Heeej!
I Fredags så hade vi ingen idrott då Agneta, vår mentor från Samnarp var på besök. Först samlades vi i ett klassrum men även senare så hade vi alla individuella samtal med henne. Hon tog oxå några bilder på oss till skolbloggen så det lär väll bli kul o se.
Efter skolan åkte jag bara hem och vilade och pluggade en stund. Hade först inget planerat den kvällen men det blev ändå att senare så mötte vi upp några britter som vi träffat här o hängde en stund. Mysig kväll blev det ändå.

I lördags så åkte jag in till London och mötte upp Miriam, Lina, Ebba, Linnea och Hanna ungefär vid Oxford street. Gick lite i nån affär och så, men vi bestämde oss sen för att gå runt lite och då hamnade vi i Hyde Park, så där stannade vi ett tag. Och det var verkligen jätte fint, en massa gula och orangea löv överallt. Fick genast en massa höstkänslor. Vi satte oss under ett träd ett tag o pratade och tog en MASSA bilder. Vi fortsatte senare vår promenad, men splittrade oss från Ebba och Lina då de skulle till Sky Garden. Vi gick som sagt ett tag till innan Miriam åkte hem. Och då följde jag med Linnea o Hanna till Oxford street igen, gick till en affär men bestämde mig för att åka hem istället. Så jag lämnade de där och drog mig hemåt. Resten av kvällen var jag bara hemma.

Idag (söndag) så har jag bara varit hemma. Kollade på "några" avsnitt av Once Upon A Time. Började senare att plugga lite matte fram tills vi skulle äta. Så då åt jag kvällsmat med Ida och sen gjorde jag min skollunch till imon. Sedan gick jag tillbaka till mitt pluggande i några timmar men gav upp efter ett tag då jag knappt förstod något. Kollade på nått avsnitt av serien igen o nu har jag lagt mig. Ska nog bara läsa lite innan jag ska sova.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

  • 34 readers

Likes

Comments

Helluu my lovely people!

Det är torsdag och tänkte att jag skulle blogga lite om veckan.

Så i måndags var vi på ett studiebesök på kultur- och idéhistoria lektionen igen. Vi åkte då mot Trafalgar Square för att gå på National Gallery. Vi fokuserade på renässanskonst då det är den epoken vi håller på med nu på lektionerna. Vi fick nån komplicerad uppgift och jag och Linn jobbade tillsammans. Vi fattade inte så jättemycket så vi gick över till bildanalyserna vi skulle göra.. Gick ju inte så jätte bra heller tillslut kom vi fram till dummaste slutsatsen vilket var att cupid = evil.. Efter att ha suttit o försökt vara väldigt filosofisk i några timmar så kom vi fram till det istället, vår lärare lär ju inte hålla med dock.

I tisdags åkte vi snabbt in till Kingston efter skolan för att mathandla lite och jag och Linn behövde gå till gymmet för att betala för vårt gymkort en månad till. Efter det åkte vi bara hem, och jag pluggade lite.

Igår (onsdag) så följde jag med Linn till kingston igen då hon skulle ha några grejer, jag åkte sen hem när hon gick o tränade då jag behövde plugga.

Idag så började vi halv 12 så jag hade tid o duscha och ha lite sovmorgon. Hade först spanska, vår lärare delade i princip in oss i två grupper där de som fick tillbaka sitt papper med grammatikövningar, de kunde jobba själva. Och sen de som inte fick tillbaka sitt papper skulle jobba lite med henne, alltså de som inte fått tillräckligt många rätt. I princip så dumförklarade hon mig och Miriam. Hon skrek ut våra namn i klassen, som om vi inte förstod att vi skulle vara i gruppen med henne. Hon hade inte behövt göra det så obvious vilka som var efterblivna.
Vi skulle även ha skolfoto idag så vi hade bar samhälle i ungefär en kvart. Först tog vi en bild där hela svenska skolan var med och sen klassvis. Givetvis så skulle våran klass va sist med att fotas..
Åkte ännu en gång in till kingston efter skolan. Jag, Linnea och Hanna gick o köpte lite nödvändiga grejer o sen kollade vi runt i lite affärer, köpte äntligen ett par over the knee boots! Vi åkte hem efter det och jag åt mat som Susan sparat åt mig. Har nu bara vilat och pluggat lite.

  • 38 readers

Likes

Comments

Heeej!
I veckan gjorde jag inte så mycket, pluggade mest och var hemma från skolan för mådde inte bra några dagar.

