​Bild från alla hjärtans dag! 

Hej! Hade en jättemysig kväll i tisdags med en av mina närmsta. Bion och sällskapet kunde verkligen inte ha blivit bättre! Onsdags bestod av skola sen inget speciellt och gårdagen bestod av en stängning på jobbet och sedan en roadtrip. Klockan 4 idag ska jag äntligen färga håret, sedan ska jag fixa mig och bege mig till Fanny för att fira henne då hon äntligen fyller 18 år imorgon!! Hoppas ni får en bra dag och kväll så höra vi imorgon, kram! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!! De senaste veckorna har jag i princip gjort det vanliga, hängt med kompisar, haft några härliga utgångar osv. Men två saker som är lite extra roliga är att jag har fått jobb på Grekland i sommar, så där kommer jag spendera sommaren med en av mina närmsta! Jag ska även åka till USA i höst vilket jag också är enormt exalterad över, ska besöka släkten och äntligen åka tillbaka till New York!! Tillbaka till dagen, ska alldeles strax börja fixa mig, runt halv 5 rullar jag mot Fanny för att sedan åka till Örebro för god mat och Bio. Hoppas ni alla får en bra dag!!Likes

Comments

Likes

Comments

​Hej! Nu är det väldigt länge sen jag sist skrev ett inlägg här på bloggen. Har äntligen fått lite motivation tillbaka så tänkte börja lite nu igen. Sen vi hördes sist har det väl inte hänt så mycket, jag har varit med kompisar, tatuerat mig ännu en gång, jobbat, haft lov och äntligen börjat min sista termin någonsin i skolan. Nu ska jag alldeles strax möta upp Ninell för lite skitsnack, sedan blir det att försöka somna relativt tidigt då det har blivit ett par sena nätter denna vecka. 

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på bästa sätt med sköna människor. Runt 10 drog jag till Hannes för lite festligheter, kvällen brev enormt bra för min del och den avslutades runt 7(?) på morgonen hos en kompis. Idag har jag mått hyfsat bra och ikväll ska jag på krök igen, dock blir de nyktert för min del. Hoppas ni alla har haft en bra start på helgen och att den endast kommer bli bättre!

Likes

Comments

Hej! Har precis sminkat mig och ska strax fixa håret, ikväll är det öppet hus på Vasagymnasiet så ska åka dit runt 4 och det slutar runt 20.30! Efter det får jag se om jag ska skjutsa en kompis till Västerås annars får jag se vad som händer denna kväll!

Likes

Comments

Äntligen ligger jag nerbäddad i en säng efter en lång men bra dag! Slutade skolan runt 2 och strax efter det begav jag och Fanny oss ut mot pappa för att byta till min bil och även beställa hem balklänningen. Efter det blev den en powernap och lite mat sen begav vi oss mot gymmet för träning som avslutades med häng i bastun, så otroligt skönt! Nu ska jag alldeles strax sova, hoppas ni har haft en bra dag!  

Likes

Comments

Ovanför ser ni en supersnygg jacka från Barbour som jag har tänkt ha som vinterjacka nu när det blir kallare, kände att det var dags att beställa hem en svart då alla mina andra jackor är i färger som är lite mer svårmatchade. Tror den kommer bli riktigt snygg med ett par skinnhandskar och en snygg halsduk. HÄR hittar ni jackan!

Likes

Comments

Hej! Som ni har märkt var det ett tag sen jag senast bloggade, sen dess har det hänt en hel del, utgångar med vänner, blivit rånad, jag har tagit körkort och sen bara tagit varje dag för vad den är. Tänker lite på om jag ska börja blogga igen men kommer börja med att blogga lite när jag är sugen och se vart det leder! Hur som helst har jag äntligen skaffat gymkort och gymmade både igår och idag! Nu ska jag plugga lite sen får jag se vad resterande delen av kvällen har att erbjuda!

Likes

Comments