Vill ha vår och sommar nu,nu,nu. Började sent idag i skolan så tog tillfället att klippa lite i ett par vita byxor, är faktist nöjd och detta fick mig att vilja ha vår och sommar nu. Here you have the result;)


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Som vi alla vet är det idag första dagen på 2016, det är för många början på ett nytt kapitel, en helt ny fräsch sida, chansen att kanske i år klara av sitt nyårslöfte.. ;). Min nyårsafton firades hos en kompis i sandared och det var riktigt lyckat, goa tjejer och killar fick vara med och fira att det var nytt år och det var dans och skön musik hela kvällen! Det här med nyårslöfte är inget jag hade tänkt på, men för mig blir det de mest vanliga,

TRÄNA MER

ÄTA RÄTT

SATSA PÅ FOBOLLEN

Mål som jag kanske förhoppningsvis kan hålla.. En till grej som jag ska försöka göra är att jag gjorde en snapchat som jag döpte till "fellesmemories" men man kan döpa den till det man själv föredrar, sedan så under året skickar man snapchats till den snapen på saker som händer, saker du känner att du vill komma ihåg och öppnar sedan alla dessa på näst kommande nyårsafton, riktigt smart ide tycker jag då man oftast har mobilen på sig och då lätt och snabbt kan ta kort på det man vill komma ihåg! Här kommer några härliga bilder från kvällen igår! Gott nytt år på er alla

Likes

Comments

Hej! Åå, idag har jag vart tröttis hela dagen, usch sover alldeles för lite, men man ska inte klaga för skolan idav var jättekul, har haft 2 olika musiklektioner och dom är alltid det roligaste! Det var äcklig skolmat så jag och några andra i klassen tog oss ner till stan och åt på Mc donalds, måste säga det är riktigt gott! När jag kom hem så har jag ätit, pluggat och sovit, ögonen bara slocknade när jag satt här med historian och matten och naturkunskapen, ja ni hör ju vem blir inte trött av det? har precis vaknat upp från min tupplur och ska snart göra mig redo för träning, Riktigt kul, för på fredag åker jag och mitt lag på cup i Vänersborg! ska bli så jäkla kul, en hel helg med fotboll och mina girls! Bilder från det lär ni få se många av i helgen! Hoppas ni har haft en toppen dag! Kramisar Felle


Likes

Comments

Idag mina vänner är det måndag, det är veckan innan höstlov, 4 dagar kvar tills helg och även starten på en tema vecka vi har på Bäckäng! Temat för denna veckan är demokrati vecka, så vi kommer få lyssna på olika föreläsningar om, ja demokrati antar jag.. Idag var det iallafall en utställning som vi snabbt kikade på och det var även invigning!

Kram Felle

Likes

Comments

(Bilder från idag)

Söndags mys till fullo har det varit idag, sov länge på morgonen, gick upp och gjorde mig en god frukost ( macka med nutella, mums!) Gjorde därefter lite läxor samtidigt som musiken var på högsta volym i rummet, riktigt skönt, klickade även hem lite nya plagg idag från Nelly.com som kommer i veckan förhoppningsvis! Sen har jag och min kompis Moa även kallad Larsson, varit ute och fotat i det fina vädret, och många fina bilder blev det. Fotbolls träning efter det och nu är jag hemma igen, riktigt skön dag förutom att söndags ångests börjar smyga sig på.., Ny vecka och även sista veckan innan höstlov, de klarar vi!

Kramar Felle

Likes

Comments

Mitt namn är Felicia Nilsson, mina nära och kära kallar mig Felle, ganska vanlig 16 åring om jag får säga det själv. Som alla andra älskar jag att umgås med vänner och gå ut och ha kul, men jag älskar även att sitta hemma på en lördag kväll med choklad och en film! Man har ju oftast några intressen i livet med, mitt är först och främst musiken vilket skulle vara ganska konstigt om det inte var så för jag går estet musik på Bäckängs gymnasiet här i Borås. Jag sökte in till den här linjen med huvudinstrumentet sång. Jag spenderar många dagar i veckan i musiksalarna och det är det roligaste jag vet, har hamnat i en otroligt fin klass med, lucky me!

Ni vet att för att ha en bra hälsa måste man eller ah, man borde i alla fall träna lite då och då. Här kommer vi fram till mitt andra intresse som är fotboll. Fotboll har jag spelat i många år, haft lite uppehåll då och då men nu är jag igång igen och det är riktigt skönt! Nu kanske du har fått en liten uppfattning om hur jag är?

Kram Felle

Likes

Comments