vardag

Nu har vi kickat igång det allra sista året på gymnasiet. Tämligen skönt att få sätta en bock på det. Det vart ett hederligt upprop på förmiddagen som vanligt. Vi tog en tur medan vi väntade på att få äta, vi hade ganska sen lunch. Utöver det så välkomnade vi dom ska börja 1an och visade som runt. Något allvarligare än så blev det inte och skönt var väll det. Så en kort härlig första dag som det ska vara.

Här varvas det med musik, film och packande i väntan på att jag ska få till ett gympass med suz nu mot kvällningen.

Likes

Comments

vardag

Östmarks motorbana hade 40 års jubileum så vi var där och körde olika motorsportsgrenar, för att visa upp vilka generationer som kör idag. Att banan lever vidare och vad den betyder för oss förare. Även den gamla generationen var på plats. Tycker den här dagen var ett otroligt roligt initiativ.

Jag flög för första gången själv och inte en kort tur. Jag åkte ända till USA! Men det gick bra trots min nervositet. Fram kom jag hel och hem likaså. Den roligaste veckan på hela sommaren, lätt!

Skål för mysiga och spontana vinkvällar. Att sitta och prata i allmänhet om livet och alla funderingar som medkommer, det är guld.

En tur till mormors glasscafe är obligatorisk varje sommar. Det är jätte fint och vackert där, kolla bara på utsikten från vårt bord.

Likes

Comments

vardag

Dom dagar på sommaren jag inte jobbat har jag hittat på en massa kul att göra och uppleva. Dom minnena jag kommer ta med mig extra mycket från den här sommaren är många. Just därför har jag sammanfattat lite kort om alla dom minnena. Dels för min egen skull så att jag om ett tag kan kika tillbaka och skratta litegrann.

Vi invigde sommaren med att åka på Olivers student. Det var så otroligt kul att se och va med på. Där och då bockade han av ännu en milstolpe i livet.

Min fina vän Ida kom hem efter ett utbytes år i USA. Som vi alla saknat henne! Men nu är hon äntligen på hemmaplan i Sverige ett tag framöver med oss.

Jag besökte för första gången grönalund, jag vågade mig dock inte på den nya karusellen Ikaros. Det får bli nästa gång...

Höljes VM var en självklarhet att åka på. I år var det ännu bättre. Mycket folk och varmt väder. Det är där man träffar gamla vänner och nya. Jag har betydligt fler bilder därifrån, men jag anser inte att dom har bra kvalité eller är bloggvänliga. Jag håller dom för mig själv helt enkelt.

Min 18 årsdag som så många bidrog till på många olika vis. Jag kunde inte vara nöjdare! att ha så fina vänner omkring sig. Lyckligt lottad som har alla er.

Likes

Comments

vardag , Q/A

Dagens mående: Lite små trött efter att ha vart uppe lite för länge och pratat i telefon.

Dagens frisyr:
Inbakad fläta, med tanke på att vi måste ha uppsatt hår när vi jobbar.

Dagens smink:
Ingeting allas, har inte haft smink på mig under hela sommaren. Ett undantag var dock min 18 års fest.

Dagens klädsel:
Vita Adidas skor, ett par Levis jeans, en basic grå långärmad tröja från gant och en beige kofta/kappa från Hampton republic.

Dagens materiella vill ha:
En kamera som är lätt att ha med sig.

Dagens fundering:
När jag ska pallra mig upp imorgon för att hinna med allting innan jag ska till körskolan och på middag.

Dagens beroende:
kakor.. farligt värre. Sista veckan nu jag får fuska med socker.

Dagens tråkigaste:
Att packa upp allting jag har med mig ifrån Torsby, det är en del att ta tag i med andra ord.

Dagens superlängtan:
Att få sova i min säng i Karlstad, den är skönare än den jag har i Torsby.

Likes

Comments

vardag

Vi flyger in i en ny vecka, så himla kul! Ingen är nog gladare än vad jag är för att allt äntligen drar igång igen. Jag behöver mina vänner, alldagliga rutiner och pojkvän. Hur mycket jag än gillar sommar och tävlingssäsonger så gör det mig ingenting att det snart är slut. Jag hinner träffa mina vänner som en normal människa bör göra inemellan åt. Plus att Oliver åtminstone börjar befinna sig i Sverige allt mer. Hur som helst har jag en rolig vecka framför mig, se nedanför.

