Riga, Lettland
Firat Ebba och blivit moster för 4e gången. 
Halloween 2.0
Markshow
Dansföreställning
Gjorde håret mörkare & firade Linnéa
NAKD personalfest. Gatsby-tema
Nyår

Likes

Comments

Ja hej på er! Vart har jag varit dom senaste månaderna kan man ju undra?

Hösten och jag fungerar inte riktigt bra ihop och dom som känner mig väl har nog märkt det. Men men, 2016 var livets år och det kommer jag tb:a senare. Nu är det 50 dagar kvar till planet lyfter till Nya Zeeland, Australien och Bali och det är 80 dagar kvar till jag lämnar tonåren och fyller 20!! Båda delarna är så sjuka! Att resa har alltid varit en dröm för mig och om endast 50 dagar ger jag och 4 goa tjejer oss ut på livets resa helt på egna ben! Sen att jag dessutom kommer att fira in min 20 årsdag i Australien är ju inte fy skam precis!

20 är en väldigt konstig ålder, vissa flyttar hemifrån och står på egna ben samtidigt som andra fortfarande har en mamma som tjatar på en att städa rummet. Folk är på så olika stadium i livet, det är lustigt när man tänker på det..

Iallafall så ska jag försöka komma igång med att dokumentera mitt liv här igen så see ya soon <33

Likes

Comments

Lördag: Avresa & första kvällen
Söndag: Stranden & Barrunda
Måndag: Trampbåt och slappdag
Tisdag: UV-party

Fick en shot uppkallad efter mig med tre olika spritsorter, en Feliciana. Smakade fruktansvärt men slank ner ett par stycken ändå.

Onsdag Dag: Partybåt
Onsdag Natt: Foam party på BCM
Torsdag: Tacokväll och Grabbarna Grus
Fredag: Midsommarlunch på Vistasol
Midsommarkväll på Tivoli, Nord & Grabbarna Grus
Lördag: Sista dagen

Likes

Comments

Fredagsmys med fredgasmys 
Clara 19 år
Söndagspromenad och mera mys vid Hanatorp

(som ni säkert ser är typ alla bilder screenade så alltså inte mina, men tror det är ok)

Likes

Comments

Kullaberg ser inte mycket ut för världen och eftersom det till största del har varit stängt så har vi aldrig fått uppleva det. Därför tog vi chansen när det var liveband och vi var sugna på att gå ut! Älskar ju livemusik så kvällen hade potential redan från början och jag hade jättekul! Jag, Amanda, Julia och Clara började hos Linnea vidare till Kullaberg och avslutade sedan hemma hos Bertil! Morgonen efter kom mamma och hämta oss för att jag skulle jobba.. Det gick förvånansvärt bra så det blev en väldigt lyckad helg!

Likes

Comments

Årets kräftskiva började hemma hos mig runt kl. 5 i lördags. Kräftor är väl inte min favoriträtt så jag åt kyckling istället men sak samma, det är känslan som är det viktiga! Vi sjöng dom klassiska snapsvisorna och fortsatte dricka och äta massa gott tills klockan slog 22 då vi började bege oss mot Varberg för en kväll på Societén! Jag och mamma hade slagit ihop våra vänner under kräftisen och det var riktigt roligt faktiskt! Någonstans under bilturen ner till Varberg slog det till ordentligt och det blev en kväll vi tidigt skulle glömma. Inte nog med att vi druckit sedan kl 5 så hamnade vi vid ett drinkbord där den ena drinken efter den andra slank ner. Härligt att 5/6 i ett kompisgäng spårar ur på en och samma gång.. Men trots allt hade jag nog en väldigt rolig kväll och alla kom hem så gott som välbehållna! 

Likes

Comments

I fredags började kvällens roligheter med middag hos Boqvist följt av att jag och Linnea tillsammans med våra föräldrar åkte in till Göteborg för att lyssna på Klackarna i taket! Det var precis vår musiksmak med gamla godingar som man kunde sjunga och bugga loss till på det lilla men packade dansgolvet! Även goda drinkkannor gjorde saken ännu bättre! Slutade kvällen skavfötters med my best bae <3

Likes

Comments