Header
View tracker

Efter en händelserik helg kunde jag inte vara mer nöjd. Vi hängde på min syster och några fler lite spontant på Kent. Min andra syster blev tyvärr sjuk i sista sekund så vi fick chansen och tog den direkt. Och jag måste säga att han var så himla bra live, mycket bättre än vad jag trodde. Ångrar verkligen inte att jag gick! Det blev en sen kväll och det tog emot att stiga upp en lördag morgon för att vara på öppet hus i skolan, men det gick bättre än jag förväntat mig.

Eftersom att jag är ett troget Färjestad fan och Oliver Djurgårdare så kunde vi ju inte missa deras match igår. Jag fick gå segrande ur den kampen eftersom att Färjestad vann, så ingen var nog gladare än jag!

Söndag har enbart bestått utav att ladda batterierna inför en ny vecka och mysa ordentlig. Förmodligen sista gången jag ser honom detta år. Låter lite tragiskt men är ju bara 4 veckor kvar av det här året så försöka ta mig igenom det.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker

Första december är väll lite av en milstolpe på året. Man får öppna första luckan på julkalendern och ja jag har en, vägrar blir för gammal för det. Även första avsnittet av julkalendern drar igång. Missade tyvärr det på grund av att jag sov så länge så får ta ikapp det innan jag somnar för kvällen.

Likes

Comments

View tracker

Att lägga sig i tid, äta frukost, gå fram och tillbaka från skolan och träna verkar just nu inte ha någon inverkan på mig. Och det känns frustrerande, jag försöker med allt jag kan! Men ändå så fungerar det inte. Att ta sig upp varje morgon är en kamp. Jag är ständigt trött i skolan på lektionerna orkar inte göra någonting fast jag äter, rör på mig och lägger mig i tid. Blir fullständigt galen snart.. det leder till att jag inte har motivation till något just nu. Jag vill liksom ingenting nu och det är det sista jag behöver just nu. Det är endast 3 veckor kvar till jullov! Tacka gudarna för det. Ska bli så otroligt skönt att lämna Sverige ett tag och ta det lugnt. Dessa bilder är från vår senaste resa i Thailand, men denna gången står USA som slutdestination för oss.

Likes

Comments

För lite sömn och lite hat emot måndag gjorde det väldigt svårt att ta sig upp imorse. Vill fortfarande bara hem nu på en gång. Men dessa tre lektioner måste sittas av och uppgifter måste göras. Nu börjar också dom jobbiga veckorna fram till jul. Det gillas inte för fem öre..

Likes

Comments

Mys dag rent utsagt. Inte gjort något märkvärdigt utan bara varit. Släppte av pappa och Oliver för att kolla på bilar medans jag och mamma drog ett spår på alsters julmarknad. Mysigt värre och en hel del folk var det så vår vistelse blev inte överdrivet lång. Men nu kan jag bocka av julmarknad inte så ofta jag tar mig tiden och går på det. Det är ju egentligen riktigt mysigt!

Likes

Comments

Den årliga "black Friday" är över och benen orkar inte så mycket mer ikväll efter alla besök i affärerna. Som vanligt mycket folk men ändå ett måste att kika runt lite om man har tiden. Dagen har gått ganska fort och jag har parkerat mig i soffan brevid Oliver och pappa. Vi slåss lite om det är idol som vi ska se eller formel 1. Dom vann tyvärr så jag får väll kika in här så länge.

Likes

Comments

Alltid när man gör något nytt med håret är det alltid lika svårt att visa en bild på hur det faktiskt ser ut. För det är mer skillnad än på bilden. Men nu är det gjort i alla fall och jag är jätte nöjd. Kul att testa lite nya grejer då och då. Det känns fräschare nu men det gör du ju alltid efter att en frisör rört ens hår. Det blir ju aldrig såhär mjukt och lent när man försöker själv, typisk. Men nu håller mitt hår sig åtminstone lite finare ett tag till. Tack mamma!

Likes

Comments

Bilderna är ifrån we heart it

Jag kan verkligen inte förstå att det är första advent den här kommande helgen. Var det inte januari nyss? Men jag klagar inte, även om jag inte hoppar glädjeskutt för kyla så är julen ändå så mysig. Jag tror jag har mer julkänsla än jag någonsin haft. Jag menar jag är ju i princip klar med alla julklapparna redan nu. Sjukt!

Likes

Comments

Livet rullar på och jag är riktigt glad men så himla trött känns som ögonen går i kors. Krigat på 2 dagar på gymmet nu med feber. Drog med mig Kajsa på ett pass. Har träningsvärk överallt men är så glad att jag gick och rörde på mig. Det är värt lite extra trötthet, hellre det än att jag ska deppa för att jag inte får göra något. För att inte gå på för hårt på en gång så vilar jag idag. Får se om jag går dit imorgon men jag ska fixa håret efter skolan så vi får se hur mycket tiden springer iväg.

Inte alls långt kvar till helg ju, lillördag idag! Har ni några speciella planer? Själv så kommer Oliver hit, som jag längtar!

Likes

Comments

Gick otroligt segt att gå upp imorse men nu känner jag mig piggare som tur är. Vi planerar för fullt inför öppet hus den 3 december, en hel del som ska göras. Men det är värt det för att det är så himla roligt.

Tänkte försöka mig på att gå till gymmet idag och skita i vad som står på febertermometern. Vågar man det tro.. jag kryper verkligen på väggarna snart. Har ingenting kvar att göra. Har rensat garderoben, städat rummet och lämnat in alla mina uppgifter så vad finns det kvar?

Likes

Comments