Men i fredags så åkte vi till kingston direkt efter skolan, jag och Linn gick och gymmade medan Hanna och Linnea shoppade etc. Vi mötte senare upp de igen + Miriam efter gymmet och vi gick och åt våfflor/crepés på ett ställe. Åkte hem efter det, Ida och några kompisar skulle ha Taco-kväll hemma hos oss då Susan skulle iväg så jag fick stanna hemma och äta med dem. Jag skulle igentligen åkt till Niklas efter det men vi hade så trevligt och pratade hela kvällen så det blev aldrig av.

I lördags så åkte jag, Miriam, Linn, Linnea och Hanna in till kingston igen och vi gick en runda och tog en massa fina bilder under tiden som vi väntade på att Niklas skulle komma. När vi mött upp honom igen så gick vi till våffelstället igen och brunchade.
Strax efter det så bestämde vi oss för att åka in till London och gå längs med South Bank. Så då gick vi även in på Tate modern, ett museum med massa konst. Efter att ha gått hela dan så var vi ganska trötta så vi bestämde att åka hem efter museet. Så vi tog tunnelbanan till Richmond, och gick snabbt in på Superdrug där sen tog vi bussen hem. Resten av kvällen stannade jag hemma för att det regnade.

Idag är det söndag och ännu en gång så åkte jag in till Kingston. Men innan det så pratade jag ett tag med farmor i telefon. Mötte upp Linnea i Kingston och vi gick o handlade de vi behövde, lite mat etc. Linn kom även in senare. När ni var färdiga i Kingston så hade vi planerat att gå från kingston och hem för vi ville gå i Bushy Park. Tog kanske lite mer än en timma helt. Hade ganska ont i fötterna men jätte mysigt var det. Bushy park är så fin och det finns en massa hjortar där oxå.
När jag kom hem så var maten nästan färdig så då åt jag med Susan och Ida. När vi ätit så gjorde jag min skollunch till imon, och gick sen och duschade. Pratade med mamma efter det en stund och sen pluggade jag lite. Nu kollar jag youtube o ska snart lägga mig!

  • 54 readers

Likes

Comments

Uppdatering, proven gick nog åt helvete i torsdags but oh well.
I fredags så skulle vi på insparken som eventkommitén ordnat men det blev inställt så istället åkte jag, Linn, Lina, Ebba, Linnea, Miriam och Hanna in till Picadilly Circus för att äta på TGI Fridays efter det åkte vi till Oxford street o gick till donken för att köpa glass. Strax efter så åkte vi hem mot hounslow, väl där, när vi väntade på bussen så kom en kille fram, en aning påverkad av både droger o alkohol, och blev väldigt aggressiv mot oss och vägrade gå. Vi försökte signalera folk att hjälpa oss med han men de ignorerade oss..så tillslut halvt sprang vi där ifrån till andra buss stoppet.
Vi åkte då till parken i Hampton och hängde där, och då träffade vi några härliga brittiska killar som vi hängde med resten av kvällen. En av de roligaste kvällarna vi haft här!
I lördags låg jag bara hemma hela dagen fram tills på kvällen då jag mötte upp några på donken där jag bodde, sen gick vi bara runt ett tag ute. Har märkt att vi är rätt mycket på donken här..
Söndags så åkte vi till kingston ett tag för o plugga men hände inte så mycket där, pratade mest. Jag o Linn skulle mathandla men allt stängde kl 5 så, så bra gick det.
Ska ha matte nu så uppdatera nån dag under veckan eller ikväll.

  • 77 readers

Likes

Comments

Igår (tisdag) tror jag nog att jag pluggade varenda lediga minut jag hade.. Eftersom att vi hade en rätt lång håla så satt jag och skrev på min natur inlämning hela tiden förutom när jag åt min lunch. Sen när vi slutat så var vi några stycken som stannade kvar och bokade ett rum i bibblan för att sitta där o plugga samhäll i några timmar. När jag åkte hem så snackade jag med pappa ett tag och sen när jag bytt buss så pluggade jag resten av resan hem. När jag kom hem så åt jag, Susan hade gjort Mac n' cheese, den är så god. Hon hade även dukat upp en massa annat gott till. Så det blev väldigt mycket mat.
När jag ätit så pluggade jag ännu mer, så då blev jag klar med min naturredovisning. Efter det gick jag bara o la mig.
Idag så pluggade jag igen på våran håla/lunchrast fast då var det lite spanska eftersom vi har prov imon..
Vi skulle ha våra naturredovisningar idag men vi hann bara med två, så kändes onödigt att jag gjorde den igår när jag kunde pluggat samhäll och spanska till imon eftersom jag fattar ingenting.
Nu efter skolan stannade vi kvar ett tag för att plugga ekonomi i samhäll igen. Men jag tar in mer när jag pluggar själv så vi åkte hem. Så nu sitter jag på bussen hem och ska plugga mer när jag kommer hem. Så jag iaf kan få E på proven imon, om det är möjligt för förstår verkligen inte ett skit. Fundera på att ge upp på spanskan o bara plugga samhäll. Vi får se hur det går imon..

  • 90 readers

Likes

Comments

Okej jag har nu inte uppdaterat på ungefär en vecka. Jag har haft så fullt uppe med så mycket annat nu i helgen så har inte hunnit.
Men resten av förra veckan förutom fredagen så var jag hemma då jag var sjuk. Förkylningen är fortfarande inte helt borta men det är bättre.
I fredags efter skolan var vi några som åkte till kingston för lite shopping. Köpte mitt livs bästa pyjamas(med nalle puh på). Tanken var att vi skulle bowla senare på kvällen men det blev lite problematisk med bokningen så det blev inget mer med det. Men vi åkte iaf hem, vilade ett tag och åt kvällsmat för att senare åka in till kingston igen på kvällen. Då köpte vi lite godis o annat och satte oss vid vattnet. Vi tog strax därefter bussen till richmond och var där ett tag innan vi åkte hem.
Lördags åkte jag, Linnea, Linn, Niklas och Hanna till Westfield för att återigen shoppa. Där var vi hela dagen fram tills kl 9 då Emil och Gabriel även kom och vi gick och åt. Sen satt vi bara och pratade ett tag innan vi tog bussen hem igen. Jätte mysig kväll!
Söndag var en väldigt effektiv dag, pluggade lite på morgonen för att senare åka in till kingston med Miriam, Linnea och Linn där vi satt på Starbucks och pluggade i några timmar tills Gabriel kom och vi gick till gymmet. Gjorde dock främst bara armar pga min förkylning..
Pratade med mamma hela vägen hem på bussen och kom hem runt kanske halv 10, jag åt, kollade lite på youtube och sen gick jag nog bara o la mig.
Idag är det då måndag och jag har varit i skolan, vill bara påpeka att vi har så sjukt mycket i skolan nu så vi vet inte riktigt vart vi ska börja. Blev av med koskul (kultur och idéhistoria) iaf, då jag hade min diskussion idag.
Pluggade och sov lite på hålan vi hade idag. Efter skolan åkte vi snabbt till kingston för att mathandla och åkte därefter direkt hem. Resten av kvällen pluggade jag liiite och kollade youtube.
Imorgon lär det bli mer plugg efter skolan då jag har en redovisning i natur på onsdag som jag inte börjat på än då jag fick veta mitt ämne igår(bra där lärare) samt spanska och samhälls prov på torsdag samt en historia inlämning. Förhoppningsvis så har jag inte glömt nått viktigt. Denna veckan kommer bli kul..

  • 98 readers

Likes

Comments

Hej! Jag läste Linns blogg innan idag där hon nämnde att vi redan har varit i London i lite mer än en månad nu, och det fick mig att tänka lite.. Att jag nu bott i London i lite över en månad, och att jag inte varit hemma eller träffat min familj och vänner på så länge. Det är jätte konstigt och jag vet inte riktigt hur jag känner.
Tiden har gått så fort men ändå långsamt, jag har hunnit med så mycket! Livet här har verkligen varit som en berg och dalbana, känslor som har gått upp och ner, ena stunden älskar man London livet och andra vill man bara hem, hem till det gamla vanliga, hem till familj och vänner.
Igår när jag satt med Linn på starbucks och gjorde klart en skoluppgift så kände jag bara, det här kan jag vänja mig vid. Även om jag har hemlängtan ibland.
I lördags hade jag en vilodag fram tills på kvällen då vi var några som skulle hem till Tindra och Amanda för o ha "cheese and wine" kväll som några gamla tanter. Så jag, Ida, Julia och Sofie gick inom tesco innan o köpte med oss massa kex, ostar, vindruvor och chips mm.
Lite senare på kvällen så gick vi till parken i Hampton och mötte upp några andra, träffade även på några killar med en brasa som vi hängde med resten av kvällen.
Söndags gjorde jag i princip ingenting började få lite ont i halsen..
Igår var det måndag och vi var på ett studiebesök på vår kultur och idé historia lektion, eller ja kanske inte studiebesök. Vi var på en kvällsandakt i Westminster Abbey kyrkan som ligger jämte Big Ben. Vi fick höra en utav landets bästa gosskörer tydligen. Har redan varit på så många andakter så tyckte inte det var särkilt speciellt.
Efter besöket så gick jag och Linn till Starbucks för att göra klart våran podd till kultur och idé historian..eftersom jag är väldigt förkyld så var det lite problematiskt att spela in.. Btw jag köpte en pumpkin spice latte som var sååå god.
När vi spelat in och skickat in podden, som var precis på minuten till deadlinen så gick vi och åt på en mysig resturang.
Och idag var jag bara hemma från skolan för min förkylning har bestämt sig för att inte gå över.

