Header

1. Om du fick välja att leva i en tv-serie, vilken skulle du välja att leva i då?
- Lätt fett Gossip Girl. Min favoritserie genom alla tider, och då skulle jag såklart varit Blair!!!

2. Vad ville du bli när du blev stor som barn?
- Hmm, ingen aning faktiskt? Har i alla fall sedan högstadiet velat bli språklärare men när jag var mindre vet jag faktiskt inte...

3. Vilken är din favoritdoft?
- Kanel, alla dagar i veckan!!! Men en god killparfym är ju också trevligt :-)

4. Om du var en stor stenbumling, var skulle du vilja ligga still då?
- Hmmm, vet inte faktiskt.

5. Du får veta att jorden kommer gå under om tolv timmar. Vad gör du?
- Okej först av allt- FÅR PANIK!!!. Har ju världens rädsla för att dö, är livrädd. Men jag hade umgåtts med min familj, kanske lame men de betyder mest för mig. Hade sagt kärleksfulla saker till alla. Hade gjort saker som jag tycker är roligt. Jag hade nog inte köpt saker, för vad spelar de för roll i längden? Inget. Sedan kanske man hade dragit i sig några tabletter eller något för att slippa smärtan av undergången?

6. Vad tror du skulle vara annorlunda i ditt liv om du var av det motsatta könet?
- Jag hade, tror jag faktiskt, varit mer tuff i mig själv. Egentligen tror jag inte att så mycket hade skiljt sig, kanske tråkigt nog fått högre lön, bättre jobb? Men hos mig som person inget antar jag.

7. Vilket är ditt favoritverktyg?
- Plattången!!!

8. Vad gör du om tio år?
- Förhoppningsvis har jag väl ett trivsamt jobb, man, hus/lägenhet och barn. Jag hoppas att jag är lycklig var jag än befinner mig.

9. Vilken är din bästa danslåt?
- Oj, where to begin????? :D. Om å om igen, The ballroom blitz, alla mello-låtar, ABBA, Disco. Gud, jag kan inte välja- jag älskar allt gammalt från 50-2000 talet som man kan sjunga till!! HATAR HOUSE där man bara hoppar...

10. Om du var skitbra på att sy, vad skulle du sy då?
- Tyvärr, kommer det nog aldrig hända... Var inte så duktig på det i skolan och har ej tålamodet... Men skulle lätt sy kläder, inredning, och kanske sy igen någon dryg människas mun..Nej skoja men absolut mina kläder och skapa ett eget märke eller något.

11. Hur skulle du hantera det om du vann typ 108 560 000 euro?
- Typ dö. Trots att pengar inte kan köpa lycka så hade man ju blivit överlycklig!! Hade nog hamnat i någon typ av panik...

12. Vad tycker du om ordet hen?
- Ja, det är väl bra. Jag är faktiskt dålig på att använda det i min vardag men om någon vill bli kallad hen så accepterar jag det.

13. Vilket är ditt bästa recept och varför, får vara mat eller bak?
- Gud, jag är extremt dålig på det här med att laga mat och så. Baka gör jag ALDRIG- gjorde mycket förr med Vickan när vi var yngre. Mitt bästa recept idag är inte bättre än, havregryn, vatten och salt= bästa gröt. Men hade det varit något som någon annan lagade hade det nog varit något med kantareller eller farmors currysill som jag tyvärr ej kan äta längre..


14. Vad tycker du om köttkonsumtion?
- Jag konsumerar ju inte kött längre och jag tycker inte att det finns något vettigt argument till att äta det. Jag tycker att det är helt sjukt hur mycket kött vi äter i världen och hur dåligt det är för både miljön och självklart för DJUREN. Stackars djur, jag är världens djurmänniska och jag offrar allt jag gillat förr för att rädda ett liv<3

15. Är du beroende av något?
- Ja, mitt största beroende är Pepsi max/Cola zero. Det är sjukt. Jag måste sluta, genast. Men det måste ju vara gott att leva eller hur??


