Söndag innebär brunch så igår bjöd jag över Julia och vi satt och åt hur länge som helst. I matkoma rullade vi vidare på promenad genom Greenwich park till Point hill, därifrån man ser i princip hela London. På kvällen gjorde vi en grönsakssoppa till middag som blivit vår grej nu, så god! Sedan åkte vi in till centrala London för bio. Vi kollade på The girl on the train, och den var så läskig att jag var tvungen att kolla bort var och varannan minut haha.

Idag åkte jag med Julia in till London för att köpa lite saker till helgens Halloweenfest och luncha. Allt vi gör är verkligen att äta äta äta. På kvällen träffade jag Nora vid The O2, som jag inte sett på så länge.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

  • 6 readers

Likes

Comments

I fredags gick jag och Julia runt i Shoreditch som är känt för att vara ett hippt område. Efter det gick vi vidare till City of London, turista vid London Bridge, gick genom Borought market, via Southwark och sen hem. För er som inte bor i London säger kanske inte dessa områden er så mycket, men bilderna får väl tala för er.

På kvällen mötte vi upp Alice (en svensk au pair) för middag på Bella Italia och sen gick vi vidare och dansade på Maddox. Musiken där var GRYM, men lokalen var dessvärre inte så bra. Men kul att pröva på olika klubbar! Lördagen spenderades i sängen med en bakfylla jag inte hade räknat med och på kvällen gick jag till Julia för att göra middag. Pommes, biff, pepparsås, majs och sallad blev det. SÅ gott.

  • 31 readers

Likes

Comments

Förra torsdagen åkte jag exalterad till Heathrow på kvällen för att möta upp Linnea och Micke, som skulle spendera helgen i London. Fredagen började vi med shopping, lunch på Shake Shack och på kvällen åt vi middag i China Town.

Lördagen gick vi via Tower bridge, City of London, hem till mig på lunch, visade dem Greenwich, gick på Greenwich market och vidare till Canary Wharf. På kvällen åt vi pizza på Strada, en italiensk restaurang på South Bank, som blev en ny favorit. När de åkte hem mötte jag upp Julia för att dansa loss på en nattklubb vid namn Libertine. Tyvärr vaknade jag upp utan bilder från den kvällen, men vi hade så kul!!

Söndag fyllde Linnea 18 år. Brunch på Bill's i Soho stod på schemat och sen ännu mer shopping.

På kvällen tog vi ett glas vin på Gordon Ramsays restaurang, och senare middag på Jamie's Italian.

Likes

Comments

I tisdags fick jag ett meddelande av Johanna om att hon skulle till London i helgen, så vi bokade in en träff idag. Vi drack kaffe på The breakfast club och gick runt i Canary Wharf. Var hur trevligt som helst och hon har dessutom varit au pair i samma familj som jag är i nu, så vi hade mycket gemensamt att prata ikapp.

Likes

Comments

Har en hel del bilder att dela med mig av sen sist jag bloggade, men kommer ta det inlägg för inlägg. Jag börjar med gårdagen, då jag och Julia åkte till Kensington och Chelsea. Imponerade gick vi runt och kollade på alla fina och maffiga hus, tog en runda genom Hyde Park som är den största parken i London och sen åt vi lunch på en pub i Chelsea.

Likes

Comments

Igår tog jag och Julia en promenad till Greenwich market, köpte med oss lite mat därifrån och satte oss vid Themse. Passlig söndagsaktivitet!

Likes

Comments

Hej!! I princip varje dag denna vecka har jag hängt med Julia, hon som är au pair på samma gata som mig. Lunchat, shoppat och fikat är det vi främst gjort. Gud vad jag gillar den tjejen!! Känns så bra.

Igår kväll (fredag) åkte jag med 3 tyska tjejer på Oktoberfest. Hade förberett mig på öl och tysk schlager, hatar dessvärre båda, men kvällen blev riktig rolig. Den tyska schlagern byttes fort ut till remixar av kända låtar, ölen smakade bättre än väntat och att dansa på borden (vilket tydligen är en grej under oktoberfest) säger man ju inte nej till i första hand.

Likes

Comments

Idag blev det sushi till lunch på Sticks N Sushi med en svensk au pair som bor på samma gata som mig! Både sällskapet och sushin var underbart. Så trots att det känns som att jag håller på att bli sjuk, var min början på veckan toppen.

Likes

Comments