Under lördagar så förvandlas Portobello Road i Notting Hill till en marknad. Så där gick jag och Julia idag! Åt gott, njöt av solen och posade framför färgglada hus.

Likes

Comments

Håålll i hatten vad bra!!!!! Jag och Julia lyckades få tag på biljetter till Drakes åttonde konsert i The o2 (ja, 8e!!, hans sex första konserter blev slutsålda på nolltid så han hade två extra spelningar) som ligger här i Greenwich. Har inte varit ett stort fan för hiphop innan jag kom till London men eftersom det är vad som ofta spelas här på klubbarna så har jag verkligen fastnat för det och börjat gilla det mycket! Helt sinnesjukt vilken bra konsert. Heeelt sinnesjukt.

Likes

Comments

Valentines day bestod av italiensk middag, vin, drinkar och dans på Project med dessa 3 blonda tjejer. Himla trevlig tisdag med andra ord!

Likes

Comments

Hej på er! Den här veckan har det varit sportlov för kidsen, eller halfterm som det kallas. Så idag tog jag och Julia med oss våra hostkids och åkte in till stan för att gå till ett stort akvarium. Kön var dock enooorm och vi fick köa i 2,5h, vilket vi inte riktigt hade räknat med.. barnen var iallafall jätteduktiga och vädret var härligt!

Likes

Comments

I söndags ringde alarmet lite tidigare än vad det brukar en söndagmorgon. Brunch på Grander & Co. stod på schemat. Är inte brunch det mysigaste?? Vi var dock inte villiga att gå hem efteråt så vi gick vidare och drack vin. Var faktiskt min första gång i Notting Hill, så fint där men dock lite för kallt för att ha viljan att gå runt och kolla på alla gator fyllda med pastellfärgade hus.

Likes

Comments

Jag känner mig så gott som frisk igen och det känns underbart. Ska dock försöka ta det rätt lugnt nu så jag inte köttar på och blir sjuk igen som sist. Jag och Julia åkte in till stan och lunchade thailändskt på Busaba, beställde in lite olika och delade. Gott gott. Efter lunchen åkte vi vidare till Canary Wharf och jag prövade lite nya glasögon för har tröttnat på mina gamla. Hittade ett par fina (tyckte de såg bättre ut irl än på dessa bilder), men ni ju kolla vilket märke jag föll för och gissa vad ett par brillor från det märket ligger i för prisklass. Så ja, vi sökte vidare, gav upp och satte oss på ett fik. Nu ska jag gå över till Jullan för lördagsmys som ska bestå av hämtpizza och Suits! Matälskarna? Mm.

Likes

Comments

Alltså!!! Men oj oj oj. Nu snackar vi goals. Filmen var ju helt magisk. Var inget stort fan av första filmen och kunde knappt säga om jag tyckte första var bra eller dålig, men denna var 10 gånger bättre. Både jag och Julia gick ut ur biosalongen med öppen mun och "jag vill gifta mig med Christian Grey!!!!". För att inte bli för ivrig och avslöja något får min oakademiska recension om filmen lämna såhär. Nu har jag satt skyhöga krav åt er, så hoppas inte ni blir besvikna pga det. Men gillar ni romantiska filmer lär ni också gilla denna.

Vi hade bokat till filmen redan i början på januari för vi ville se premiären. Jag var helt stensäker på att den var 10 februari så förväntansfulla bokade vi till den 10 februari. En månad senare insåg vi att premiären i UK var 9 februari haha.. well well, premiärdagen eller ej, en dag hit och dit, äh, den var ju ändå helt fantastisk. Och ni måste se den.

Likes

Comments

Trots att min feber är tillbaka var jag inte sen på att tacka nej till brunch imorse. För inatt hade min flygvärdinna till bästis stopp i London så för första gången sen i somras (!!!) träffade jag henne i Kensington för att bruncha. Kändes verkligen som vi sågs förra helgen och att vi kommer ses nästa vecka igen. Men så himla mysigt att få skratta och umgås med henne igen, även fast hon bara någon timme senare behövde flyga vidare. Min fina vän.

Likes

Comments