16. Vilken musik triggar din nostalgiska sida mest och varför?

- Alla låtar som går att dansa till från Melodifestivalen, back in the times och gamla godingar från förr. För att jag och Bella har haft så jädra roligt när vi dansat till dem. När något sätter på en låt som vi gillar, går vi loco, allvarligt talat. Det är som en bubbla utanför oss och vi ser inte folket omkring haha.

17. Vad gör dig riktigt förbannad?
- Att inte bli trodd. Att folk tror att det vet vad som är bäst för mig, fast det inte är sant. När jag inte får bestämma haha. När jag inte får ha kontroll.

18. Har du något riktigt bra husmorstips?
- Var dig själv.
- Du duger som du är
- Du är värd att bli sedd och få hjälp hur små eller stora dina problem tycks vara enligt andra.

19. Finns det någon reklam du tycker är riktigt bra?
- Jag älskade flygresor reklamen back in the times när mannen sjöng och inte de katterna hahah. Gillade även upplev mer med Bredbandsbolaget och just nu är det "handlar du på mathem"...

20. Är du lik dig nu, som du var när du var barn?
-Japp, det är faktiskt inte mycket som har ändrats. Mer än åldern. Är fortfarande kort, blyg, tjock, försiktig, snäll, omtänksam, tramsig, ursäktar min närvaro, ja. Det är väl som sagt åldern och längd som har ändrats men nja annars är jag mig nästan på pricken lik!

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Fredag

Startade dagen på jobb mellan 08-15,30 as usual. Dagen gick snabbt, för det gör ju alltid fredagar :D. En liten selfie hanns med på rasten.

Efter jobb cyklade jag ned till gymmet och drog av ett dunderpass med både cardio och styrka. Alltså, jag älskar att träna. Jag tycker det är så himla roligt och jag mår bra psykiskt av det. Självklart är det prestation i det- man vill ju alltid bli bättre och utvecklas, men samtidigt är det där som jag släpper livet för en stund. Inte behöver tänka. Hade jag fått träningsförbud just nu av någon anledning hade hela min värld rasat- ärligt? Det är precis som att någon gillar fotboll och vill syssla med det hela tiden. Jag älskar detta.

På kvällen gjorde jag inget särskilt. Åt middag med familjen och umgicks med släkten.

Lördag

Har tråkigt nog inga bilder från denna lilla dag bara en på ljuset som vi tände för Thilde i trädgården<3 Saknar henne varje dag.

Jag jobbade mellan 13-18 på JOY och sedan blev jag hämtad av pappa och Thomas vid halv sju. Sedan drog vi in till Malmö och mötte upp Bella och Anna och drog ut och åt. Superduper mysigt att bara vara vi fem.


Söndag

Tog sovmorgon imorse och låg kvar i sängen och lyssnade på, roligt nog, Disney-sagor. Lyssnade jämt på band när jag skulle sova när jag var liten och hittade några av dem på Spotify. Så lyssnade på Skönheten och odjuret imorse, i lugn och ro i väntan på att Vickan skulle vakna. Vid tolv- halv ett rullade bilen mot Väla,där vi har spenderat hela dagen. Tråkigt nog fick jag bara med mig ett par byxor från Zara hem, men man får vara glad för det lilla. Mysigast var ändå att åka bil i 160 på motorvägen och lyssna på julmusik och gamla röstmemos,hahah. Det var bara snön som saknades.

Men hör och häpna, ni kommer tappa hakan, men hemma hos min kära pappa börjar "julfirandet" den 15 november varje år, alltså nästa onsdag!!! Då ska vi mysa till det med julmusik, peppisar och allt som hör julen till. Tyvärr inte julpynta då pappa och Helen ska ha gäster helgen därpå...han tycker väl att det är lite pinsamt ;-). Nä men sen, då jädrar ska jag bombardera lägenheten med tomtar och ljus.

