View tracker

Igår var jag och tjejerna hemma själva så bland annat chokladbolls bakning och söndagsmys stod på schemat. Idag åkte jag och Julia till ett foggy Canary Wharf och efteråt gjorde vi återigen en lunch tillsammans som bestod av lax med klyftpotatis som återigen blev hur god som helst.

Mina hostparents var till Stockholm över helgen och igår kom de hem med en semla till mig. Så söta!! Så kvällen avrundar jag med Julia, tea och semla.

  • 1 readers

Likes

Comments

Medans jag och Julia gjorde oss i ordning inför kvällen tog vi en pizza- och vinpaus, fixade oss klart och sen åkte till Soho. Väl där mötte vi upp 3 andra tjejer för tapas och drinkar på Wahaca. Den höga volymen där resulterade i en hes röst som knappt existerar såhär dagen efter, men vid sidan om det var det himla trevligt. Efteråt bestämde vi oss för att fortsätta till Toyroom vilket var ett lyckat beslut. Denna spegelselfie med ett tomt drinkglas är det enda jag har att erbjuda därifrån. Jäklar vilken rolig kväll jag hade åter igen!

Likes

Comments

Igår kväll träffades vi för att dela en flaska vin på en rooftop bar bredvid Canary Wharf. Så otroligt fint, bra musik, trevligt sällskap och självklart lite dans. Dvs toppen fredagskväll!

  • 44 readers

Likes

Comments

Hur drömmig bakistapas?? Föll åt alla håll i matkoma kan jag meddela om.

Drack milkshakes på Muriel's kitchen i hängstolar = satt stilla ca 0 sekunder.

Skålade med öl och dansade salsa på en Salsa bar.

Spelade minigolf i Bank och kom på sista plats med marginal, kan jag väl ändå erkänna.

Åt Europas godaste sushi!!!!

  • 53 readers

Likes

Comments

Jävlar vilken kväll!!!! Vi var på en klubb i Soho i lördags och herre så kul det var. Började med vin på Vapiano följt av massa dans och massa skratt på Toyroom. 10/10

  • 92 readers

Likes

Comments

Hejhej! I lördags gick jag ut och dansade i Shoreditch vilket var riktigt kul. I veckan har jag bland annat druckit vin med Nora på Bill's, ätit luncher med vänner, tränat, gjort luncher med Julia och vi har ännu en gång försökt gå på museum och ännu en gång insett hur mycket vi ogillar det. Den här gången hoppades vi på att Tate Modern skulle fånga vårt icke-existerande intresse men tog inte länge innan vi var ute därifrån igen. Utsikten därifrån var ju iallafall fin hehe... Ikväll blir det utgång och är så taggad!!! Ha en finfin helg!!

Likes

Comments

Efter en promenad genom ett regnigt Shoreditch gick vi till ett brunchställe vi hade bokat bord på. Det är väldigt gömt utan en endaste skylt, upp för en trappa till en ljus lokal. Helt dött utanför på gatan men fullt ös därinne. Så charmigt där, med en man med blått hår på pianon och inte alls turistigt utan främst locals. Nu ska jag fixa om mig, knyta bomberjackan runt midjan och möta upp två andra kompisar för drinkar och dans i Shoreditch! Himla trevlig lördag!

  • 190 readers

Likes

Comments

Goddag goddag! I måndags landade jag i London, kändes lite konstigt att vara tillbaka men det gick om lika snabbt. Har mest tagit det lugnt och landat i allt igen den här veckan. Idag tog jag och Julia en promenad genom Greenwich park i solsken och fågelkvitter. Alltså fina fina Greenwich park och jäklar vad härligt väder det var idag!! Perfekt kombo! Och sen lite varm choklad på det hehe.

  • 213 readers

Likes

Comments