Välkommen till mig

Sitter just nu i köket och har precis slängt in en fläskytterfilé i ugnen. Christopher är ju iväg och jobbar så jag måste ta hand om mig själv. Har världens huvudvärk också, så det hjälper ju inte riktigt.

Men annars så känner jag mig helt okej just nu. Tänkte gå till jobbet imorgon. Men får se om jag väntar en dag till. Vill ju inte smitta de på jobbet något.. Men det beror helt på hur jag känner mig när jag vaknat. Jag får helt enkelt gå och lägga mig i tid, ställa klockan och se när den ringer.

Eftersom att jag bara har varit hemma så har jag inte gjort så himla mycket. Har mest blivit film och myst med Alice 😊

Det bränner rejält i näsan när man tar nässpray med menthol..😂 Men tack och lov för den! För utan den så kan jag nästan inte andas!

Ni då? Har ni börjat jobba nu i veckan också? 😊

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej och välkommen till sjukstugan!

När jag vaknade så kände jag mig inte direkt kanon. Jag var dålig i halsen, kunde inte prata ordentligt samt hosta som låter konstig. Så kände att det var bättre att stanna hemma ifrån jobbet.. sjukanmäla sig är kanske inte det man vill göra första dagen på jobbet efter semestern, men är man sjuk så är man.

Just nu sitter jag iaf och äter frukost. Måste bli bättre på detta. Men det är så svårt när man jobbar så som man gör 😔

Så idag blir det bara en lugn dag hemma såklart och vila upp sig så att jag kan komma tillbaka till jobbet snart!

Snart ska jag ut med Alice en sväng, spelar ingen roll ifall jag är sjuk eller inte. Hon måste ju ändå gå ut 😊 Men brukar inte gå så långt med henne ifall jag är dålig! 

Likes

Comments

Idag var tanken att vi skulle ner till Borås och hälsa på Christophers syster Michaela. Men så blev inte riktigt fallet då vi båda är dåliga. Lite tråkigt, men hon är ju höggravid så det är nog det bästa. Så att inte hon blir dålig nu det sista. Så det får bli någon annan dag. Jag tänkte åka ner någon dag på min lediga vecka istället.

Sen så är det sista dagen på semestern och imorgon börjar allvaret igen. Självklart så ska jag dra på mig en rejäl förkylning till det också och hostar en del.... Bra start efter ledigheten.. Får se om jag kan gå till jobbet imorgon, beror på hur jag känner mig när jag vaknar imorgon bitti 😊

Igår var jag med mamma, min lillasyster Lovisa på Ullared också. Fick med mig massor med saker. Kanske spräckte min budget lite. Men men, man får unna sig själv lite ibland 😊

Likes

Comments

Här sitter jag med en kelig vovve i knät och idag är det fredag, vilket betyder att min semester snart är slut.. Jag har haft 4 st lugna veckor och på måndag börjar allvaret igen. Jag rivstartar på jobbet med en långvecka, dagtid +helg. Jag ska nämligen börja jobba 4-skift igen! Fördelen är att när veckan är över så får jag en till ledig vecka!


Sista dagarna på semestern då, vad jag ska hitta på? Ikväll har Christopher bjudit ut mig på middag ute på stan. Så vi ska bara gå ut, äta lite gott och ha det bra. Efter så ska vi åka en sväng förbi mamma som fyller år idag. Imorgon ska jag med mamma och min syster till Ullared och på söndag ska jag och Christopher till hans syster i Borås och hälsa på!


Semestern annars? Det har varit lugnt. Christopher har jobbat, så jag har varit hemma själv den största tiden. Men en vecka fick vi tillsammans. Då åkte vi ner med husvagnen till Västervik. Det var mysigt! Där fick Alice simma massor i havet, så hon var också nöjd! Lager 157 låg precis utanför campingen också, så det blev massor med shopping!
Hoppas eran semester har varit bra! Har ni hittat på någonting skoj? Berätta gärna! 😊🌸

Tog inte så värst mycket bilder tyvärr.

Likes

Comments

Hej!
Känner att jag verkligen har varit dålig på att uppdatera bloggen. Har inte riktigt haft orken till att ta tag i detta. Har spenderat tid med killen nu istället när jag haft semester.
Så det fick bli en liten nystart nu!

Idag är det bara lugnt här hemma. Jag har skurat ur skåpet under diskbänken, eftersom att det börjat lukta. Men nu är det borta så jag är glad och våran torktumlare är äntligen fixad också. Så nu kan vi tvätta ordentligt igen.

Ikväll ska jag och hjärtat ut och äta tänkte vi, det ska bli gott och mysigt! Efter ska vi hälsa på mami som fyller år idag!

Kanske slänger upp något inlägg senare istället! 🌸

Likes

Comments