Header
View tracker

Jakten på fina och varma vinterskor är för tillfället omöjlig känns det som. Varför kan man inte göra fina vinterskor? Det som cirkulerar mest bland dom runt omkring mig är timberlands, uggs och moonboots. Jag har ingen aning om vad jag vill ha men ett par behöver jag inom en snar framtid i alla fall. Eftersom att svenska rallyt närmar sig. Har ni tips på bra och fina vinterskor skriv dom gärna!

Likes

Comments

Några jobbiga dagar har passerat förbi, har känts som om jag gått på ett minfält där minsta lilla kommer få mig att spricka. Som tröst drömmer jag mig tillbaka till USA resan. Men nu är jag redo för att ta helg i morgon äntligen! Har så mycket roligt att se fram emot.

Fredag - skolan ska få sig ett besök innan jag drar mig upp mot Torsby för att heja på Wilma som ska spela innebandy på vargnatta. Spendera tid med min bästa vän och förhoppningsvis träffa Ebba.

Lördag - tanken är att börja dagen i verkstaden med att fixa iordning crosskarten inför svenska rallyt. Vi ska även fika på nya Wiener i Torsby som mina fina mostrar precis öppnat upp. Avslutningen blir middag och 30 års firande för en kusin och mitt sista stopp blir en fest där min kompis fyller 20 år.

Söndag - hälsa på Wilma innan jag avslutar helgen med utbildning inför svenska rallyt.

En hel del tid att umgås med massa vänner och familj är inplanerad som ni ser, det ska bli så himla skönt! Att få träffa alla igen. Det var ju också något som jag sa att jag skulle bli bättre på. Hoppas ni har en rolig helg framför er ni med.

Likes

Comments

Igår satte jag äntligen min fot på gymmet efter alldeles för många veckor av virus i kroppen. Det kändes så himla skönt. Dock är jag långt ifrån där jag var förut, jag har en lång väg tillbaka. Ca 3 månader to go innan säsong så att bara börja. Måste bara påpeka låten här ovanför. Blir aldrig så taggad av någon annan låt som av denna, helt sjukt vad en enda låt kan göra.

Likes

Comments

Idag påminns jag om varför jag trivs mer i den miljön jag befinner mig idag än den jag befann mig i sen några år tillbaka. Just idag känner jag mig extremt glad, det kommer och går som det gör med allt annat här i livet. Dagens möte gick bra och på den tiden visste jag inte vad sådana möten innebar. Med den tiden menar jag högstadiet.

Högstadiet var enformigt samma lektioner, samma lärare och samma elever. Man kom in allt mer i tonårs fasen där allt bara var allmänt kaos även fast man inte insåg det då. Det var intriger var och varannan dag, kärleksrelationer och vänskapsrelationer som kom och gick lika snabbt. Alla pratade om alla och alla umgicks med alla, det kändes tryggare på ett sätt att ha många vänner trots att man visste att hälften inte gick att lita på. Alla pratade skit om varandra och det gick runt runt runt, om och om igen. Vad folk tyckte om en var superviktigt. Vi hade ett filmprojekt i 8an där syftet var att skapa en reklam film. Jag tog med min egna dator för att jag hade ett redigeringsprogram som vi kunde använda i min grupp. Då var jag rik, jag kunde inte underlätta arbetet för gruppen för att det stack i andras ögon. Efter det tog jag aldrig med mig datorn mer om det hade med skolarbete att göra. Till slut vart det så himla mycket åsikter om allt så man bara längtade efter att få gå ur 9an och börja om.

Min första termin i gymnasiet var upp och ner tyckte det var svin jobbigt, med det blev bättre. Jag har så fina vänner runt omkring mig. Det är betydligt mycket mer tidskrävande när det kommer till uppsatser och muntliga presentationer men det är mer varierande och ansvarstagande. Lärarna är mycket mer flexibla, exempelvis så har vi 2 långa lektioner inställda imorgon på grund av sjukdom. Så vi fick jobba hemma på en lektion, där kommer ansvarstagandet in. Slutresultatet blev att vi endast har en lektion imorgon. Det är få intriger man pratar mer med varandra istället för om varandra. Man växer upp.

Allt förändras med tiden vi blir äldre och kommer ifrån tonårsperioden allt mer. Man lär sig vad som är rätt och fel, vilka vänner som är äkta och vilka som ger bra energi och vilka som bara tar energi. Även om det är jobbiga veckor på gymnasiet där man bara vill lägga sig ner och gråta så skulle jag aldrig önska att jag gick i högstadiet igen där det var få läxor. Jag gråter hellre för att jag har mycket att göra än för falska vänner som inte har nog med vett. Jag tackar dom jobbiga högstadieåren men Jag är lyckligare än någonsin nu. En familj jag kommit närmre. en pojkvän som älskar mig, vänner som bryr sig och en utbildning jag tycker är intressant. Jag har ingenting att klaga på.

