Hej!

Har haft mycket att göra hela denna vecka så inte haft tid att lägga ut något här tyvärr.
Har jobbat i princip hela veckan, med jobbat menar jag olika saker med skolan.
Eftersom jag går Hotell & Turism är det ofta en del event vi ska jobba på, så i måndags fixade vi inför ett event till ganska sent på kvällen son skulle hållas på tisdagen.
På tisdagen skulle vi servera till 400-500 gäster tror jag det var till 23 på kvällen så hade inte tid eller ork då hela kvällen var väldigt stressig😅 Allt gick dock jättebra!!

Igår var jag och fixade till en konferens och jag och två till från klassen skulle med läraren på en föreläsning eftersom vi missade en annan grej en gång hahah.

Nu kommer det dock bli lite lugnare dagar, på lördag är det öppet hus på min skola så ska stå vid en informationsgrej hela dagen om jag fattat det rätt och på måndag är vi lediga!

/F💎

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

Hej!

Har haft konferens och evenemang på schemat hela dagen, idag fick vi bland annat lära oss hur man serverar på rätt sätt eftersom vi ska servera på ett evenemang nästa tisdag.
Efter skolan åkte Simon och jag in till Örebro för att jag behövde köpa en vit skjorta tills på tisdag, vi har nämligen fått regler på hur vi måste se ut på tisdag och ägde ingen vit skjorta haha.

Nu ska jag snart sova för är så otroligt trött idag, imorgon har jag hittills inget planerat så vi får se vad dom händer

/F💎

Likes

Comments

Hej!

Varit mest lugna dagar nu vilket har varit väldigt skönt.
Igår sov Simon hos mig eftersom båda började sent idag och imorgon ska min klass stå ute hela dagen för vi ska vara med på en markad, inte speciellt taggad om jag ska vara ärlig..

/F💎

Likes

Comments

Hej!

Den här helgen har verkligen varit så mysig, har bara tagit det lugnt vilket inte har varit fallet de senaste helgerna haha😅

I fredags åkte jag in till Örebro efter skolan och mötte upp Maja, vi åt mat på Fratelli och shoppade. Sa att jag inte skulle ha något men som vanligt kan jag inte gå in i en affär utan att köpa något så kom hem med ett läppstift och en supermysig halsduk.

Igår åkte jag och Simon hem till min pappa för att fira hans 50-årsdag vilket faktiskt gick oväntat bra!

Imorgon är det måndag och tillbaka till skolan, ska dock till bup vid 13 så får sluta tidigare vilket iallafall är positivt!

/F💎

Likes

Comments

Hej!

Nu var det verkligen länge sen ni hörde något från mig men jag kan glädja er med att jag har ändå inte haft något alls att skriva om, har jag inte varit sjuk så har jag antingen varit i skolan, på bup eller gymmet.
Nu ska jag iaf försöka komma tillbaka igen!!

Den här dagen har inte varit så speciell, har varit i skolan men gick hem för hade så ont i huvudet och mådde illa, somnade direkt när jag kom hem haha.

Imorgon efter skolan ska jag in till Örebro och träffa Maja ett tag, mer än så är inte planerat än

/F💎

Likes

Comments

Hej!

Hade verkligen en så mysig dag igår!
Vid två-tiden gick jag ner till stan för att träffa Maja och Hanna vilket var så kul för har inte träffat Hanna sen avslutningen i nian, så vi hade riktigt mycket att prata om!

Sen när Hanna åkt hem gick jag hem där Simon väntade på mig, då packade vi och gick till min pappas lägenhet för vi tänkte sova där.

Vi gick sen ner till stan och mötte upp Pontus så gick vi tre och åt pizza. Efter det gick vi hem till Maja och var där ganska länge vilket var mysigt!

Idag har jag inga direkta planer, ska fixa lite med en svenskauppgift och fortsätta med tidslinjen jag ska ge till min psykolog.

Hoppas ni har det bra!

/F💎

Likes

Comments