Hej! Tack och lov blev det inget utgång igår så fick vakna upp pigg och utvilad! Gick på en blommarknad med dessa två fina tjejer. Var så mycket folk där att vi rätt fort dissade den, köpte med oss lunch och satte oss i en park bredvid. Efter det gick vi på Brick lane där det också vankades marknad, gick i några vintage affärer och sen köpte vi med oss smoothie och satt på en uteservering i solen.

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Trots den där jäkla bakfyllan som jag aldrig slipper såhär dagen efter, tog jag mig in till stan. Gick först runt i Covent Garden, träffade upp några kompisar för en sen lunch på en pub och sen drog vi till Green Park. Sitter nu på tunnelbanan hem och velar mellan om jag ska dra ut ikväll igen eller om jag ska gå över till Julia som har babysit, köpa med godis, göra henne sällskap och kolla Suits.

Likes

Comments

Therese fyllde 20 år igår så hon hade styrt ihop middag på Wahaca. SÅ gott som vanligt!! Sen rullade vi vidare till Toyroom där vi avslutade kvällen ett par timmar senare.

Likes

Comments

Efter första gym träningen på forever satte jag mig på tåget till Clapham för att bruncha på detta mysiga ställe med Alice, Alice och Clara. Känns längesen vi träffades sist så det var mysigt!!

Likes

Comments

Eftersom att uppdatering varit krasslig har jag ju en del bilder som ligger och väntar på att få bli publicerade. Slänger in allt i ett inlägg, så här kommer en fet bildbomb!

Likes

Comments

Sista två dagarna på min hemresa spenderade jag i Åbo hos min syster och hennes kille. Har tagit det lugnt med promenad vid klippor, ätit chips & dipp framför filmer och gjort sushi. Mysigt att få spendera tid där också! Nu sitter jag på flygplatsen och landar i London på eftermiddagen. Så skönt att få komma hemhem men SÅ SKÖNT och kul att få komma tillbaka till London.

Likes

Comments

Efter allt velande om jag ville åka hem över påsk eller inte så bestämde jag mig för att boka ett flyg hem. Lämnade ett 25 grader varmt London förra söndagen och möttes av minusgrader och snö. Men att få sova i egen säng, äta mammas mat, umgås med mina vänner som bor kvar här och slappna av till max har kompenserat upp det. Har verkligen varit så mysigt. Ätit våfflor hos mormor, slängt mig på soffan för dricka kaffe följt av en powernap, blivit bjuden på lunch av pappa, ätit frukost med mina föräldrar, ätit påsklunch hos mormor som gjorde alla mina favoriter dvs hamnade i matkoma deluxe, fikat och druckit vin med vänner, varit på hemmafest, bar, haft myskvällar osv. Har umgåtts med Linnea varje dag vilket jag uppskattar så mycket att vi haft möjligheten att göra och att hon tagit sig tiden att göra det trots att hennes vardag rullat på som vanligt. Min fina vän.

Likes

Comments

Hela det här inlägget skulle dykt upp för ett bra tag. Så här kommer lite update över vad som hände under mars ungefär. Känns irrelevant just nu med detaljer men well slänger upp det ändå!

Men iallafall så en lördag i början på mars spenderas hela dagen utomhus med en lagom bakfylla och Julia som låg på samma nivå, så vi hade picknick, njöt av det fina vädret och gick runt i parken. På kvällen väntades födelsedagsfirande så vi fick försöka tagga upp igen.

Alice hade fyllt 19 några dagar innan så det firade vi med italiensk middag, vin och utgång på Libertine.

Sen har det blivit middagar, luncher, utgångar, shopping, suttit på en uteservering och lite såna saker också på den senaste tiden. Detta är i alla fall vilka bloggbara bilder jag hittade i kamera albumet. Och så har jag ju finallyyyy fått mitt hår fixat. För någon helg sen var jag på en kort weekendresa med min hostfamilj men bilder från den kommer upp snart!!

Likes

Comments