View tracker

Likes

Comments

​Hej! Nu är det väldigt länge sen jag sist skrev ett inlägg här på bloggen. Har äntligen fått lite motivation tillbaka så tänkte börja lite nu igen. Sen vi hördes sist har det väl inte hänt så mycket, jag har varit med kompisar, tatuerat mig ännu en gång, jobbat, haft lov och äntligen börjat min sista termin någonsin i skolan. Nu ska jag alldeles strax möta upp Ninell för lite skitsnack, sedan blir det att försöka somna relativt tidigt då det har blivit ett par sena nätter denna vecka. 

Likes

Comments

Gårdagen spenderades på bästa sätt med sköna människor. Runt 10 drog jag till Hannes för lite festligheter, kvällen brev enormt bra för min del och den avslutades runt 7(?) på morgonen hos en kompis. Idag har jag mått hyfsat bra och ikväll ska jag på krök igen, dock blir de nyktert för min del. Hoppas ni alla har haft en bra start på helgen och att den endast kommer bli bättre!

Likes

Comments

Hej! Har precis sminkat mig och ska strax fixa håret, ikväll är det öppet hus på Vasagymnasiet så ska åka dit runt 4 och det slutar runt 20.30! Efter det får jag se om jag ska skjutsa en kompis till Västerås annars får jag se vad som händer denna kväll!

Likes

Comments

Äntligen ligger jag nerbäddad i en säng efter en lång men bra dag! Slutade skolan runt 2 och strax efter det begav jag och Fanny oss ut mot pappa för att byta till min bil och även beställa hem balklänningen. Efter det blev den en powernap och lite mat sen begav vi oss mot gymmet för träning som avslutades med häng i bastun, så otroligt skönt! Nu ska jag alldeles strax sova, hoppas ni har haft en bra dag!  

Likes

Comments

Ovanför ser ni en supersnygg jacka från Barbour som jag har tänkt ha som vinterjacka nu när det blir kallare, kände att det var dags att beställa hem en svart då alla mina andra jackor är i färger som är lite mer svårmatchade. Tror den kommer bli riktigt snygg med ett par skinnhandskar och en snygg halsduk. HÄR hittar ni jackan!

Likes

Comments

Hej! Som ni har märkt var det ett tag sen jag senast bloggade, sen dess har det hänt en hel del, utgångar med vänner, blivit rånad, jag har tagit körkort och sen bara tagit varje dag för vad den är. Tänker lite på om jag ska börja blogga igen men kommer börja med att blogga lite när jag är sugen och se vart det leder! Hur som helst har jag äntligen skaffat gymkort och gymmade både igår och idag! Nu ska jag plugga lite sen får jag se vad resterande delen av kvällen har att erbjuda!

Likes

Comments

​Hej! Igår blev det ingen bloggning då jag gjorde saker ungefär hela kvällen. Idag när jag slutar ska jag göra en jätterolig sak faktiskt! Efter det blir det direkt hem för att fixa inför kvällen och runt 2 halv 3 kommer Ella så ska vi fixa oss tillsammans. Runt 7 kommer det rulla in lite folk hos mig och senare ikväll blir det utgång! 

Likes

Comments

​Hej! Natten spenderade jag hos Linnea och nu är vi i skolan. Igår så bokade jag äntligen studentkryssningen och ser fram emot det såå mycket! Lite senare åkte jag till Linnea, umgicks med henne och sov sedan kvar där. Idag ska jag gå ut och gå med Sara sen vill jag bara att kvällen ska passera då det är min födelsedag imorgon!! 

Likes

Comments