Imorgon är det en ny vecka och den inleds med några timmars jobb, träning och ZUMBA. En förhoppningsvis härlig dag, precis som det skall vara!!

Likes

Comments

Hej alla fina!

Nu var det ju väldans längesedan jag skrev några rader här på bloggen (12 september!!!!). Två månader sedan alltså. Jag har velat skriva såååå många gånger men har aldrig kommit till skott att göra det. Men nu sitter jag här, i min säng hemma hos mamma med datorn i knät, och bloggar.

Jag kan väl börja med att inleda detta inlägg med en liten uppdatering hur livet ser ut och har sett ut sedan september. Efter avhoppet från universitetet gick jag hemma i cirka två veckor på grund av att jag inte mådde så bra och kände att jag behövde ta det lugnt. Efter dessa två veckorna skrev jag in mig på Vikariebanken och jobbade på olika förskolor i Löddeköpinge. I början av oktober fick jag faktiskt en tjänst på Tolvåker som varar fram till jul vilket än idag känns så skönt. Så där jobbar jag just nu cirka 30h/veckan, måndag-fredag och på helgerna då och då, jobbar jag fortfarande på JOY. Så litta klirr i kassan blir det ju ;-)

Okej, det var det om jobbet. En annan rolig sak var att jag i början av Oktober flyttade till Lund med Tine i en månad. En månad kan ju enligt många kännas onödigt och kort- ja kanske det MEN jag hade så himla najss. Och jag/vi lärde mig/oss så fruktansvärt mycket. Tvätta, diska, städa, handla- RUBBET. Det var så befriande att bo hemifrån, sorry mom and dad (😔) Jag verkligen njöt av tiden där och att få spendera det lilla Tine...Svårslaget.

En månad gick snabbt och nu bor Tine i korridor och jag hemma igen. För tillfället bor jag hemma hos mamma i Lödde mest, eftersom det blir smidigast med jobbet och så. Pappa, I still love you <3. Känns ju dock mög att bo hemma, men men, får väl spara pengar och sedan flytta till något eget.

Vi fortsätter med nummer tre, jag har blivit vegetarian. Oui, c'est vrai. Jag har ju ett antal gånger försökt men inte klarat det. Men nu har jag varit det i drygt två månader och än så länge är det no problemas. Det som är lite svårt är när jag är iväg och så men då får jag meddela dem eller möjligtvis ta med en matlåda. Det var ju så himla enkelt när jag bodde hemifrån, att jag lagade min egna mat. Nu är jag beroende av mamma typ, men jag lagar mina egna mat här också men det är inte på samma sätt. Det är ju fortfarande nytt för mig och man måste verkligen vara kreativ, eller ja man kan ju faktiskt äta princip allt. Alla rätter går ju att göra vego på något sätt. SÅ NU VET NI ALLA ATT JAG ÄR VEGETARIAN. När skoja, men så är det ;)


Det var väl pretty much det. Haha, inte så mycket men jag vill skriva här så ofta som jag kan. Men ibland räcker inte tiden till. Man ska hinna jobba, träna, umgås, äta, leva(!!!). Men ska försöka så gott jag kan. <3

Likes

Comments

Ja, ni läste helt rätt. Jag tog beslutet att hoppa av från universitetet. Jag hade en fantastisk nollning, träffade underbara människor men programmet kändes inte rätt. Jag gick i en vecka och visst det kanske är tidigt att bestämma sig och ta ett sådant beslut. Men det kändes inte rätt. Jag hade andra förväntningar på programmet- jag ville så gärna jobba med hälsa och människans inre som man gör på psykologprogrammet men här var det mer samhället runt omkring. Det kändes verkligen fel när jag satt där, visst det var intressant men jag ville något annat. Det fanns två alternativ och det var att gå kvar på ett program som jag inte vill eller hoppa av nu så att någon annan som vill ha platsen mer än jag kan få den. 

