Header

Hej & välkomna till min egna lilla blogg! Jag heter Felicia och jag är född år 2003. Enligt mig så är välkomsinlägg extrem långtråkiga och jag tycker inte det finns någonting intressant att skriva om men jag tänkte iallafall att ni skulle få lära känna mig lite innan jag drar igång med ''riktiga'' inlägg.
Jag går just nu i årskurs 7 och det är verkligen galet mycket plugg där, jag saknar mellanstadiet så mycket, knappt någon fritid längre överhuvudtaget. Utanför skolan så vill jag kunna göra i princip vad jag vill men eftersom att vi har minst 1 prov i veckan (om inte läxförhör) så går det tyvärr inte. Pga det så försöker jag att använda helgerna så gott som det går till att ha fritid, går oftast upp jättetidigt på morgonen så att jag hinner göra saker. Jag har inga direkt intressen, red förut men slutade pga olika anledningar som inte är nödvändigt att ta upp här, saknar dock ridningen lite.
Har faktiskt ingenting mer att ta upp här just idag så jag tycker att vi hörs imorgonbitti igen, med ett lite ''roligare'' inlägg.
Hoppas att ni kommer stanna kvar vilketsom! 😃


Min urgulliga hund Astrid ❤

Likes

Comments