Header

Vardag

Fastnade framför youtube ikväll som man gör och kom in på massa videos där folk klippte lugg hemma, nyktra eller inte så nyktra. Men i vilket fall kände jag mig lite spontan och klippte min egen lugg. Jag är typ nöjd men det behövs justeras lite. Ska ändå till frisören imorgon och färga mitt hår mörkare så kan fixa det då.
Nu ska jag byta lakan och krypa ner i sängen med ett avsnitt av skam. Sen ska jag sova för imorgon är måndag och en ny vecka. Låter som att jag är taggad men det är jag verkligen inte. Fyfan.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Tankar

Hej på er! Jag drunknar i plugg. Känns som att läxor och prov är det ända mitt liv går ut på just nu och det är skittråkigt. Kan inte vänta tills vi får lov. Men vad har hänt idag då? Inte så värst mycket förutom just, plugg. Hade svenska idag bland annat och jag tänkte inte skriva om det men känner att jag ska göra det ändå för det gjorde mig lite upprörd i stunden. Vi arbetar just nu om vad min lärare kallar för "manligt och kvinnligt". Meningen är man ska diskutera olika områden om vad som är manligt och kvinnligt, feminism, machokulturen osv. Personligen tycker jag att det är kul för det är ett ämne som jag känner väldigt starkt inför och jag har många åsikter. Så inte idag men på lektionen förra veckan så skulle vi lyssna på Zara Larssons sommarprat, vilket är kul för jag gillar henne och tycker att hon är så intelligent. Men innan så frågade våran lärare, som är man, om vi visste vem hon är, vilket alla gjorde. Han visade då bilden på henne topless där man ser en liten del av hennes ena bröstvårta. Han kunde inte riktigt koppla det till feminism, att man ska visa sig naken. Han tog till och med upp en rätt så gammal bild där hon ser rätt ung ut, i en bikini för det är sommar liksom. Min lärare påstår då att hon vill ses som en typ av sexsymbol. Ja men såklart, bara för att man som tjej lägger upp en bild på sig själv i en bikini är det endast för att man vill att killar ska tycka att man är snygg. Inte för att det är sommar och man är på semester eller för att man själv tycker att man är snygg som fan i den. Så tydligen ska man gömma sin kropp när man är feminist? För det är klart man måste det när killar bara ser en som ett sexobjekt och inte kan hålla sina äckliga händer borta om man visar lite hud. För det är ju precis det som är grejen. Unga tjejer vill visa att de bestämmer över sina kroppar och vi ska kunna visa bröstvårtan om killar kan det. Vad är skillnaden? DET ÄR BARA EN BRÖSTVÅRTA, som används för att mata spädbarn. Så du som man kan tycka att det är hur jobbigt som helst att en ung tjej vågar ta plats. Du kan tycka att det är hur jobbigt som helst att en ung tjej "retar dig" med sin kropp för du "får se men inte röra". Men här har jag en nyhet till dig. Det är fan du som är problemet.

Likes

Comments

Vardag

Jag är verkligen sämst på att blogga. Jag vill ju blogga men samtidigt inte. Jag vet inte, tror bara att jag inte har hittat min grej än. Jag vill inte bara lägga ut vad jag gör hela dagarna för det känns så meningslöst. Men eftersom jag inte har hittat min inspiration än så är det precis vad jag kommer göra nu. Jag tycker att bilderna ovan summerar min helg ganska bra.
Fredagen bestod av skola, möte på det nya jobbet och mat på stan för att fira mammas födelsedag och på lördagen så hade vi fest hemma med hela släkten. Idag har jag sovit ut till klockan 12 (så gött!), hjälpt till lite hemma och pluggat matte. Känner mig väldigt utvilad och hoppas att denna veckan som kommer blir relativt lugn, förutom två prov jag måste plugga till då.

Likes

Comments

Vardag

God kväll på er! I skrivande stund har jag precis tänt lite ljus, satt på lite lugn musik och ska göra klart några matteuppgifter. Känner att det blir "roligare" om man gör det lite mysigt för sig. När jag kom hem från skolan kollade jag på youtube ett tag och somnade sedan i någon timme så jag känner mig faktiskt mer utvilad nu. Alltså jag lever för detta vädret! Det är mörkt och kallt precis som jag gillar det på hösten, det behöver dock inte regna kanske. Och jag vet att det inte kommer låta så positivt från min sida på vintern när det är mörkt när jag måste gå upp och gå till skolan men det tänker jag inte tänka på nu. Har ni haft en bra måndag?

Likes

Comments