Jag har haft ett par riktigt jobbiga veckor och träningen har verkligen hamnat i andra hand så idag fick jag till första passet för veckan. Jag kände mig faktiskt även helt slut när jag började men de slutade med att det blev ett riktigt bra pass ändå. En och en halv timme gick ganska fort förbi och nu ligger jag i sängen med lite godis innan jag ska laga matt för att jag känner mig lite trött och nere.

Dagens pass så i alla fall ungefär ut såhär:

Squats 8x3

Leg extension 10x3

Leg curl 9x3

Hip adductor 20x3

Raka marklyft 10x4

Hip abductor 15x3

squat press 10x4

Jag avslutande även med lite mage:

TRX crunch 15x3

Magrotation i statiskt läge med hantel 30x3

Sit up på bänk 15x3

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Finns inget bättre än mat efter en lång dag och ett bra träningspass. Idag fyllde jag på med lax, ris och vitlöks stekta grönsaker! Enkelt och gott!

Likes

Comments

​Jag hade en jättemysig kväll med tjejerna igår med grillning och massa god mat och innan det så kunde jag ligga ute i det varma vädret och sola, det var alltså en riktig drömdag och sommarkänslorna var på topp. Emma och Erika hade även fixat en liten överraskning med fördrinkar och efterrätt som blev helt perfekt, man kan ju verkligen inte be om något mer. Jag känner mig så lyckligt lottad med mina underbara vänner och alla minnen vi har tillsammans! Dem är helt enkelt helt klart bara 10/10!

Likes

Comments

Jag slocknade totalt förut och vaknade kanske efter två timmar och då va jag tvungen att städa, packa, laga mat och sen kom jag även på att det är lite tight om tid för gymmet imorgon så jag fick för mig att även klämma in ett pass för armarna ikväll. Det gick faktiskt rätt bra även fast jag var trött men allt funkar ju med ett litet mellanmål innan, och nu efter så gjorde jag faktiskt tortilla pizza på det jag hade hemma och jag har aldrig testat det innan men oj va gott det var. Ser ni att jag även invigde kortbyxorna i gymmet idag eftersom att det blev så varmt och i helgen så hoppas jag på att få fortsätta använda dem för just nu så står det 20° på kartan. Dagens två pass såg i alla fall ut såhär:


pass 1:

Bulgariska split squats 10x3 (per ben)

leg extensions 12+10+8 (höjer vikterna vid varje set)

Hamstring curls 9x4

Hip abduction 15x3

Hip adduction 10x3

Raka marklyft med hantlar 10x4

cabel kickbacks 10x3 (per ben)

Pass 2:

cabel curls 15+10+8 (höjde vikten vid varje set)

Tricep pressdown 8x3

single arm Rope pressdown 8x3 (per arm)

Bicep curl med hantel 9x3 (per arm)

Overhead rope extensions 10x4

Rope curl 10x4

Rope pressdown 10x3

Det blev alltså två entimmars pass idag och jag känner verkligen att jag pressade mig själv in i det sista idag och det kändes och känns fantastiskt bra! Nu är det bara att fortsätta som vanligt och hålla glädjen uppe så kommer nog allt rulla på som det ska fram till sommarlovet!

Likes

Comments

​Min dag var väldigt kort idag men väldigt krävande dock.. Jag sov jätte dåligt men tog mig upp ändå för att skriva nationella i skolan idag och efter det så stannade jag för att fixa andra skolsaker som jag låg efter med. Eftersom att allt det var slut typ vid tio så tog jag mig till gymmet och tränade ett grymt rump&ben pass så imorgon hoppas vi på träningsvärk. Brände ut den sista energin genom att cykla hem för att laga lite mat och fylla på med energi. Imorgon blir det ett pass för axlarna tror jag för igår var det rygg och armarna sparar jag till senare i veckan men nu ska jag bara ligga ner en stund efter maten och försöka vila lite för jag känner mig så fruktansvärt sliten.

Likes

Comments

Jag vaknade fruktansvärt tidigt idag och jag hade ingen tid för att ta mig till gymmet så det blev en morgonpromenad med Lady istället. Vi va ute i nästan en timme så nu är nog vi båda riktigt trötta eller i alla fall jag, även fast jag inte är ett stort fan av konditionsträning så älskar jag verkligen att va ute med henne så jag kunde nog nästan fortsatt en timme till ifall jag hade hunnit. Resten av dagen är i alla fall uppbokad och jag måste äta och snart börja fixa mig lite. Jag ska nämligen både fira en kusin och festa lite men tjejerna ikväll nu när det ändå är Valborg, och som vanligt så hoppas jag på en toppenkväll och tjejerna kommer förmodligen inte göra mig besviken.

Likes

Comments