Header

​Hej, har inte bloggat på väldigt länge, vet inte varför riktigt men det har bara inte blivit så men nu tänkte jag att jag skulle komma igång igen.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - click here!

Likes

Comments

Jag går ju i 9an och ska snart börja gymnasiet. För mig var det inte så svårt att välja linje, jag bestämde mig för att gå stylist ganska snabbt. Jag måste gå en praktisk linje för har så svårt i skolan och det är inte så höga krav för att komma in på stylist. När man går stylist får man lära sig makeup, naglar och hår. Inom hår är det uppsättningar oså så vi får ju inte klippa eller färga, det får man göra om man går frisör. Jag sökte stylist på plusgymnasiet och Ljunkan men plus som första val. Och jag tror jag kommer att komma in eller jag ska komma in så är de bara haha

  • Vardag

Likes

Comments

Ett av mina största intressen är ju smink och skönhet. Jag började sminka mig i 6an men då hade jag bara lite mascara och använde det inte varje dag, sedan började jag använda mer och mer smink. Nu i 9an har jag inte kunnat gå utan smink nån dag och ja använder ganska mycket smink. Men jag tycker det är kul att sminka också så har inget problem med att sitta o sminka mig.

Likes

Comments

Jag vill tipsa om dom här lösögonfransarna från Ardell. Jag tycker att dom har dom bästa lösögonfransarna, även limmet som man går med. Mina favoriter från Ardell är de som heter "Wispies", jag hade några andra därifrån förut som jag också gillade. Kunde använda dom ca 10 gånger innan jag fick kasta dom.

Likes

Comments

Igår hade vi spexfoto i skolan med temat sport och fritid. Jag hade på mig sport bh och tränings tights. Hade på mig det hela dagen så när jag kom hem blev jag fett taggad på att träna så jag tränade rumpa, lår och mage så idag har jag ganska så mycket träningsvärk. 🏋🏼

Likes

Comments

Igår när jag kom hem från skolan bakade jag chokladmuffins som jag skulle ha med mig till NP idag för man får ha med sig fika oså. Tänkte dela med mig av receptet.

Chokladmuffins
ca 15 st

100 g smör
2 ägg
2 1/2 dl socker
1 1/2 tsk vaniljsocker
1 krm salt
4 msk kakao
2 dl vetemjöl
1/2 tsk bakpulver

Ställ veckade pappersformar på en plåt.
Smält smöret och låt det svalna.
Vispa ägg och socker påsigt. Tillsätt de övriga ingredienserna.
Blanda till sist i smöret.
Fördela smeten i formarna. Fyll dem inte till mer än 3/4.
Grädda i 200 grader (varmluftsugn- 175 grader)
Ca 10 min i ugnen (jag hade 8 min)

  • Recept

Likes

Comments

Blev nyss klar med nationella proven i svenska, i tisdags var det läsförståelse och idag en skriv uppgift. Jag har vart klar ca 40 min nu och klockan är 11.10 och man får gå 12.30. Men som tur är så har vi bästa läraren så när man va klar fick man hämta ipaden/mobilen för att fördriva tiden.
Egentligen skulle jag gå till 14.25 idag men min spanska lärare ska iväg sista lektionen så jag får sluta 12.30 ist alltså när vi är klara med NP. Det är skönt.
Vet inte riktigt vad jag ska göra när jag kommer hem men vi får se vad som händer.
Har knappt nått smink på mig, bara bas men kände att vi bara skulle sitta o skriva så då orkar man inte fixa sig. Vi började 9 idag så kunde sova till halv 8 vilket var skönt.
Men nu tror jag att jag ska förbereda några inlägg till bloggen.

Likes

Comments

Hej, vet att jag inte har bloggat på typ en vecka men mår ju som sagt inte så bra. Känner inte för att skriv ut på bloggen men det jag kan skriva är att jag inte mår bra liksom, jag går till bup oså. När jag va på bup senast så försökte vi komma på saker som jag tycker är roligt och något som jag kan hålla med och då kom vi in på att jag älskar smink oså o då kom hon med förslaget att jag kunde börja med youtube. Och jag har funderat på det o de skulle va riktigt kul ju. Så troligen blir det att jag ska börja med youtube 

Likes

Comments

Idag har jag studiedag igen vilket är väldigt skönt, ska inte göra nått speciellt idag.
Kollade nyss på gamla foton på mig, lägger upp några här

Likes

Comments

Hej, förlåt för att jag inte uppdaterat men har inte mått så bra.
I torsdags färgade jag håret och i lördags åkte jag o mamma till Ullared och sov där till igår.
Idag har jag studiedag och även imorrn

Likes

Comments