Header

Idag är det söndag, ugh. Jag gillar inte söndagar så mycket, dels pga att skolan börjar igen men också för att jag trivs bäst hemma. I skolan så tycker jag inte att vi får lära oss viktiga och rimliga saker, vi får lära oss vad Gustav Vasas döda mormor heter typ haha istället för att lära oss hur man ska klara sig i framtiden och t.ex betala räkningar osv. Någonting som jag däremot älskar med söndagar är att en ny vecka ska börja och då har man tid för nya tag och möjligheter. En dag närmare fredag också haha!
Idag har jag inte gjort så speciellt mycket, mest en mysdag!

Vad har ni gjort idag? ♡

Nu är de verkligen vår ute, älskar!!

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Åh idag är det äntligen fredag, igen. Denna vecka har gått riktigt fort och det har jag absolut ingenting emot. Idag ser dagen ut att jag ska gå till skolan till 14:00 och när jag kommer hem ska jag packa min väska för att sedan åka till Hanna! Ska bli jätteroligt att träffa henne igen 😊

Likes

Comments

Hej alla! Var nästan två veckor sedan jag skrev om jag inte har helt fel och det var inte alls meningen att sluta skriva men pga anledningar som ej är lämpligt att skriva om så fick det bli som det blev. Sedan vi hördes sist har det inte hänt så mycket faktiskt, skolan har börjat och det går relativt bra. Jag har inte svårt för någonting i skolan utan det som är jobbigt är att gå dit och att man inte kan gå hem om man vill utan man måste vara där, jag känner mig instängd och lite som att jag är i ett fängelse tyvärr 😕 Någonting som däremot motiverar mig till att fortsätta kämpa och gå i skolan är att jag ska på fredag åka och sova över hos min internetkompis i helgen. Hon heter Hanna och är verkligen min närmsta vän. Det ska bli sjukt kul så jag taggar som vanligt!!

I söndags beställde jag hem ett par skor ifrån zalando, jag fick paketet idag men tyvärr var dem lite stora men det "räddade" jag lätt med att lägga i en sula. Annars så var dem extremt snygga och satt perfekt.
Är supernöjd! 😍

Likes

Comments

Med handen på hjärtat så kan jag faktiskt säga att jag har förtjänat ett efterlängtat sportlov!! Är såå glad att nästa vecka kan jag spendera tiden med exakt vad jag vill och inte tänka på skolan överhuvudtaget.
Dagen idag gick förväntansfullt bra, ingenaning om varför då jag inte sov så mycket under natten och en utav mina närmsta vänner är bortrest så har inte heller så många att umgås med men det gick som tur var bra! Var så exalterad också för hämtade ut mitt Chiquelle paket med skinnjackan och shit vad besviken jag blev, inte alls så snygg som den ser ut på hemsidan. Smaksak men jag tycker att det är snyggast att gå med skinnjackan öppen och det kunde jag tyvärr inte göra med den då det satt saker ivägen och det såg bara hur dumt som helst ut! Jättebesviken men jag ska försöka hitta upp en ny snygg skinnjacka som jag kan investera istället.

Vad ska ni göra ikväll? Jag tänkte faktiskt fixa mig iordning för att sova då jag somsagt inte fick så mycket sömn under natten. Min gottedag är imorgon också och jag är så sugen på alla sötsaker som finns så det är väl också en utav anledningarna till varför jag vill gå och lägga mig så tiden går snabbare, haha!

Likes

Comments

Hej! Idag har varit en sådan dag igen som jag tyvärr inte hunnit blogga på, jag åkte hem ifrån skolan vid drygt 11 tiden pga min huvudvärk, vilade direkt när jag kom hem och sedan har jag BARA pluggat. Är riktigt stolt över mig själv för jag har pluggat till saker som ska vara klara efter sportlovet och vi har inte ens fått lov än. Imorgon ska jag troligtvis vara hemma ifrån skolan pga mitt huvud somsagt så imorgon ska jag ta en dag till att bara vila och även göra mina träningsövningar. Nu tänkte jag kolla på en film som heter ''Matilda'', vi jobbar med den boken i skolan och vill ha lite mer koll så tänkte kolla på den nu även fast jag sett den redan hur många gånger som helst! Mysigt.

