vardag , Q/A

1. Hur känner du dig just nu?
Lite morgontrött men glad för att det är fredag. Känner mig också förhoppningsfull inför hela helgen och vad som är planerat. Också för vad som kan tänkas hitta på utöver det som redan är planerat.


2. När grät du senast och varför?
När jag såg på Nashville i början utav veckan, tyckte det var så extremt sorgligt när mamman i familjen dog. Vet inte om det bara är jag men jag tycker så synd om dom även om jag vet att det är en serie.

3. När kan du vara dig själv till 100 %?
Oftast hela tiden även om man kanske känner att man håller tillbaka vissa stunder. Man måste verkligen trigga mig till att göra saker jag kanske inte riktigt vågar. För innerst inne så tävlar jag om allt mot väldigt många dom vet vara inte om det;)


4. Tre saker du avskyr?
Spindlar, små kryp och vänner man verkligen inte kan lita på.

5. Hur är/var du i skolan?
Jag är väldigt sista minuten utav mig. Med det menar jag att jag alltid sitter en dag innan, Max två. När jag pluggar inför prov och redovisningar. Jag har ganska svårt för att börja i tid om jag inte känner att det är intressant. För man har ju ganska mycket samtidigt så man prioriterar ju det som är mest intressant.

6. Vad blir du stressad av?
Skolans upplägg, när jag är försenad och när någon säger " jag måste prata med dig" just det sista får mig att känna som att nu ligger jag illa till.

7. Hur tror du att andra uppfattar dig?
Oj vilken svår fråga, man vill ju inte tro så bra om sig själv. Och det händer att jag får kommentarer av vänner jag har idag som tyckte jag kollade lite snett på dom första gången jag träffade dom. Det omedveten jag lovar! Ser du mig göra det är det förmodligen inte min insikt att göra det. Utöver det så tror jag dom uppfattar mig som sprallig, intresserad av andra människor, hängiven och social.
8. Hur uppfattar du dig själv?
Jag är oftast väldigt glad, tycker om att prata med människor men inte inför människor. Social, frånvarande( i mina egna tankar, inte för att jag är sur) hjälpsam
9. En situation som du tycker är jobbig/pinsam?
Tycker det är jobbigt att prata inför folk och skriva prov.

10. Tre otippade saker om dig själv?
Ett av mina bästa betyg är i ett ämne jag tycker är otroligt jobbigt, nämligen retorik. Att stå inför grupp och hålla tal med mera är inte min grej.

Att jag håller på med motorsport, många som blir förvånade när dom frågar vad jag gör på fritiden.

Att jag kan stänga av mig från dom runt omkring mig och gå i mina egna tankar

11. När känner du dig som vackrast?
När man ska ut med sina kompisar och får sitta i lugn och ro och göra sig i ordning. Resultatet då blir mycket bättre än när man stressar till skolan på morgonen.

12. Något du funderar mycket över?
Framtiden, vad jag kommer jobba med, vart jag kommer bo, med vem jag kommer bo.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

vardag

Väntar just nu på att sista lektionen ska börja, man vill ju hellre vara ute i det fina vädret än och sitta inne i en sal. Det är torsdag idag det gillar vi för det betyder ju att fredag är precis runt hörnet. Har ni några planer inför helgen? Mina är väll relativt spikade. Fredag bjuder på träning och hockey, förmodligen sista matchen tyvärr. Lördag bjuder förhoppningsvis på sol och ett gäng kompisar som jag kan dra med mig ut på fyrhjulingstur i skogen och grilla. Söndag är en lugn dag som det ska vara. Låter väll helt okej det här;)

Likes

Comments

vardag , Tips, Musik

På mina allra tråkigaste dagar lyssnar jag på min "gammalt" lista på Spotify som den heter. Där samlar jag alla låtar jag inte längre lyssnar på istället för att radera dom. Det är så kul att kunna gå tillbaka och se vad man lyssnade på i sina yngre dagar. Här ovanför är enbart några låtar. Jag kan inte visa er alla 887 jag har där. Men för er som vill se ännu fler låtar som jag kan tänkas ha så heter jag feliciawalfridson på Spotify. Listan heter som sagt "gammalt" så att där finns en hel del blandat.

Likes

Comments

vardag , Tankar

Körkort är något jag vill ta så fort så möjligt, men jag är så extremt nervös för allt. Någon som har bra erfarenheter inom det här? Tyckte ni det var lätt eller svårt? Tar gärna emot alla tips jag kan få! Har kört litegrann hemma men inte så överdrivet mycket. Ska skriva in mig på körskolan snarast. Men det som stressar mig allra mest är att alla runt omkring mig förväntar sig och tror att jag ska kunna det mesta från början, enbart för att jag kör crosskart och tävlar aktivt. Det är inte ens samma sak enligt mig själv men det förstår inte alla tyvärr, lite jobbigt.

Likes

Comments

vardag

En onsdagsfika dagen tillära. Suttit såhär så länge att det börjat regna ute så nu vill jag absolut inte gå hem utan paraply eller luva. Usch för tråkigt väder! Tur att jag har bra sällskap åtminstone.

Likes

Comments

Inspo, vardag , Resor

Alla bilder är från we heart it

Att resa är ju otroligt kul även om jag är extremt rädd när jag gör det. Rädd för att flyga, rädd för båtar, rädd för tsunamis, listan kan helt enkelt göras lång. Men jag gör det i alla fall, händer något av det det där kan jag ju inte göra något åt det ändå. Familjen har faktiskt bokat en resa nu i år fast till hösten/vintern. Så jag får fortsätta drömma lite till om sol,bad och värme. Ska ni resa någonstans i år?

Likes

Comments

vardag , Tankar

Efter många diskussioner om ett flertal olika händelser och situationer. Så har jag kommit fram till att livet är så jäkla kort för att inte ta vara på varje minut. Tveka inte på om du ska köpa den där tröjan, tycker du om den så köp den! Res så mycket ni kan, umgås med vänner och familj, gå på festival, gå på fest, ha så kul ni någonsin kan. För varje förbipasserade dag kommer inte tillbaka hur mycket vi än önskar det ibland. Kyss killen du inte borde om det är det du vill. För hur trist är det inte att behöva tänka "tänk om jag hade gjort det hur hade det varit då?" gör det du själv tycker om och ha på dig precis vad du vill. Tro på dig själv! Lev efter dina mål och drömmar, ingen annans. Du kommer må så mycket bättre i framtiden av att veta att du inte kunde gjort något annorlunda. Att du följt dina drömmar och tagit vara på dagarna. Istället för att se tillbaka och ångra att du var för feg för att göra det du själv ville och bara följde efter alla andra. Kom ihåg att du är bra som du är och kom ihåg att leva livet till fullo för man vet aldrig hur långt det är.

Likes

Comments

vardag , Tips

Måste äta något varje dag direkt jag kommer hem från skolan så att jag får behålla energin. Idag fick det bli avokado på knäckemackor och en smoothie. Är inne i en period där smoothies är bland det bästa jag kan tänka mig efter skolan. Gör aldrig mina efter något recept, slänger i det jag känner för. Testade något nytt idag riktigt gott! Det var inte så sött utan mer åt det syrliga hållet.

Det jag använde mig utav idag var:

• 1/2 päron
• 1/2 banan
• 1/2 avokado
• 1 lime
• 1 näve babyspenat
• 1 näve hallon att toppa med

Har ni något favorit mellanmål för tillfället?

Likes

Comments