​Hej! Igår blev det ingen bloggning då jag gjorde saker ungefär hela kvällen. Idag när jag slutar ska jag göra en jätterolig sak faktiskt! Efter det blir det direkt hem för att fixa inför kvällen och runt 2 halv 3 kommer Ella så ska vi fixa oss tillsammans. Runt 7 kommer det rulla in lite folk hos mig och senare ikväll blir det utgång! 

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

​Hej! Natten spenderade jag hos Linnea och nu är vi i skolan. Igår så bokade jag äntligen studentkryssningen och ser fram emot det såå mycket! Lite senare åkte jag till Linnea, umgicks med henne och sov sedan kvar där. Idag ska jag gå ut och gå med Sara sen vill jag bara att kvällen ska passera då det är min födelsedag imorgon!! 

Likes

Comments

​Hej! De senaste dagarna har det inte blivit någon bloggning alls som ni har märkt, anledningen är att jag har varit hemma helga veckan pga att jag gjorde en tonsilloperation förra fredagen. Så under denna tid har jag enbart legat i sängen, kollat på serier och sovit så mycket jag kan. Men nu är jag tillbaks i skolan och äntligen börjar rutinerna igen, som jag längtat!!

Likes

Comments

Har ekat tomt här några dagar nu men har haft en hel del i skolan sen jag kom hem och har även umgåtts mycket med kompisar eftersom vi inte träffats på länge. Igår kväll spenderade jag tiden med mina favoriter, vi hade det jätte mysigt verkligen. Jag och Elsa åkte ut till Ella för en tapaskväll och den kunde inte ha blivit bättre. Som jag saknat de två!! Efter så träffade jag Ninell och Eddwin ett tag och vi umgicks och pratade om allt möjligt!! 

Likes

Comments

Efter några dagar med shopping, bilåkande och besökande på olika ställen är vi nu i Chicago. Internet har inte varit på topp de senaste dagarna därav blir det inte så mycket bloggning. Imorgon står det shopping på schemat så får se vad som kommer köpas!

Likes

Comments

Efter mycket bilåkande dessa dagar tar vi det äntligen lugnt hemma hos våra släktingar. Gårdagen bestod av bilåkande till olika släktingar osv här i trakten. Idag har vi endast ätit, tagit det lugnt och nu sitter jag i solen och försöker få lite färg. På de andra ställena kommer det inte riktigt finnas möjlighet till att sola då vi kommer bo i lite större städer.

Likes

Comments

Idag spenderade vi dagen vid våra släktingars Lake House, vi umgicks, solade, åt mat och hade det väldigt trevligt. När vi kom hem så var det bara att byta om sedan röra sig mot Wallmart för lite småshopping. Nu väntas det mat och sedan blir det dags för lite chips och filtittande. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll!

Likes

Comments

Gårdagen var en lång men trevlig dag. Började dagen med ca 3timmars bilåkning sedan blev det ett stopp på Amerikas största shoppingcenter. Det var så kul att se, de hade ett stort tivoli med bergochdalbanor och massa andra karuseller i mitten av alla affärer. Utöver det var shoppingen så bra!! Efter ett tag där åkte vi vidare mot våra släktingar och spenderade ett par timmar där. Sedan åkte vi till hotellet, fräscha upp oss och därefter blev det mat på Applebees, vilket var supergott! Idag ska vi vara med släktingarna vid ett Lake house, så förhoppningsvis får man lite färg!!

Likes

Comments

Som ni ser ovan i rubriken så åker jag till USA idag. Har väntat på detta så länge, två veckor i USA med min familj. Har inte riktigt packat klart än och jag har heller inte fixat mig, men kvart över 11 åker vi så har lite tid kvar. Ska försöka att blogga och uppdatera er med bilder och inlägg så ofta jag, kan men vet inte hur bra internet kommer att vara så det återstår att se hur det går!

Likes

Comments

Nu har sista sommarlovsdagen passerat och imorgon börjar jag mitt sista år på Vasagymnasiet. Är väldigt förväntansfull och tror det kommer bli ett bra år. Blev en tidig morgon idag då jag hade en körlektion inbokad klockan 9. Under dagen har jag tagit det lugnt och runt 7 så hämtade jag Ninell, kvällen spenderades på bästa sätt med bra vänner. Jag kom hem runt 10 och nu har jag bäddat ner mig, tänt lite ljus och ska sätta på någon serie. Hoppas ni har haft en bra dag och kväll så hörs vi imorgon!

Likes

Comments