Header

Vardag

Det kom tyvärr inte upp något inlägg igår då jag var med Victor hela dagen och mådde inte så bra på kvällen. Idag började jag skolan 9.50 med personal shopper men jag och några kompisar skulle gå på stan och leta efter outfits till vår färgkaraktär. Sedan hade vi matte och efter det idrott men jag kunde inte vara med på den då jag inte kan anstränga mig så jag slutade 14.00 istället för 15.25 vilket var väldigt skönt. När vi var på stan fick jag jätteont i huvet och har haft det till nyss så har fått vila o tagit alvedon för det gick aldrig över men tror det beror på näringsbrist och det är därför det inte har kommit ut nått inlägg förens nu. Hoppas ni haft en bra dag, puss!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Skönhet

Dehär är lite av det jag önskar mig i julklapp i sminkväg. Självklart finns det flera saker jag önskar mig men det här är det jag önskar mig mest. (Tryck på bilden för att hitta produkterna)

Likes

Comments

Hej, som ni ser har jag tagit bort alla inlägg och jag tänkte börja om på nytt.

För er som inte vet så heter jag Felicia och är 16 år. Jag går första året på stylistlinjen på Plusgymnasiet i Norrköping. Jag utbildar mig till stylist/makeupartist men även personal shoppar. Ni kommer få följa min vardag och även mitt liv genom en psykisk ohälsa och hur det är att leva med en svår sjukdom. Men mest av allt kommer bloggen bestå av mitt intresse för mode och skönhet.

Hoppas ni kommer gilla min blogg, puss puss!

Likes

Comments