Header

Jag ar pa resande fot igen! Bestallde tagpass pa mandag och i tisdags sa tog jag taget mot Kopenhamn. Hade inte bokat det "bra"nattaget till Berlin sa blev en ratt kranglig och jobbig resa med tre byten och framme mitt pa dagen istallet for pa morgonen, men pa nagot vanster lyckades jag komma fram. Alskade Berlin pga olikheterna och atmosfaren - ny favorithuvudstad! T.ex. sa kan det se ut sahar pa gatorna;

Men sa ser det ocksa ut sahar....;

Och klubbarna kan ligga lite vartsomhelst, som t.ex. vid en tagstation i typ ett liknande "industriomrade";

​Skulle jag inte varit i Prag just nu sa skulle jag saga att Berlin var bast, men Prag overtraffade alla forvantningar. Alskar det! Traffat sa manga underbara manniskor och borjar faktiskt fa till en liten mental resplan sa kommer nog rora mig ner mot centraleuropa och skippa Italien osv. Vi far se dock! Hoppas ni alla mar bra och kraaam

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I onsdags gick jag upp tidigare för att åka till Uppsala. Har sedan jag vände upp och ner på dygnet, förutom att strunta i att vända tillbaka det, inte heller käkat så mycket ordentlig frukost, utan mer huggit in på lunch runt 12-13, men nu var det alltså dags så förevigade med en bild på den, plus fina födelsedagsblommor som hållit sig fräscha sedan i lördags! Frulle bestod av granatäpplekvarg, GI-müsli och ingefära-citron-te. 7/10!

För er som inte vet har jag alltså spenderat pengar på en bostadsrätt i Uppsala. Köpte den som ett renoveringsobjekt och förutom att det är ganska kul med hela "göra-om-en-lägenhet-från-grund-och-botten-till-så-du-vill-ha-den" så hoppas man ju självklart på att få igen lite för besväret i form av extra klirr i kassan! Ligger supercentralt med denna fina innegård och är en vindsvåningsetta i det röda huset till höger.

Och så här ser det alltså ut nu när man kliver in i lägenheten efter att gått upp för världens läskigaste trapp! Grått och rätt tråkigt.

​Och såhär ser det ut från andra hållet (ungefär). Det vi har gjort är att ha rivit ut golvet, köket, badrummet - ja typ allt; satt gipsskivor på väggarna, sänkt taket för att få rum för spotlights, flyttat varmvattenberedaren in i ett integrerat skåp och ändrat på planlösningen lite. På första bilden ser ni t.ex. en vägg som inte fanns förut utan som vi har byggt till nu med integrerad skjutdörr för att maximera ytan - på andra bilden ser ni ett grått spackel-streck på snedtaket vilket tidigare istället var en vägg som vi nu har rivit. Vi har även förlängt väggen lite på bild två, som ni ser blev till en platsbyggd bokhylla. 

Är dock en del kvar men det går iallafall åt rätt håll och är alltid kul att åka upp och kika för att se vad som hänt - överraskning varje gång!

Likes

Comments

​Några snapshots från telefonen den senaste veckan; hunnit med smultronstället, fika med mamma, drinkat och ölat, dansat tills solen gått upp fler gånger än jag kan räkna, vinat och tränat! 

Är så underbaaaart väder nu!!! Lovar att vi slagit någon form av värmerekord - 30 grader och strålande sol. Har varit helt fjantigt varmt och har i sann bakisanda legat vid en sjö med Linnea och tagit årets första dopp. Älskar Sverige dagar som denna! Avslutas på en uteservering med familjen, kan det bli bättre? Puss!


Likes

Comments

Blandat från Summerburst Stockholm 2015, i brist på egna bra bilder (tydligen hade man fullt upp med att leva livet) är dessa lånade från stureplan.se.