Måndag - jobbar gör jag ännu så ett antal timmar där går åt utav dagen. Efter jobbet ska jag försöka packa allting som ska med till Karlstad efter en hel sommar här i Torsby. Det återstår att se hur mycket som faktiskt blir gjort och hur mycket saker jag kommer glömma kvar här.

Tisdag - MIN SISTA JOBBDAG PÅ HELA SOMMAREN! jag jobbar mitt allra sista pass för augusti månad. Vad fort tiden går... det är inprincip det jag ska göra och åka hem till Karlstad såklart.

Onsdag - nu börjar det hända något. Jag ska kila till gymmet som jag saknat så mycket i Torsby, ett riktigt kärt återseende. Efter lunch bär det av till körskolan en sväng. Men det allra bästa på dagen är att jag och mina tjejer ska till cava 42 och käka middag tillsammans. Som ett avslut på vårt sista sommarlov, hur mysigt? Som jag saknat dom!

Torsdag - jag gör min första skoldag i 3an på gymnasiet. Det är nu det börjar antar jag. Dock har vi mentorsdagar torsdag, fredag och måndag. Gymmet ska förhoppningsvis få ännu en visit utav mig. Packa ska jag än en gång göra inför helgen.

Fredag - mentorsdag i skolan, helt okej på en fredag får jag väll medge. Hellre det en lektioner nu direkt. Mot eftermiddagen hoppar jag på tåget till Stockholm. Inte så svårt att gissa vad jag ska göra där kanske...

Lördag - Jag ska med Oliver och hans familj på ett minibröllop om jag fattade rätt. Tycker det är kul när folk gifter sig. Man blir ju så himla glad av att se andra glada och lyckliga.

Söndag - ingenting är planerat förutom att jag ska åka hem till Karlstad på kvällen. Det kan va skönt att inte ha någon spikat en söndag sådär ibland.

Hoppas ni har något kul framför er!

Likes

Comments

Tankar, vardag

Mitt huvud går för tillfället på högvarv. Jag är just nu mitt uppe i att ta reda på vad det är jag vill göra med mitt liv.

Jag ska strax börja 3an på gymnasiet och det känns skönt men ändå inte. Vad ska jag göra efter gymnasiet. Ett tag skulle jag gå jurist sen insåg jag att jag absolut inte vill gå det. Nu spånar jag lite på socionom. Om jag ska läsa vidare vill jag helst göra det på en gång. Sen om jag vill läsa till socionom ska jag då göra högskoleprovet redan nu i höst?

Frågorna är lite för många nu. Vilket gör att det tar fokus från det där körkortet som måste tas någon gång. Förhoppningsvis hinner jag allting, allt har väll sin tid. Men just nu är jag så kluven på alla plan gällande det här. Finns säkert fler som känner som jag, får trösta mig med det. Jag är ju 18 år och har hela livet framför mig.

Likes

Comments

Tips, vardag , Musik

Veckans höjdpunkt är här!
Åtminstone för mig som lyssnar på musik så ofta som jag gör. Vill ha nya låtar hela tiden. Är så nöjd över att Avicii är tillbaka. Han har på något vis aldrig dåliga låtar.

Likes

Comments

vardag , Resor

Min lediga dag har swishat förbi supersnabbt. Jag har nu 5 dagars jobb på raken innan min jobbperiod är slut och skolan drar igång.

Hur som helst har vi vart på en minitur till lysvik för lite glass idag. Som jag anade var det riktigt gott! Det är ett otroligt fint ställe som ni ser på bilderna. Nästa sommar får det bli ännu ett besök. Rekommenderar er starkt att åka dit, ni får bara inte missa det.

Likes

Comments

New in, Mode

Beställde en så otroligt fin blus från zara i favoritfärgen såklart. Har XS/S i vanliga fall men beställde M för att jag vet att en del av deras kläder brukar vara ganska små. Den var lika fin som jag trodde att den skulle vara när den kom. Problemet var dock att jag kände att jag inte kunde röra mig värst mycket i den efter som den kändes trång. Så nu måste jag alltså byta till storlek L vilket känns sjukt konstigt för min del. Hur smal ska man egentligen va undrar jag?

Likes

Comments