Hej!

Nu var det verkligen länge sen ni hörde något från mig men jag kan glädja er med att jag har ändå inte haft något alls att skriva om, har jag inte varit sjuk så har jag antingen varit i skolan, på bup eller gymmet.
Nu ska jag iaf försöka komma tillbaka igen!!

Den här dagen har inte varit så speciell, har varit i skolan men gick hem för hade så ont i huvudet och mådde illa, somnade direkt när jag kom hem haha.

Imorgon efter skolan ska jag in till Örebro och träffa Maja ett tag, mer än så är inte planerat än

/F💎

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hej!

Hade verkligen en så mysig dag igår!
Vid två-tiden gick jag ner till stan för att träffa Maja och Hanna vilket var så kul för har inte träffat Hanna sen avslutningen i nian, så vi hade riktigt mycket att prata om!

Sen när Hanna åkt hem gick jag hem där Simon väntade på mig, då packade vi och gick till min pappas lägenhet för vi tänkte sova där.

Vi gick sen ner till stan och mötte upp Pontus så gick vi tre och åt pizza. Efter det gick vi hem till Maja och var där ganska länge vilket var mysigt!

Idag har jag inga direkta planer, ska fixa lite med en svenskauppgift och fortsätta med tidslinjen jag ska ge till min psykolog.

Hoppas ni har det bra!

/F💎

Likes

Comments

Hej!

Har verkligen haft så fullt upp denna vecka så inte haft varje tid eller ork att göra något eller träffa någon över huvudtaget..
Idag kom jag hem runt halv fem och har fixat lite med en artikel vi skriver på svenskan, är dock så svårt att hålla sig vaken då jag är så trött hahah.

Nu tar jag en paus från de iaf och kollar lite på hockeyn, sen blir det att duscha och sova för fyfan va trött jag är..

På måndag kommer jag faktiskt börja träna, ni son känner mig vet att mig är den sista man skulle kunna tänka sig se på gymmet men känner att jag måste göra något vettigt om dagarna just nu, hopps även att lite utan min rastlöshet försvinner hahah.

/F💎

Likes

Comments

Hej!

Blev tyvärr inga inlägg nu i helgen, var på fest i fredags vilket gjorde att jag inte hann blogga efter skolan, likadant igår, träffade pappa och sen var det fest igen så tyvärr😅

I veckan har jag inte så mycket planerat, ska träffa Simon imorgon och har en redovisning på tisdag, mer än så är inte bestämt än.

/F💎

Likes

Comments

Hej!

Var inte i skolan idag heller (inte för att jag är sjuk dock haha) för skulle till bup och träffa min psykolog och var ingen idé att gå till skolan då vi börja såpass sent och slutade såpass tidigt.

Jag och mamma åkte iallafall in till Örebro och träffade min psykolog, hon verkade faktiskt väldigt bra vilket känns väldigt skönt.

Efter mötet på bup åkte jag hem till Simon och vi var barnvakt åt hans lillebror ett tag sen drog vi och träffade några. Skulle egentligen träffat Maja men blev tyvärr inte så eftersom mamma och jag missade bussen (Maja och jag skulle till vårdcentralen vid 16 men hon fick klara sig utan mig idag haha).
Eftersom vi missade bussen hade vi lite tid att döda så jag köpte en ny klänning och ett nytt halsband som jag kan visa er lite imorgon.

Simon följde även med mig hem och nu ska vi nog sova för ska upp tidigt imorgon haha

Godnatt på er /F💎

Likes

Comments

Hej!

Usch mår verkligen inge bra idag, är förkyld och verkligen värsta veckan att bli sjuk på, har lite för mycket på gång för det här haha😅

Så idag åkte jag en snabbis till skolan för att prata med min nya mentor och sen blev det att åka hem igen och hoppas att detta inte blir värre så jag kan gå till skolan imorgon.
Ni får kolla tummarna för att jag blir frisk😉

Likes

Comments