2014

​2016

Likes

Comments

I morgon ska jag på ett möte innan skolan väntar och jag är så himla nervös. Jag vill ju att det ska gå vägen och bli så bra som möjligt. Men jag har svårt för sådana situationer när jag vet att det är avgörande. Förhoppningarna är att jag ska vakna på bra humör och fixa det galant. Humöret är så himla
Viktigt. Idag har vart en sån dålig dag, bara vädret drar ner mig så himla mycket. Grått, trist, regn blandat snö och storm utan dess like. Vi bor nära vattnet och jag fick ta i för att ta mig fram till porten. Imorgon vill jag vakna till bättre väderlekar och en gladare jag.

Likes

Comments

Denna jäkla sömn.. jag la mig väldigt tidigt igår typ runt 11 men jag somnade inte förens runt halv 6 på morgonen. Har nog aldrig sovit så dåligt, känner mig som en zombie idag. 4 timmar sömn fick jag i alla fall.

Några ärenden blev uträttade idag såhär sista dagen på lovet. Behövde en mössa eftersom att jag inte hade någon. Passade även på att köpa en reservklänning som jag kallar det, det är alltså en klänning jag kan ha om den andra går sönder eller är opassande. Så typisk mig jag kan aldrig ta med mig endast en klänning utan måste ha med mig minst en till. Avslutade vistelsen med en ansiktsbehandling så nu är jag redo för skolan igen förhoppningsvis!

Sitter nu med dom sista mailen, behövde en paus så kikade in här. Mycket roligare än såhär blir inte dagen för mig. Ikväll blir det sömnpiller som gäller för att orka med morgondagen.

Likes

Comments

Kan sitta hur länge som helst och bara kolla på kläder på datorn om dagarna. Just nu har jag hamnat i en fas där jag tycker att klänning är så himla fint. Hittade alla dessa på boozt när jag kikade förut. Min favorit är nog den fjärde just för att den är så enkel men ändå fin. Vilken är eran favorit?

Likes

Comments

Det kanske stämmer men nu är klockan snarare kvart i ett på dagen. Har inte lyckats att vända tillbaka dygnet ännu och jag kan säga nu att jag ångrar alla gånger jag har klagat på Oliver för att han är så himla trött. För tydligen är det såhär det känns och ögonen går knappt att öppna på morgonen. Endast 2 dagar kvar till skolan börjar så får försöka komma i fas nu så fort så möjligt.

Men äntligen är jag vaken i alla fall och lite jobb står på schemat. Några mail ska skickas och lite förberedelser inför möten till veckan ska ses över. Annars rullar allt på för min del, så himla skönt!

Likes

Comments

Står just nu i kö för att checka in på flygplatsen. Vi ska förhoppningsvis få åka hem igen till Sverige. Egentligen skulle vi åkt inatt vid 12 snåret men det blev försenat till klockan halv 8 nu på morgonen lite små drygt men men. Längtar efter min egen säng men inte efter kylan.

Likes

Comments

Väldigt många sätter mål när det nya året infinner sig vilket jag tycker att man ska göra. Man ska ha något att sträva efter, man ska ha något att längta till. Vad slår egentligen känslan när du klarat av något som du satt som mål. Det blir ju lite utav en milstolpe och man blir bara mer taggad till att fortsätta kämpa på.

Mina mål för det här året är

Träna
Med träning menar jag att jag ska ta mig tiden till att göra det och inte sitta hemma hela tiden med skolarbete upp till halsen. Det kan vara bra med en paus för att få aktivera sig lite, man mår ju så bra efteråt. Förra året bjöd på alldeles för mycket sjukdomar. Så mer träning i syfte för att jag ska känna mig piggare och hålla mig friskare.

Umgås
Det hänger lite ihop med det jag tidigare skrev. Jag stänger gärna in mig hemma med en massa plugg istället för att träffa kompisar. Jag är hellre ensam jag måste bli bättre på att gå ut och göra saker för jag älskar ju egentligen att umgås med folk och vara social. Men skolan tar över lite för mycket ibland. Skärpning Felicia!

Höga krav/självkänsla
Att ha höga krav på mig själv händer också väldigt lätt, allting måste vara bra. Jag kan inte spela tennis om jag inte känner att jag är bra på det. Jag måste vara bra på det jag ska göra för att jag ska vilja delta just för att jag vill inte göra någonting dåligt. Det vill jag komma ifrån mer och mer. Jag vill kunna hänga med på något jag aldrig gjort för att det är kul och testa utan att skämmas över att jag inte är så bra på det.

Likes

Comments