Lämnade precis av Michelle vid Bråvalla-campet; när vi lämnade lägenheten spöregnade det, men lagom tills att vi hade hittat rätt i labyrinten av parkeringar, avlämningsplatser osv, sprack det upp och nu har solen strålat hela dagen. Stötte på så mycket festivalglada på vägen dit, är i valet och kvalet om vi ska gå på festivalen på lördag men andra saker lockar också, plus att vi fick lite festivaldos på Summerburst. Redan fjantigt nostalgisk haha! Råkar ju även fylla 20 nu på lördag så får se vad som blir av, hört det ryktas om både dagsfester, hemmafester och extra nattklubbsöppet... En runda på systemet är iallafall inbokad!  

Kom precis hem från gymmet och ikväll är planen att möta upp Tilda för lite drinkar på Trädgårn. Håller tummarna för att vädret håller i sig! Puss!

Likes

Comments


Några fragment från det senaste året sen jag tog studenten. Satt och klippte denna och blev mest arg då min dator inte ville hantera de massiva mängder videoklipp jag har - under året, räknade jag upp till ungefär 10 timmars filmade sekvenser - här nedkortat till 3,5 minut.

​​Är verkligen så otroligt mycket som har hänt och jag är så tacksam för allt det jag kunnat se, uppleva och göra. Personer som jag träffat, personer som jag lämnat. Hur mycket platser, eller människor, kan komma att betyda för en under en så begränsad tid.

Att resa är något jag älskar och värdesätter högt, men lika mycket det att få komma hem och kunna glädjas åt det som man redan har. Många av de sakerna jag upplevt i år, som har hjälpt mig att utvecklas som person, har inte skett utanför Sveriges gränser, utan här. Hantera det som kommer efter en resa. En chefsposition när man knappt kommer ihåg hur man rengör kaffemaskinen på jobbet. Att från att ha njutit av solnedgångar vid havet, orka leva ett liv där man både börjar och slutar jobbet i mörket. Hantera en flytt till en annan stad, ett jobb där du inte känner någon.Relationer som tar slut, relationer som stärks. Hur man steg för steg lär känna sig själv. Tappar bort sig själv, men sedan hittar tillbaks igen. 

Det har varit ett äventyr. Ser så otroligt mycket fram emot nästa och är nog lyckligare än vad jag någonsin varit, innerst inne. Live and prosper, så att säga.


Likes

Comments

Obligatoriska midsommarselfies (utan krans!).

Till alla fans; jag tar mina första stapplande steg ut i bloggvärlden igen! Har lämnat blogg.se för att göra en så kallad "nystart". Har tidigare bojkottat den typen av aktiviteter och gnetat på där på blogg.se iallafall men nu är det dags att sluta leka originell och falla in i schablonmallen för en ung tjej-bloggerska a la 2011. Eh ja.

För nya läsare; jag är en om några dagar 20-årig tjej med lika höga ambitioner här i livet som Hillary Clinton, älskar att resa, dricka vin, utrikespolitik, fuldans på krogen plus mina vänner och familj. Samt softa människor såklart. Häng med på strapatserna!

Likes

Comments

Är verkligen LEDSEN för att jag inte bloggat sen jag senast bloggade pga hela min sommar har blivit som ett enda svart hål i mitt liv där dagarna bara har blandats ihop och jag inte har någon aning om vad jag egentligen har gjort de där vanliga dagarna mellan de där roliga dagarna då man istället dokumenterar allt. Tråkigt!!!!! Så.... ändring!!!  Känns DOCK så otroligt övermäktigt att försöka sammanfatta allt som hänt denna sommar, men vill ändå även fast jag bävar för att sitta med alla tusen bilder och försöka sammanfatta sitt liv på ca 1 mening :p

Åker även till Ecuador om ca 3 veckor, vilket också betyder att jag gärna vill komma igång med detta igen, för egen skull men även för ERAN såklart, för jag är chockad över att min besökarstatistik inte ligger på 0 vilket den borde, alltså vilka är ni??? <>

SÅ! I sann sensommar/höstanda samlar en liksom ihop sig själv och gör något av livet igen. Vi hörs med all sannorlikhet snart igen. 

Likes

Comments