Header

När kommer den dagen då jag stolt kommer stå rakryggad och säga: jag bryr mig inte.
När kommer den dagen då jag, just jag är stolt(!) över den jag är.
När får jag leva bra?

De finns så många frågor i mitt huvud som gör att jag plågar mig själv med alla dessa tankar. Men vad annars finns att tänka på? Man ser sig själv i spegeln och tänker på allt direkt. Jag vill inte visa att jag lever kvar i den bubblan som är jobbigast, men ska man dölja sanningen för att det ska se bättre ut?
Det finns ingen som egentligen känner mig helt helt rakt av, den jag har blivit är den tjejen som gömmer allt, berättar inget och är glad hela tiden. Men alltså? Varför. Ska de va en skam att man mår dåligt? Att man gått igenom saker, fått ord spottade i ansiktet som gör att man mår såhär pass dåligt. Varför ska man skämmas över att inte kunna vara helt på topp hela tiden?
Usch, jag vill skrika på varenda människa som sårat mig till den jag är idag. Jag önskar så väl, att jag någon gång får chansen att kunna skrika mig hes och släppa på allt som jag hållt inne. Men vad blir man kallad då? Om man berättar sina känslor för folk? Dum i huvudet, psykopat osv. Är så otroligt trött på samhället, hur folk är och framför allt mig själv & mitt mående. jag tackar dig bloggen, för att du är en terapi dagbok som gör att jag skriver ut detta.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Sitter just nu i skolan och har vård. Kunde knappt sova inatt så frågan är vad jag ens gör här när jag egentligen behöver vila ut?
Iallafal, slutar idag kvart i 4 och ska då direkt hem och plugga på saker jag ej gjort klart än.

Yoga byxorna är iallafal på, vilket gör denna dag lite mysigare haha. Puss

Likes

Comments

Hej!
Jag köpte mina skor på teamsportia uppe vid A6, priset låg på 599kr. Jag har storlek 36, skulle egentligen behövt 35 känner jag nu efter jag använde dom för första gången då dom glappar lite. Men det kanske bara är på mig haha. Annars tycker jag skorna är hur bra som helst, ska dock köpa sulor och lägga i för att se om det hjälper. Kramis!

Likes

Comments

Likes

Comments

tog med mig Bella upp till Stadsparken då jag va så rastlös, tror vi va där i ungefär 2 timmar och tittade på djuren och lekte i lekplatsen. riktigt skönt då de va så fint väder ute!
Likes

Comments

spenderade eftermiddagen med Maja och hamnade sedan hos Simon i taberg med saknade vänner, vilket var hur behövligt som helst då det blev många skratt anfall och fick även några stenar av från axlarna.


Likes

Comments

Har just nu lunch på praktiken, vilket var väldigt behövligt då jag nästan dog av hunger haha.
Idag händer inget speciellt, åker hem till pappa direkt när jag slutar och kanske träffar en saknad vän, xoxo.


Likes

Comments

en dag med Maja var väldigt behövligt då vi inte setts på mer än 3 veckor och hade väldigt mycket catch up time att ta upp.
Likes

Comments