MODE

Hej! Förlåt för att jag varit så frånvarnade denna veckan men det har varit så mycket med skolan så jag har använt all min lediga tid till att sova. Hur har er vecka varit? Jag har som sagt bara försökt plugga, hade nämligen prov i Religion i torsdags. Personligen tycker jag att provet gick ganska bra, var väldigt nervös innan då jag hade haft väldigt svårt att plugga till det. Provet var nämligen på Kristendomen vilket kan vara någon av det tråkigaste jag vet, hade därför svårt att koncentrera mig.

Utöver det så har jag varit helt upptagen med att planera ett litet "Halloween disco" som ska äga rum nu ikväll, fredag. Min klass behöver nämligen samla in pengar till vår klassresa och hoppas nu på att mellanstadieeleverna vill komma på vårt disco ikväll. Så jag tog på mig ansvaret för att fixa "läskigt" pynt till hela aulan, så att jag slipper ta ansvar för tillexempel saffranförsäljning senare i år.

Men till något roligare, H&M har precis släppt förhandsvisningen av deras kollektion tillsammans med Kenzo Paris som släpps för försäljning om bara några veckor. Jag var väldigt spänd på denna kollektion då Kenzo är ett märke jag verkligen tycker om, blev dock nästan lite besviken när jag såg resultatet... Men jag har hittat några få ögon stenar som ni ser här ovan, vet dock inte om det är finns något jag kommer in förskaffa mig. De tre sweatshirtsen jag valt är nog min prio ett tillsammans med halsduken och t-shirtsen! Tycker dock också att handskarna är svincoola, är dock tveksam till den rosa texten... Hade passat mig bättre om det var en mer burgundy färg eller typ vit? Men vi får se hur jag gör!

Vi hörs snart!

Kollektionen hittar ni här: http://www.hm.com/se/kenzo#intro

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

HÄNDELSER

Detta var en väldigt skön och rolig helg!! Efter skolan i fredags gick jag och en kompis och shoppade på stan, jag var inne på Buttericks och köpte min halloween kostym. Vid klockan fem åkte jag hem för att äta middag med mina föräldrar och åkte sedan in till stan och gå på en liten festlikannde tillställning med lite tjejkompisar, inget stort utan bara någon mysigt litet häng.

Lördag spenderades hemma i tron om att jag hade ögoninflammation men min optiker förklarade att jag ändast hade fått lite repor på min hornhinna efter att jag råkat somna med mina linser i (oopsi).

Så på kvällen åkte jag på en fest i Solsidan i ett sjukt jävla fett hus(!!), kvällen var där väldigt lyckad men det var sjukt mycket folk där så tappade nästan bort mina kompisar vilket ledde till att jag gjorde istället nya. När iprincip alla hade dragit och det nästan bara var jag och mina tjejkompisar kvar så bestämde jag mig för att steka lite pancakes, då jag är bra vän med värden för festen haha. Mums!

Idag, söndag, åt jag brunch på STHLM brunch club med min kompis Ines. Det var SUPERGOTT, jag åt en acai bowl, en avokadomacka och drack lite apelsinjuice. Supermysigt och gott, rekommenderar verkligen! Sen åkte jag hem och deckade direkt på sängen, jag har sovit något otroligt lite denna helgen... Nu ska jag skriva klart min NO presentation och äta lite middag innan jag går och lägger mig. Hoppas er helg var najs!! Och om ni vill ta del av mina helger lite mer intimt så kan ni lägga till mig på snapchat där jag lägger upp bilder och videos på mycket av det jag nu berättat om, där heter jag FeliciaStinas (haha).

Likes

Comments

OOTDs, MODE

T-Shirt- Monki // Jeans - Levis // Belt - ASOS // Coat - Brandy Melville // Choker - Krystal London

Pictures taken by- Bilge Kaya

Likes

Comments

OOTDs, MODE

Sweater dress - ASOS // Leopard coat- Zara // Over knee boots - Public Desire // Earrings - ASOS

Pictures taken by - Bilge Kaya

Likes

Comments

OOTDs, MODE

T-Shirt - Zara // Jenas - Acne Studios // Shoes - Acne Studios // Faux fur - Zara // Sunglasses - Christian Dior // Purse - Zadig et Voltaire // Choker necklace - Krystal London X Swarovski

Pictures taken by - Bilge Kaya

Likes

Comments

HÄNDELSER

Hej!

Denna veckans helg har mest bestått av en himla massa plugg, har nämligen NO prov på måndag så har pluggat sen fredageftermiddag till söndagkväll. Men däremellan har jag självklart försökt underhålla mig själv!

Fredagkväll åkte jag och min kompis Rebecca ensamma(!!) ut till Vaxholm för att gå på lite partaj och det va fett najs med lite nya människor. Det var några som jag kände i min egen ålder men de flesta va två, tre år äldre vilket var väldigt fräscht och uppfriskande!

Lördagkvällen spenderades liknande, efter att ha pluggat sen 13:00 så åkte jag in till stan för att äta middag med två killkompisar. Sen runt 21:30 åkte jag ensam (igen!!) till min tjejkompis Stella (som ni ser på bilden nedan) på St. Eriksplan för ytterligare ett partaj.

Söndagen bestod ändast av en himla massa plugg, men det känns ändå bra att ha det gjort.

Hoppas er helg också var najs!

  • HÄNDELSER

Likes

Comments

MODE, OOTDs

Coat - Brandy Melville // Shirt - ASOS // Jeans - Acne Studios // Slip ons - Vagabond // Choker - Krystal London X Swarovski // Hat - Lisa Yang // Bag - Balenciaga

Pictures taken by - Bilge Kaya

  • MODE, OOTDs

Likes

Comments

MODE, OOTDs

Jacket - G.Kero // Sweater - ASOS // Jeans - Levis // Slip ons- Vagabond // Choker - Krystal London X Swarovski // Sunglasses - Christian Dior // Purse - Zadig et Voltaire

Pictures taken by - Bilge Kaya

  • MODE, OOTDs

Likes

Comments

OOTDs, MODE

Turtle neck - Marushka Sture Gallerian // Flared jeans - Dr.Denim // Purse - Zadig et Voltaire // Slip ons - Vagabond // Jacket - G.Kero

Pictures taken by - Bilge Kaya

Likes

Comments

MODE, OOTDs

Sweater - G.Kero // Jeans - Acne Studios // Faux fur vest - Dry Lake

  • MODE, OOTDs

Likes

Comments