vardag , Tips

Sitter just nu och planerar inför UF mässan som är den 15 mars i Kristinehamn. Vi är förväntansfulla och hoppas på massa nya erfarenheter. Det är ju vad allt detta handlar om för mig i alla fall. För er som inte besökt oss och vill veta lite närmare vad vi håller på med så håller vi till på,
Instagram: Freshballs_uf
Facebook: Freshballs
Mail: freshballsuf@outlook.com
Många reagerar på vårt namn vilket är tanken bakom det.

En kort beskrivning för att det ska bli lite klarare. Först och främst är det inte bollar man har i skorna och man har heller inte frukt inuti dom. Utan i själva verket så används dessa bollar till att placeras bland frukt och grönsaker. Dess funktion är att förlänga livslängden upp till 2-3 ggr längre och hålla oönskade odörer borta. En smart produkt om ni frågar mig, skönt att slippa handla frukt så ofta.

Likes

Comments

vardag

Hej på er! Ekat tomt i nästan 2 dagar, tiden går fort helt enkelt när man har roligt. Min helg har varit precis som jag önskade att den skulle vara. Även nästa helg ser lovande ut.
Idag var första gången jag inte ville låta Oliver åka hem. Missförstå mig inte, klart han ska få
Åka hem men idag var det riktigt jobbigt. Ännu en jobbig sak var att jag skulle boka tågbiljett och råkade boka fel dag.. så jag fick köpa 2 stycken istället. Känner av att det här inte blev ett så positivt inlägg men alla har vi söndagsångest då och då. Den blev just lite större när jag kollade vad som väntar den här sista veckan innan sportlovet.

Likes

Comments

vardag

Happy Friday! Äntligen helg hörni, som jag ska ta vara på denna. Har sett fram emot den här helgen ett bra tag. Händer så mycket roligt!

Fredag - skolan och ett matteprov måste bockas av. Oliver kommer och vi ska hänga med mamma och pappa på middag i Löfbergs lila arena på chef's table tror jag det heter, spännande! Kul att testa något nytt ibland, efter maten ska vi se på ishockey matchen. Givetvis hoppas vi att Färjestad vinner.

Lördag - hoppas på en bra frukost och start på dagen. Tänkte ta och träna innan Ebba kommer om jag hinner. Vi ska ut på stan och fixa lite ärenden innan jag och Oliver förhoppningsvis ska på bio. Avslutar kvällen hos Rasmus som fyllt 18 år hoppas på en bra fest med massa härliga människor.

Söndag - Sova så länge jag bara orkar, vila och ta det lugnt. Har jag ork och energi ska jag eventuellt ta tag i samhällsintervjun som ska in nästa fredag. Men det får bli när alla åkt hem, vill ju ta vara på tiden med dom runt omkring mig när dom väl är här.

Se till att hitta på något kul ni med, alla måsten får inte ta över helgerna också.

Likes

Comments

vardag

Godmorgon på er! Hoppas ni får en bra dag, om det känns lite tungt tänk på att det är fredag imorgon. Har ni några planer för dagen? Mina är enbart skola och plugg tyvärr. Har ytterligare ett matteprov att göra imorgon och ett historia prov nästa vecka. Sånt är livet, bestämde mig igår att jag skulle försöka klaga mindre på allt vi har i skolan nu så att jag istället hinner klart det som måste göras och lämnas in. Låter som en bra plan enligt mig hoppas jag kan hålla mig till den.

Likes

Comments

Mode, Tips, vardag

Wilma hittade ett par superfina skor idag, jag blev helt fast för dom såså fina!! Farligt att sitta brevid henne för hon hittar allt fint. Dom svarta blev mina personliga favoriter, det känns trist just idag att det inte är mars. Shoppingförbud är bra men för i stunden känns det inte kul alls. Sidenbanden och rosetten gör ju allt, för Felicia aktigt. Farligt.

Likes

Comments

vardag

Vad kul att se att så många fortsätter kika in här, det gör mig så himla glad! Jag tänkte att det var på tiden att jag presenterar mig själv lite närmre och inte bara övergripande som jag gjorde för någon vecka sedan när jag drog igång cirkusen igen.

Som ni förmodligen märkt heter jag Felicia Walfridson och är 17 år gammal. Född i lilla Torsby där jag har släkt och äldre syskon som bor. Vi har även ett hus i Torsby där vi inte bor på heltid, men vi spenderar många helger och lov där. Vi flyttade till Karlstad när jag var endast 1 år. Bott i ett hus på strand inprincip hela livet innan vi flyttade till en lägenhet i inre hamn sen 3 år tillbaka.

Jag har en stor släkt som mer eller mindre vart aktiva inom motorsport, därav kommer mitt intresse. Jag kör ju själv idag något som heter crosskart. Många som inte vet vad det är men det kan vi gå in på någon annan gång. Det var i alla fall crosskart jag fastande för efter alla år med handboll och innebandy.

Mina fritidsintressen är att umgås med kompisar och gå på stan med jämna mellanrum. Resa, köra och följa all sorts motorsport överlag.

Är just nu mitt uppe i livet med att gå klart andra året på gymnasiet på juridik inriktningen. Hinna tävla, umgås med vänner och träna. Ha ett förhållande på distans och leva livet. Låter kanske rörigt, men jag gillar när det händer mycket. Blir för tråkigt annars!

Likes

Comments