Allmänt, Höst 2017, Jobb, Resor

Idag har jag inte gjort speciellt mycket, betydligt mer händer imorgon. Jag ska på fotografering, färga håret, skriva ut papper, fixa lite annat smått och gott. Kommer behöva gå från skolan under lektionen för att fotograferas så jag måste också maila och snacka med läraren...jag ni förstår ju. Har en hel del att göra. Men det roligaste är ju att jag färgar mitt hår imorgon!! Kände att jag behövde en lite förändring för en gång skull med tanke på att jag aldrig gjort något med mitt hår, förutom klippa det. Har längtat så efter det, det ska bli så jäkla kul! Självklart ska jag fota lite så ni får se hur det blir. Jag säger inget just nu, men ni får ju se imorgon. Gud jag är sååå taggad!!

P.S Jag kollade igenom gamla foton, och hittade bilderna från Rhodos i somras. Jag var ju så himla brun då, gud var jag saknar det!! D.S

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Höst 2017, Tankar och Drömmar, Tips

Det här med självförtroende och självkänsla. Varför är det viktigt?? Varför behövs det egentligen?? Dessa frågor har jag själv ställt mig flera gånger och jag vet att många andra gör det också. Jag har tänkt att "nej men det är lugnt, jag har bra självförtroende och jag är trygg i mig själv". För mig var detta dock inte fallet. Jag är säker på att alla går igenom perioder i sitt liv då de inte är säkra i sig själva. Alla går igenom en tid när man blir osäker på vem man är, vilket sedan kan leda till att man känner sig liten och svag. I mitt fall, trodde jag själv att jag var säker i mig själv, men trots det försökte jag ändra på mig efter andras åsikter. Jag ville ändra . på så mycket med min kropp. Jag var nog inte nöjd med någonting. Men sedan när jag blev äldre, blev det också lättare. Jag förstod mer och mer att anledningen till allt detta missnöje, satt helt enkelt i mitt huvud. Och jag som gick runt och var övertygad om att människor ser ner på mig, mitt utseende och min kropp. Så när jag väl erkänt för mig själv att jag duger som jag är och att ingen har rätt till att säga något annat, började sakta mitt självförtroende växa. Nu idag mår jag prima ballerina, jag mår bra av att möta världen med öppna armar och strunta så mycket som möjligt om vad alla andra tycker. För egentligen...vad spelar det för jävla roll?? Det viktigaste är väl vad du tycker om dig själv och just DU förstår hur vacker du faktist är. Om en person skulle säga något annat, är den personen inte värd att lägga ner tid på. Allt detta hest kring hur en "vacker" kropp ser ut, vad är det egentligen?? Grejen är ju att det finns ju bara en person som ser ut som den där modellen på sociala medier och det är ju modellen själv. Varför sträva för att vara någon annan när du kan utveckla och bli din bästa version av dig själv!!

För att "boosta" ditt självförtroende så har jag några tips. Det första tipset är att hitta något som du är bra på och du tycker är roligt. Ha du kul, kommer du vilja gör samma sak igen. Gör du regelbundet saker som gör dig glad, som ger dig glädje och får dig släppa alla tankar och all oro, blir naturligtvis lättare att vara med avslappnad runt andra människor och deras åsikter. Mitt andra tips är att "döda" negativa tankar. Det är såklart inte så lätt som det låter, det är något man får träna på (jag tränar själv fortfarande på det). Självklart har man bra dagar och dåliga dagar, och det är helt ok. Men frodas massor av negativa tankar så är det bra om man lär sig att lyssna på tankarna och sedan byta ut dem mot positiva versioner som istället motiverar dig till att må bättre. De tredje tipset är att ge komplimanger till andra. Är det enkelt att ge komplimanger utan att förvänta sig att få lika mycket tillbaka, är ett strakt täcken på att självförtroendet stärks. Har du självförtroende som hjälper dig att förstå att du duger som du är, kan ge någon annan glädjen att få höra det vi alla vill höra. Själv älskar jag att ge andra människor saker. Jag mår bra av se hur jag gör andra människor glada.


Likes

Comments

Höst 2017, Kost och Träning, Tips

Inget är härligare än en lugn löprunda på söndags morgonen, eller hur?? Jag kände att det var så länge sedan jag var ute och sprang och idag var humöret uppe och solen framme. Bättre blir det inte. Jag gav mig ut till motionsspåret och sprang två varv vilket var ungefär fem km, så jag är såklart nöjd med det!! Ett tips på löpning är att äta frukost och sedan efter ca 20 min ge sig ut och springa i början av dagen. På det sättet håller man sig på ett gott humör hela dagen sen!! Nu tänkte jag sätta mig ner med lite läxor, har lite prov och inlämningsuppgifter på gång nu. Och just nu ser det ut som om det blir en lugn och mysig söndag, vilket gör mig på väldigt gott humör! Imorgon är vi också lediga från skolan så det är ju superbra. Då kan jag lägga mycket fokus på läxor och bloggen, vilket är väldigt kul!!

Jag bär träningskläder från H&M sport och Stadium

Likes

Comments

Höst 2017, Outfit, Fest och Tillställning, Mat

Contains affiliate links

Äntligen lördag!! Då är det ju party time!! Jag och en av mina fina närmsta vänner åkte in till city för en trevlig middag tillsammans. Vi valde en italiensk restaurang, så vi beställde ju såklart pizza. Det var jättemysigt och gott, dock blev vi lite förvirrade eftersom servitrisen gav oss vinmenyn när vi beställde. Jag är hyfsat säker på att det var ett misstag men blev lite osäker på att jag skulle behöva berätta att jag är strax fyller 16. Kanske lite för ung för att dricka alkohol på restaurangen. Dessutom tyckte tydligen chefen att mitt namn var väldigt roligt. han fortsatte att komma ram till vårt bord och säga mitt namn. Vet inte riktig varför men roligt var det!! Hur som helst så var det en jättefin kväll och är så tacksam att jag får umgås med så fina vänner som mina.

Kvällens festoutfit bestod dels av ett par overknees från Nelly.com,

Likes

Comments