Header
Hade tråkigt förut efter skolan så gick ner på stan en sväng.
Kom hem drygt 2000 riksdaler fattigare och ingen ångest har infunnit sig än, tack och lov.
Men det kommer väl...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Har inte blivit någon bloggning på snart tre veckor. Vet inte varför egentligen, men skyller på lov. Istället för att skriva en hel roman om vad jag har gjort dag för dag sedan sist så låter jag bilderna tala för sig. Nu ska jag försöka uppdatera som vanligt igen, håll tummarna! Men nu ska jag fortsätta kolla på Sverige-Portugal och heja fram Sverige till en förlust. Positivt var det ja. Någon gång senare mot tolvslaget kommer Alex hit i alla fall, mysigt.


Likes

Comments

Hallå där. Nu har vi alltså gått på höstlov, vilket känns förjävla bra. Har inte gjort så värst mycket i helgen förutom att städa, övningsköra och varit i stallet. Igår åkte jag däremot hem till Alex för att umgås lite med honom. Spenderade även natten där så nu är jag alltså på väg hem igen för ikväll vankas det jobb mellan 16-22. Är egentligen inte så sugen på att jobba idag, hade hellre stannat kvar några timmar extra i Arvika men men.
Likes

Comments

Blev ingen bloggning i helgen men hoppas ni överlevde ändå. I fredags efter skolan åkte jag in till Karlstad tillsammans med några i klassen. Blev ingen shopping för min del då jag hade glömt kortet hemma, men lika bra det kanske. Blev sedan upphämtad av Alex inne i stan och så åkte vi för att hämta hans syskon. Efter det bar det av hem till honom, där jag spenderade natten. Så mysigt att vara hemma hos honom, hans familj är så gullig och så älskar jag att dom har hästar på gården. Vaknade hur som upp i hans famn, vilket är hur gosigt som helst varje gång. Vi gjorde inte värst mycket mer än att mysa och kolla lite när hans systrar red på förmiddagen innan det var dags för mig att åka hem. Väl hemma hann jag bara äta lite tårta innan det var dags för några timmars jobb. Direkt därefter åkte jag vidare in till Kristinehamn för att gå på halloween-fest ute i Ölme. Vet inte direkt om jag tycker att kvällen var lyckad eller inte,
har inte kommit fram till det än..


Likes

Comments

Idag fyller min lilla fabbilus hela 10 år, han har blivit så stor. Känns som det var igår jag hämtade honom på dagis och nu har han till och med en flickvän som han går på dejter med. Tiden bara springer iväg känns det som, snart kommer han väl fråga om jag kan köpa ut och om han får använda min framtida lägenhet som fylleplace..
GRATTIS Fabian, jag älskar dig

Likes

Comments

Har idag spelat in film på historialektionen. Vi hade hur kul som helst kan jag lova, så imorgon blir det att klippa ihop allting. Kan dock inte visa något än eftersom jag vet att folk från klassen kommer hinna se det innan redovisningen i så fall.
Likes

Comments

Fick tydligen sällskap igår utav Alex som kom runt 21:30. Mysigt tänkte jag, tills han satte på fotbollen det första han gjorde. Men men, resten av kvällen går inte direkt att klaga på dock. Bästa känslan är ju lätt att både somna och vakna i någons famn. Godnatt-pussen på pannan och morgonmyset man hinner med innan sista alarmet ringer gör ju inte saken sämre heller direkt. Hade bara sämsta bilden men här ligger han i alla fall och halvsover igår kväll, kändes ändå lite roligare än bara text.

Likes

Comments

Idag har varit en väldigt bra dag. Började 8:20, hade en lektion och slutade vid 10:25 igen. Efter det begav jag mig iväg till mammas jobb, där jag blev kvar i några timmar. Någon gång runt fyra kom däremot Alex och hämtade upp mig så åkte vi hem till mig istället. Snutten hade åkt enda från Arvika för att få hjälp med matten.. Så väl hemma hos mig hade vi alltså en så kallad pluggstund. Dock så gav vi upp efter kvällsmaten och åkte istället ut på en liten rundtur i vår stora metropol. Fick även en kort privatlektion i övningskörning, vilket faktiskt gick hyfsat bra. Det hela avrundades sedan med en sen latte på donken innan det var dags för honom att åka hem igen. Stackarn är alltså på väg hem till Arvika nu igen medan jag ligger här i sängen och snart ska sova..Likes

Comments


Tack bästa Tina för att du tog dig tiden, blev supernöjd!!

Likes

Comments