  • 104 readers

Likes

Comments

Heeej!!
Har inte uppdaterat nått under veckan för har i princip bara gjort samma som vi brukar, skola, hängt efter skolan och tränat.

Men igår (fredag)så hände väldigt mycket.
Först så skulle hela skolan åka på studiebesök till Swaminarayan temple, som då är ett hinduiskt tempel. Efter det så gick i princip alla till Ikea som låg bara några minuter ifrån templet. Vi åt lunch där direkt o mer eller mindre så åt alla köttbullar..personalen tyckte det var så intressant med så många elever att de behövde ta kort..
Höjdpunkten var ju när vi tog en snabb vända på svenska shoppen där jag köpte två marabou choklader och lite lösgodis.
Vi var några stycken som bestämt innan att gå London dungeons, så vi åkte då till Westminster och gjorde det efter Ikea. Dungeons är då en runda som cirkulerar runt brittisk historia fast i form av en skräcktur. Var ganska rolig, lite läskig ibland men overall rätt intressant.
Därefter gick vi längs Southbank och köpte glass, vi splittrade på oss och några gick ner mot Themsen och jag, Brag, Blomqvist, Linn, Amanda, Gabriel och Emil stannade där vi var. Vi åkte senare in till Oxford street där det skedde lite mer shopping(blev några kronor fattigare..)
Delade upp oss igen och då gick jag, Amanda, Linn, Brag och Blomqvist till Nando's och åt, var jätteee gott. Mötte senare upp Ida och Tindra och shoppade lite till tills affärerna stängde.
Åkte senare hemåt och vi gick till en park i Hampton från tågstationen, var dock inte där så länge för det är kallt nu på kvällen/natten.
Idag får vi se vad som händer.

  • 111 readers

Likes

Comments

Hej alla!
Idag har inte hänt så mycket, gick i skolan till kl 5. Hade ett test på engelskan, "jobbade" på vår podcast inlämning på kultur o idéhistorian ett tag..vilket betyder att jag och Linn kollade The Gladiator som studiematerial..
Vi skrev även upp oss till Luciakören för denna terminen haha.
Åkte hem direkt efter skolan idag för första gången, pluggade lite, åt mat med Ida och vi snackade ett tag medan hon gjorde sin skolmat till imon. Sen pluggade jag lite igen och kollar nu på Grease. Ska snart gå o lägga mig så godnaatt.

  • 121 readers

Likes

Comments

Helluu!
I fredags så åkte jag Linn, Blomqvist, Emil o Gabriel till kingston direkt efter skolan, vi skulle köpa gymkort på samma gym som killarna brukar gå till. Så vi gjorde det, Emil körde slut på mig, har sån träningsvärk fortfarande o kan knappt gå.. Efter gymmet på kvällen träffades alla i kingston då några firat Idas födelsedag där o vi hängde ett tag.

I Lördags så var jag Linn, Blomqvist, Miriam, Hanna och Niklas o åt brunch innan vi skulle möta upp några andra för att gå på Natural History Museum, kaosade lite när några va sena och vi missa tunnelbanan men tillslut kom vi dit, och höjdpunkten var dinosaurierna. Efter det delade vi på oss och vi åkte och shoppade lite på Oxford, sen mötte vi upp varandra igen och de åt på KFC. Jag åkte hem efter det.

Och idag så var vi några som åkte till Westfield, ett köpcentrum som är gigantiskt, handlade lite.. Jag, Linn o Blomqvist åkte hem tidigare för att vi skulle o träna igen, vi mötte upp Emil på bussen och drog till gymmet.
Åkte senare hem efter en snabb runda på Tesco.
Nu ska jag snart gå o lägga mig.

  • 138 readers

Likes

Comments