. Bara en dag i skolan men det blir inte mycket ledigt för det.

Måndag: Ledig!! Ska julpynta färdigt, städa och packa inför Tyskland. Har inte tränat på jättelänge så ska nog försöka hinna med ett litet pass också.

Tisdag: Enda dagen i skolan. Slutar sent så sedan ska jag bara packa klart och spendera kvällen med familjen.

Onsdag: Nu bär det äntligen av mot Tyskland!! KL 08:15 står jag utan för stadshotellet i Kalmar tillsammans med sex andra underbara tjejer. 08:30 bär det av mot Trelleborg via buss. KL 15:00 sitter jag på båten påväg mot Tyskland. Vid 22:00 lär jag vara framme i Wismar på hotellet, sedan är det sovdags.

Torsdag: En guidad tur får vi över hela Wismar, sedan efter lunch ska vi gå luciatåg inför borgmästaren!! Riktigt spänd över det. Vid 17:00 får vi fri tid att shoppa, äta och gå på den traditionella julmarknaden i Tyskland!! Det är det jag är typ mest taggad på.

Fredag: Massor av luciatåg att gå utspridda över dagen. Sedan efter kl 15:00 så är det fritid igen.

Lördag: KL 23:55 går båten hem igen!!

Söndag: Framme i Sverige vid kl 08:30, frukost på Scandic Hotel. Sedan buss tillbaka till Kalmar. Vid Lunchtid ska vi vara på plats för ytterligare ett luciatåg på en marknad. Sedan kommer jag hem till huset igen; dock blir det ingen lång vila inte. Vid 18:00 har jag adventskonsert tillsammans med min andra kör. Efter det är jag ganska säker på att jag kommer vara riktigt trött. Därför ska jag ta ledigt måndagen därpå!!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Höst 2017, Allmänt, Skönhet, Tips

Dags för Glossy -Box igen!! Denna gången en grön och guldig box. Alltså älskar boxarna de kommer i. Jag sparar varenda en av dem, dels för att de är så fina men också för att de är väldigt praktiska nät man ska åka iväg och behöver smink och skönhetsprodukter med sig. Denna gången fick jag handcreme, ett serum samt moistruizer. Fick lite andra fina produkter också, det är verkligen det bästa med Glossy -Box. Allt är så lätt att använda och kan använda allt också!!

Likes

Comments

Höst 2017, Foto, Tankar och Drömmar

På onsdag beger jag mig Tyskland med mina fina Lucia vänner. Har lite blandade känslor kring det. Det kommer bli jätteroligt och det är nyttigt att resa när man är ung. Dock känner jag mig lite irriterad eftersom jag kommer missa massa prov och inlämningar. Jag kommer ju självklart få fixa det i efter hand men jag är så tidspessimist som måste fixa allt innan deadline. Men förhoppningsvis kommer det lösa sig. Det andra jag är lite orolig för är att behöva åka båt på natten. Är så rädd att jag ska bli åksjuk!! Vet att det låter som ett minimalt problem men jag har aldrig sovit på en båt tidigare, men jag hoppas verkligen inte att det blir storm den natten.

Men strunt i det nu, vad har ni hittat på i veckan?? Imorgon ska jag förmodligen shoppa eftersom det är Black Friday. Och på lördag ska jag och min familj åka till Kosta Outlet och kolla på lite kläder, väskor och skor. Det kommer bli jättekul!!


Hoppas ni får en fortsatt fin torsdag så hörs vi!!!

Foto av finaste @EmmaDelborn

Likes

Comments

Höst 2017, Frågor och Svar

Hm, svår fråga, har så många olika drömmar så det är svårt att hålla sig till en specifikt. Men en dröm jag har är att åka till Maldiverna. Har ni sett dessa underbara bilder på bungalows ute i vattnet. Hur fint??! Det är en stor dröm för både mig och min mamma att åka dit och spendera några veckor i dessa under bara små hus och bara ta det lugnt. Dessutom så är ju bilderna också riktigt snygga så jag skulle ju garanterat få upp hur mycket blogginlägg som helst haha!! Men en dröm som håller lite längre är att bo i antingen London eller New York. För det första älskar jag England och blev alldeles förälskad i landet senast vi var där för några år sedan, och vill verkligen dit igen. Men alltså New York. Vem vill inte bo där liksom?? Sedan kom jag att tänka på att jag länge velat jobba inom FN och eftersom deras huvudkontor ligger i NYC så har jag ännu större anledning att bo där!! Så jag skulle nog säga sammanfattningsvis att min allra största dröm är att bo utomlands helst i någon stad eftersom jag är en city -girl!!

Likes

Comments

Höst 2017, Allmänt, My Home

Har spenderat min klassiska lugna och slappa söndag tillsammans med min katt det här gången samtidigt som jag kollade på en nu favorit Dance Moms. Ibland är det så skönt att bara ligga och slappa under dagen utan bekymmer. Men just nu håller mamma och jag på att laga mat eftersom som pappa kommer hem idag efter en kurs över helgen i Stockholm (åh gud vad jag saknar mitt fina Stockholm)!! Och det bästa av allt... det snöar!! Det började snöa för ungefär fem min sedan och det första jag gjorde vad att springa ut i snöfallet (tillsammans med min katt såklart). För er som inte visste så älskar jag vintern, snön och julen sjukt mycket. Kunde inte bli gladare faktiskt!! Ett perfekt avslut på en fin helg!!!

Likes

Comments