Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag på Liseberg, precis käkat lite mat!
Pasta och kyckling, Gud vad mätt man blev!!
Jag ska på kvällen nu åka lite attraktioner, spela kanske ovh ha det mysigt!
Kram ❤️

Likes

Comments

Hej!
Usch vad jag är trött, gick upp ungefär vid 7 då jag skulle bada Astrid för att hon sedan skulle åka iväg till hundvakten, oh vad jag saknar henne! 😔
Iallafall, jag har precis ätit frukost, duschat och ska nu dricka lite te! Som jag bloggade om (tror jag) och la ut på Snapchat så ska jag alltså filma i Göteborg! Hela resan! Det blir jätte roligt att redigera ihop alla små klipp sen och titta i efterhand! 😃
Ni får ha de så bra nu så bloggar jag mer på bilresan eller i Göteborg, vi får se!
Kram ❤

Likes

Comments

Hej!
Nu ska jag Precis käka middag och efter det packa inför Göteborg!
Ha det bäst!!
Kram ❤️

Likes

Comments

Hej!
Nu sitter jag i bilen och ska bege mig mot Coop. Vi kollade vädret för Göteborg imorse och seriöst det ska bli SÅ dåligt väder!
Ah ni får ha det så bra nu!
Kram ❤️

Såret på min läpp är från igår då jag testade lip stickers 😐

Likes

Comments

Hej!
Just nu sitter jag och kollar på "Molanders" och äter sådana här stjärnor!
Vi ses senare!
Kram ❤️

Likes

Comments

Hej!
Igår så kom jag och tänka på om jag faktiskt skulle filma en follow me around på hela Göteborgs resan, frågade på snapchat men ni som läser min blogg kanske inte har mig på snapchat.
Så, vad tycker ni? Tycker ni att jag ska filma i Göteborg eller inte? 😊
Kram! ❤

​Ser ni hur fint Göteborg är? 😍

Likes

Comments

Godmorgon, eller hej!
Som jag skrev igår skulle jag åka till Coop och Rusta för att köpa lite små grejer. Tyvärr åkte vi inte till Rusta därför blev de endast Coop, men jag hittade riktigt fina saker där som jag tänkte visa upp för er idag! 😄

Jag köpte först en Deo för ungefär 20 kronor, om ni söker en billig och fräsch så kan jag tipsa om denna då den luktar allmänt gott! Inte för mycket, inte för lite. 

Sedan köpte jag sådana här ''Cleansing Wipes'' alltså våtservetter som jag använder för att ta bort mitt smink, våtservetter på typ Coop och Maxi är jätte dyrt jämfört med Rusta, här kostade det 38 medan på Rusta kostar det ungefär 15-20?!. Aja de är iallafall väldigt bra!

Det sista jag köpte var en vattenfast mascara ifrån Loreal Paris, mascaran heter ''Volume Million Lashes'' och kostar ungefär 175 kronor, olika från affär till affär tror jag. Iallafall provade jag den och den var relativt svår att applicera men den såg riktigt bra ut, skulle fota men herregud vad fula bilder de blir.

Nu ska jag kila iväg, ha det jätte bra!
Kram ❤


Likes

Comments