Välkommen till mig

Godmorgon på er finisar!

De flesta av er kanske har jobbat i kanske ca en timme, men själv så har jag precis kommit in från en promenad med vovven och har bäddat ner mig i sängen tillsammans med Alice och en kopp med O’boy.

Efter jag har skrivit klart detta så ska jag försöka mig på att sova lite. Jag har nämligen jobbat inatt och det har varit en väldigt lååång natt. Så jag har sett fram emot att komma hem till sängen.

Jag jobbar 4-skift. Vilket betyder att vi börjar med natt en vecka, sedan en vecka kväll, dagtid plus helgen veckan efter det och efter helgen har vi ledig vecka! Sedan börjar det om igen. Så jag har precis kommit tillbaka igen efter lediga veckan 😊

Vad håller ni på med på dagarna? Jobbar? Pluggar? Isåfall vad jobbar ni med? Jobbar skift? Eller pluggar till vad? Berätta gärna! 🌸

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hejsan!

Jag har funderat lite över hur jag ska ta mig till med bloggen, om jag ska fortsätta eller inte. Har så många gånger intalat mig själv att jag ska bli bättre på att uppdatera. Men har inte riktigt känt suget till att göra det. Men... nu tänkte jag ge det en chans till. Så att jag har tagit bort alla gamla inlägg så att jag har fått en nystart.

Tänkte börja med att skriva en liten presentation av mig själv. 

Felicia heter jag som ni kanske har förstått och jag är en tjej på 22 år. Jag tog studenten från Lichron teknikgymnasium här i Skövde för ca 3,5 år sedan. Där läste jag Industritekniska programmet, med inriktning CNC-teknik. Sedan efter studenten har jag jobbat på Volvo Personvagnar där jag trivs bra!

Jag gillar att fotografera, oftast naturbilder. Äger en egen systemkamera, nikon D7100 📸 och någon gång om några år vill jag flytta till något ställe med bättre förutsättningar för att skaffa en egen kennel! 🐶

Sedan några år sedan (3 år i februari) har jag börjat leva sambo-livet tillsammans med min pojkvän Christopher. Även han jobbar på Volvo, det var även så vi träffades. Han är 6 år äldre än mig, alltså 28 år. Han har även en son sedan ett tidigare förhållande som är hos oss ibland, han fyller 7 år i november. Så jag är också bonusmamma skulle man väl kunna säga och bara några månader efter vi träffades så skaffade vi oss en hund tillsammans. Hon heter Alice och är nu 2 år. Vi har även planer på att skaffa en till hund inom en snar framtid. 🐶

Jag har funderingar på att kanske börja med agility när vi skaffar våran nya hund. Jag har inga intressen direkt, så det skulle vara roligt att börja med någonting. Sen så är hundar något av det bästa jag vet.

Annars så är jag lugn av mig och gillar att spendera tid tillsammans med min lilla familj och vänner. ❤

Är det något speciellt ni vill att jag ska skriva om eller något ni vill veta så är det bara att slänga iväg en kommentar! :)


Likes

Comments