Hejhej jag har inte lagt upp något på länge. Det har inte hänt något speciellt har bara inte haft något att skriva om.

Som sagt har det inte hänt så mycket. Vi var på en till visning. Huset var super fint men det var så många som var och kollade så priset steg väldigt mycket. Jag har även fått mitt moppe kort problemet är bara att jag har fel moppe så vi måste sälja den och köpa en ny.

Nu så är jag ute med husvagnen med familjen och farmor och farfar. Vi ska gå in till affärerna och shoppa lite
Hej då💞💞

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

hejhej idag så åkte jag hem från skolan då jag inte mådde så bra. så det har inte varit så kul idag. har bara varit hemma och legat i sängen. Men i morgon ska jag gå till skolan för jag mår lite bättre nu. Det blir så tråkigt när man är ensam hemma. snart är det sommarlov och jag längtar super mycket. det är typ en månad kvar. jag ska börja sommar jobba och börjar redan i helgen det är där mamma brukar jobba så det är skönt att jag jobbar med någon jag känner. så det ska bli kul hihi. jag tänkte börja göra lite skönhets relaterade inlägg tillexempel lyx vs budget m.m. det skulle vara super kul om ni som läser försöker sprida min blogg så mycket som möjligt så skulle jag bli super glad

ses hejdå!!

Likes

Comments

hejhej jag heter Felicia och är 15år. jag går i åttan och älskar att dansa. jag startar denna blogg så jag har någon stans att skriva av mig. jag tänkte att denna blogg ska handla lite om mig och att ni ska får följa med i min vardag.

jag har nyligen tagit moppe klass 2 kort så i helgen var jag och tog bild till kortet. sedan har jag inte gjort så mycket vi har shoppat lite. men inget speciellt. jag köpte bara ett par vanliga svarta jeans, en tröja och örhängen. idag var vi även på vissning på ett hus. vi kollar lite på hus då min och min lillebrors rum börjar bli lite för små och vi får inte riktigt plats att ha kompisar.

hoppas ni kommer gilla min blogg och kommer vara inne och läsa lite skulle vara super kul

hejdå

Likes

Comments