Är äntligen tillbaka från min så kallade "bloggpause" haha hybris! Har även tagit bort alla mina gamla inlägg för en typ av nystart, känner personligen att jag inte riktigt är stolt över mina äldre inlägg varken med modet i åtanke eller med hur bra uppdateringen var i åtanke.. Men jag har tänkt mig att behålla mitt förra koncept men så mycket uppdatering om mina outfits som möjligt. Men ska nog satsa på att dela med mig mer utav mitt privatliv och mer ut av typ stiltips(?)!

Men idag hade jag i var fall körkortskunskaps prov hos trafikverket på datorn för första gången OCH JAG KLARADE DET?! Så konstigt trodde verkligen inte att jag skulle klara det, men det gjorde jag!! Så himla kul, nu har jag både körkort och moppebil. Är så himla taggad på sommaren med bilen, har så många "roadtrip-planer" med mina vänner så det är inte sant! Ska bland annat råka på raodtrip till Båstad/Torekov med en av mina bra tjejkompisar Etta, det tar dock SUPERlång tid att åka från Stockholm till Båstad/Torekov i 45km/h dvs 14 timmar... Men vi har tänkt dela upp det på två eller tre dagar och spendera nätterna på hotell. Jaja mer om detta när det närmar sig!

Vet inte riktigt vad mer jag ska berätta..? Juste efter mitt körkortsprov åkte jag tillbaka till mig kära PRAO-plats som jag även spenderade gårdagen på! Jag PRAOar på ICA om ni undrar haha, galet tråkigt om jag ska vara ärlig men jag funderar typ på att söka jobb där ändå med tanke på att mina föräldrar inte riktigt är sugna på att finansiera min nuvarande önskalista till 100 med tanke på dennes prislapp, hehe... Men vet ej om det är värt? Men vill man vara fin på man lida pin och dessutom behöver jag lite meriter om jag ska söka jobb någon gång i livet.

Men vi hörs igen inom kort för nu ska jag för fan uppdatera mycket!!!!


Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments