vardag , Q/A

+ crosskart säsongen drar igång imorgon.

- jag får ångest av skolan och alla uppgifter som måste in, samt alla prov.

+ det är tacobuffe idag.

- jag måste städa mitt rum men det känns som jag inte hinner för jag pluggar hela tiden.

+ veckorna går fort, redan fredag imorgon.

- vädret är väldigt skiftande

Likes

Comments

Likes

Comments

vardag , Tips

Har inte vart så mycket utav en frukost människa, men jag lär mig jag med. Har blivit bättre överlag när det kommer till mat. Man mådde tydligen mycket bättre om man äter frukost. Dagens viktigaste mål ju.

Fortsätter att experimentera med pro pud. Denna gången testade jag att ha banan och kokkos på och det funkade alldeles utmärkt det med. Kan ju bli enformigt till slut om man enbart kör på hallon.

Likes

Comments

vardag , outfit

Det är sällan jag orkar lägga ner mig på en outfit till skolan, det brukar bli ganska basic som idag ungefär. Livet som morgontrött människa..

Skor - din sko

Jeans - Levi's

Sjal - den råkade jag låna utav mamma så jag har faktiskt ingen aning om var den kommer ifrån

Tröja - abercrombie & fitch

Örhängen - Lily and rose


Likes

Comments

vardag , Tips

Bilden är från Google

Jag, Wilma och Kajsa har bestämt oss för att denna vecka ha bank detox. Det innebär att vi inte får köpa något över huvudtaget med vårt kort på en hel vecka. Vi får heller inte använda Swish. Syftet är att vi ska hindra oss själva från att köpa saker som inte behövs egentligen och samtidigt sparar vi ju pengarna en vecka längre. Bara en kul grej vi ville prova. Funkar det bra ska vi ha det fler gånger framöver. Prova ni med!

Likes

Comments

Q/A

1. Vad är ditt mellannamn? Maria

2. Vilken är din favorit färg? Rosa

3. Vem var din första bästa kompis? Johanna

4. Hur lång är du? 165

5. Katt eller hund? Jag vill väldigt gärna ha en liten fluffig hund men en katt sköter sig själv så jag kan inte välja om jag gillar katter eller hundar mest. Väldigt flummigt sagt kanske men jag kan verkligen inte välja.

6. Roligaste ögonblicket du haft i skolan? När vi byggde en flotte kanske och tävlade mot alla andra klasserna.

7. Hur många länder har du besökt? Ca 19 länder rör det sig om tror jag.

8. Har du gått eller går du på universitetet? Nej jag har inte gått eller går inte heller för den delen på universitet.

9. Vad var ditt värsta/bästa ämne i skolan? Värsta, matte/retorik bästa idrott. Nu förmodar jag att vi går efter mitt favortia/icke favorita ämne.

10. Vad är din favoritdryck? Jag får i mig alldeles för lite vätska över lag. Dricker otroligt sällan något alls. Men om jag dricker något så är det vatten, mjölk eller nocco.

11. Vad är ditt favorit djur? Jag har nog inget specifikt. För den senaste tiden har jag sagt till Oliver att jag vill köpa en minigris, en get, en kycklingunge, en miniskölpadda och en hund. Börjar förstå nu att jag inte kan ha ett zoo hemma.

12. Vilken är din favorit parfym? Versace bright crystal

13. Te eller kaffe? Te

14. Vad skulle du döpa dina barn till? Dit är det ett tag kvar hoppas jag. Men förmodligen något som inte är för vanligt men inte heller helt taget ifrån det blå.

15. Vilka sporter har du utövat eller utövar? Jag har gått i balett, ridning, teater, handboll och innebandy. Nu kör jag enbart crosskart.

16. Vilken är din favoritbok? Har ingen favorit bok vilket måste betyda att jag läser för lite.

17. Nämn några av dina favorit youtubers? Linn Ahlborg, Jon och janni.

18. Vilken är din favorit film? Lol, har fastnat för den på något underligt vis.

19. Är du singel eller i ett förhållande? Jag är i ett förhållande.

20. Vad är din bild av hur en första dejt bör vara? Kan väll inte påstå att jag har någon speciell bild. Jag har väll aldrig riktigt vart på dejt kanske så har aldrig funderat över just det.
21. Hur många flick/pojkvänner har du haft?
Om vi inte räknar med det förhållande jag är i nu. Så har jag haft ett seriöst förhållande innan.

22. Favorit minne från din barndom? Lätt när jag och Oliver satt på en takresturang i Prag och kastade ner paprikan på gatan för att vi inte tyckte den var god. Undrade om någon fick den på sig:/

23. Hur många språk kan du och hur väl kan du dom? Utöver svenska så har jag läst engelska och spanska också. Jag förstår även mycket norska också eftersom jag har släkt och vänner som pratar norska. Är väll inte sådär jätte bra på att prata något utav dom förutom svenska då.

24. Har du några syskon? Ja 3 stycken. 1 storebror och 2 stora systrar.

25. Hur skulle du beskriva din mode känsla? Kass. Jag har verkligen ingen koll på vad som är inne "just nu" eller så. Jag köper det jag tycker är fint. Försöka förstå mig på allt det här om mode kan man väll alltid men jag är inget vidare påläst inom det området.

26. Vilken är din favorit resturang? Det var ingen lätt fråga. Har väll ingen solklar favorit men dom vi brukar gå till är frost, ankdammen, elektriska och pinchos.

28. PC eller mac? Mac

29. Vilken telefon har du? (iOS v Android?) Jag har en iPhone 7 alltså iOS.

30 Berätta om en av dina dåliga vanor!
Är att slänga kläder på golvet en dålig vana? I så fall så blir det nog garanterat det.

Likes

Comments

vardag

Godmorgon godmorgon! Lovet har passerat förbi och det är nu full rulle igen. Jag har mer eller mindre en hell week framför mig. Skolan måste checkas av först varje dag resten av veckan. Efter dom timmarna blir det plugg i all oändlighet känns det som.

Måndag - skola, träna, plugga historia, plugga samhällskunskap och läsa.

Tisdag - skola, mattehjälp, plugga historia, körkortsteori, mattekväll och läsa.

Onsdag - skola, handledning, plugga historia, träna och läsa.

Torsdag - skola, historia prov, mattekväll

Fredag - tandläkaren, skola, körlektion, åka till Lidköping och besikta inför lördagens tävling.

Lördag - årets första tävling = crosskart hela dagen lång.

Söndag - jobba och förbereda mig inför kommande veckan.

Glamoröst vecka va? Det kanske inte låter mycket för er men 1 samhällsinlämning, 2 stora prov att plugga inför samt skriva och 1 bok som ska vara utläst. Allt detta pluggandet görs efter skolan och inte i skolan eftersom att vi håller på med andra saker där. Har ni en lugn första vecka? Ska inte alls vara såhär tråkig resten av veckan men kan ju vara bra att veta vad som försegår om jag försvinner ett tag eller så. Skolan måste tråkigt nog gå före ibland.

Likes

Comments

Motorsport , vardag

Jag missar en del utekvällar, jag missar en del födelsedagskalas, jag missar en del festivaler och en bra massa annat som man normalt fördriver tiden med. Men jag känner inte att det gör något. Crosskart är såpas viktigt och kul för mig att jag hellre avstår den där festen. Det är min typ av sportaktivitet. Därför gör det mig inget att första tävlingen är redan nästa Lördag. Då gör jag min debut i 650. Jag är otroligt nervös, taggad och förväntansfull på samma gång om det ens går att vara så mycket samtidigt.

Likes

Comments