vardag

Jag började 06:00 imorse istället, det var segt till en början men vad mycket piggare jag blev sen. När jag slutade hade jag hela dagen framför mig brukar oftast jobba från lunch till kväll. Solen skiner och man kan inget annat än att njuta av att bo på landet dagar som dessa. Känner mig lyckligt lottad som får ha det så bra. Fin utsikt här ifrån gräsmattan hos mormor.

Mina övriga planer för dagen är inte helt spikade men tanken är att åka och handla lite. Framför allt packa inför imorgon då vi drar till höljes. Höljes är den bästa folkfesten jag kan tänka mig. Sån gemenskap hittar du inte på något annat ställe. Ska bli så skönt att träffa alla dom kompisar som bor längre ifrån mig. Men jag är ju även där för rallycrossen likaså. Tror på ett bra år! Mycket folk och bra startfält vill jag påstå. Kan väll inte bli så mycket bättre.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Tips, vardag

Nu när sommaren är här så är grillat högt uppe på önskelistan. Men pappa kom hem med en sån här sten/stekplatta efter att ha testat det hos några vänner. Där steker man alltså sina egna grönsaker och kött eller kyckling om man nu känner för det. Det går inte så fort när man äter vilket gör det väldigt socialt. Stort tips såhär på sommaren om man vill lämna grillen för en måltid eller två. Jag har för mig att det är döpt efter en ost som man brukar äta i samband när man steker det man nu känner för. Vilket är raclette, inte sådär superlätt att komma ihåg men det kanske inte ens heter så. Det är enkelt att göra i ordning också, så smidigt! Här hemma har det blivit en favorit på väldigt kort tid. Men jag rekommenderar det allra mest till dom som orkar sitta ett tag och inte har så värst bråttom.

Likes

Comments

vardag

Idag är min första lediga dag och den har hittills spenderats till att röja undan i köket och i rummet samt till att sätta på en tvättmaskin. Nu ska jag dock inte framstå som ett perfekt barn som städar när jag är hemma och ledig. Tog mig en rejäl sovmorgon till närmare 12. Med andra ord blev den en sen lunch hos mormor. Världens goaste mormor som alltid tänker på mig och ser till att jag har mat i magen. Givetvis kan jag laga mat men det är ju förbannat tråkigt. Speciellt när man är själv hemma..

Likes

Comments

vardag

Sommarlovets första riktiga dag har anlänt och solen skiner. Att det här sommarlovet kommer vara mitt sista känns lite vemodigt. Jag vill ta vara på varje dag och har redan en del inplanerat. Ska ni hitta på något speciellt? Förutom jobb är mina planer hittills

• Fira midsommar tillsammans med Oliver, Lisa och Kevin

• Gå på gröna lund

• va på plats under årets Rallycross VM i höljes

• Fylla 18 år

• Anordna ett white party som 18 års fest

• Delta på banans dag i Östmarks som firar 40 års jubileum i år

• Eventuellt gå på Arvika hamnfest

En del saker är inte skriva i sten men känns ändå skönt att ha något att se fram emot.

Likes

Comments

Inspo, vardag

Alla bilder är från we heart it

Sommarkänslorna blir allt starkare och att jag idag går på sommarlov känns helt otroligt underbart.

Likes

Comments

Mode, vardag , New in

Nu när flyttlasset ändå går snart kan det vara bra att införskaffa lite nytt. Eftersom att jag förmodligen inte kommer ha möjligheten att gå på stan annars som jag har på vardagarna. Tack Lina för att förgyllde min dag och agerade smakråd.

Jag har lyckats få med mig Lisa, Kevin och Oliver att gå på gröna lund dagen efter midsommar. Det är åtminstone planen i alla fall... och enbart för att jag så gärna vill dit så skulle det inte förvåna mig om det regnade. Just därför var jag tvungen att införskaffa en regnjacka då jag inte äger någon. Givetvis var den tvungen att vara rosa annars är det ju inte jag? Rena fyndet eftersom att jag hittade den på kappahls barnavdelning. Ja jag är 17 år och kan fortfarande få på mig kläderna därifrån. Inte illa... hur som helst är all shopping idag från bik bok utom regnjackan.

Likes

Comments

vardag

Spenderar hela min kväll åt packning. På fredag vankas skolavslutning och efter det ser jag inte skymten utav mitt kära lilla Karlstad på ett tag. Hela min sommar kommer princip spenderas på ett ännu mindre ställe nämligen Torsby. Jobb och andra roligheter präglar min sommar i år på olika vis men vi återkommer till det längre fram. Just nu är fokus på att inte glömma något. Det känns mer eller mindre som jag ska flytta. Om man ser det på det viset så går mitt lilla flyttlass på fredag.

Likes

Comments

vardag

Ungefär alla utom vår skola har gått på sommarlov. Har inget emot det egentligen eftersom att vi ändå inte gör något. En grej som stör mig något så sjukt att jag inte slappnar av förens nu. Jag är sällan sjuk men så fort det bli lov då jäklar kommer allt på en gång. Än så länge är det väll inte särskilt farligt bara lite förkyld. Men kan jag hålla mig frisk nästan hela skolåret kan det lika gärna hålla sig borta på sommaren med.

Likes

Comments