Vad har ni gjort idag? 😊

Likes

Comments

Hej allihopa!
Idag har jag verkligen inte haft något tillfälle till att blogga, slutade skolan 14:45 och när jag kommer hem har jag en liten hund att gå ut med och jag hade även en engelskaläxa som ska vara klar till på fredag, skönt att ha det överstökat! Jag har även tränat för jag 'tränar'' 3 dagar i veckan, en utav dagarna var idag. Jag ska nog inte kalla det för träning för det är ett par övningar jag gör bara som ska göra så att man får en plattare mage och än har jag inte märkt något resultat tyvärr men det kan bero på att jag startade för exakt en vecka sedan, haha. För ni som inte visste så var jag galet beroende i Cola Zero förut och då menar jag verkligen beroende! Jag kunde dricka upp till fyra burkar per dag och även gå på rasterna i skolan för att köpa, på söndag blir det två veckor sedan jag slutade med det. Det är faktiskt inte alls jobbigt. Det som fick mig att sluta var att jag läste att av kolsyra så svälls magen upp och eftersom att jag redan tycker att jag har en stor mage så valde jag helt enkelt med att sluta med det så att jag förmodligen ska få känna att magen inte är lika uppsvälld och lika stor. Ska jag vara ärlig så känner jag ingen skillnad överhuvudtaget haha men jag tänker fortsätta med det ändå och spara Cola Zero till på lördagar. Lördagar är nämligen min ''gottedag'' då jag får äta lite godare mat och även godis. Jag har väldiga komplex över min kropp så därför äter jag hälsosammare och mindre på vardagar och istället har en dag i veckan som jag får äta ''mycket'' på. Ett tips till er som vill gå ned i vikt eller äta hälsosammare rent allmänt är att ha en dag i veckan som du får äta hur mycket som helst och resterande dagar så kanske du kan träna och även äta nyttigare. Jag har t.ex börjat äta vegetariskt i skolan då det känns nyttigare!

Nu tänkte jag kika in lite på en hemsida där man kan designa egna almanackor, tänker att en egendesignad almanacka kan vara ett sätt för mig att göra så jag blir mer motiverad till att göra saker på dagarna och jag kan även sysselsätta mig mer!
Hatar när dagar går långsamt...

Det där är en jättegod & nyttig ''mat'' som jag åt till middag idag. Smoothie med skivad banan.
Recept till smoothie
Frysta hallon & blåbär.
Mjölk.
Kvarg.


Det är faktiskt bara allting du behöver. Supergott! 😍

Likes

Comments

Hej & välkomna till min egna lilla blogg! Jag heter Felicia och jag är född år 2003. Enligt mig så är välkomsinlägg extrem långtråkiga och jag tycker inte det finns någonting intressant att skriva om men jag tänkte iallafall att ni skulle få lära känna mig lite innan jag drar igång med ''riktiga'' inlägg.
Jag går just nu i årskurs 7 och det är verkligen galet mycket plugg där, jag saknar mellanstadiet så mycket, knappt någon fritid längre överhuvudtaget. Utanför skolan så vill jag kunna göra i princip vad jag vill men eftersom att vi har minst 1 prov i veckan (om inte läxförhör) så går det tyvärr inte. Pga det så försöker jag att använda helgerna så gott som det går till att ha fritid, går oftast upp jättetidigt på morgonen så att jag hinner göra saker. Jag har inga direkt intressen, red förut men slutade pga olika anledningar som inte är nödvändigt att ta upp här, saknar dock ridningen lite.
Har faktiskt ingenting mer att ta upp här just idag så jag tycker att vi hörs imorgonbitti igen, med ett lite ''roligare'' inlägg.
Hoppas att ni kommer stanna kvar vilketsom! 😃


Min urgulliga hund Astrid ❤

Likes

Comments