Jag har själv ingen ånger på det val jag gjort, det känns helt rätt. Men jag har gjort många dåliga beslut runt omkring det som jag mår rätt dåligt över. Jag har känt mig så fruktansvärt misslyckad och besviken på mig själv under dessa veckorna. Jag skämdes så över att berätta för folk att jag hoppat av för jag visste att jag kunde få höra det ena och andra och dessutom få en suck eller två. Jag var inte redo att må ännu sämre än vad jag faktiskt redan gjort och gör. För jag har mått väldigt dåligt över detta. Även fast jag själv tyckte jag gjorde rätt så har andras kommentarer gjort att jag mått sämre och tvekat på mig själv. Fast att jag vet att det inte är deras liv som det handlar om, utan mitt. Det är faktiskt jag som ska trivas, inte dem. 

Jag har alltid sagt att jag vill bli fransk- och svensklärare och det är faktiskt det som jag ska satsa på. Tyvärr är anmälan stängd och nästa antagning är om ett år. Så nu har jag ett år framför mig att göra precis vad jag vill. Jag jobbar fortfarande på JOY men eftersom det bara är på helger så måste jag hitta något att jobba med mitt i veckan. Därför har jag mejlat kommunen om att vikariera på förskolor,fritids och skola. Så det är väl min plan under denna "terminen"- att jobba. Sedan nästa termin så tänker jag mig att jag antingen ska vara Au pair i Frankrike eller jobba utomlands. Vi får se. Detta är också ett stort stressmoment i mitt liv för tillfället- att allt är så oklart. Jag har inte kontroll på allt och det skapar en inre panik i mig. Samtidigt som det är extremt jobbigt så försöker jag se det ur ett annat perspektiv. Mitt liv är inte kört, jag vet att jag ska söka in om ett år igen, livet går inte under för att jag ska behöva jobba i ett år. Tvärtom, jag tror att det kan vara nyttigt för mig. Att få nya erfarenheter och att lite få lära känna mig själv.

Så nu vet ni alla varför och ja, det känns verkligen riktigt jobbigt att skriva ut det men förr eller senare hade ni ändå fått reda på det. Allt jag önskar är lite acceptans istället för ifrågasättanden och negativa ord. Jag känner mig redan tillräckligt misslyckad så om ni har negativa saker att dela med er av så behåll de för er själva. <3 

Likes

Comments

Juli

Början av juli- jobb

Den första delen av Juli hände inte speciellt mycket faktiskt. Jag jobbade varje dag inklusive helg då jag hade två jobb, ett på Möllebacken och ett på JOY. I juni hade jag haft ganska varierande tider på demensboendet, blandat morgon och kväll. I juli hade jag 07-12 och vissa dagar hann jag bara svänga hem inom och byta om för att sedan dra ner och köra ett 14-20 pass i butiken. Just de dagarna var extremt jobbiga, inte stressiga men ni vet prestation på prestation hela tiden... Nåväl jag fixade det, om än med svarta ringar under ögonen ;) Nej, men det var faktiskt skönt att ha två så pass olika arbeten.

Avsked av Teddie och Ystad med Tine

Den 10 juli var vi några tjejer som vinkade av Teddie som skulle åka iväg på sitt stora äventyr mot staterna. Det gick så snabbt så man han knappt reagera. Ett år (minst) är en väldigt lång tid och vi längtar så tills hon kommer hem igen. Men samtidigt önskar vi henne världens bästa tid där nere. Vi har ju självklart kontakt och hon uppdaterar om vad hon gör där nere & det ser helt fantastiskt ut.

Jag och Tine besökte även Ystad. Eller hmm, egentligen skulle vi till Kåseberga men tåget var sent och vi missade bussen. Nästa gick nog ett bra tag efter så vi bestämde oss att köra en dag i Ystad istället. Jag har varit i Ystad en gång tidigare, bara en snabb visit dock. Men nu strosade vi runt på gatorna, åt lunch och garvade åt allt och lite till. Åh verkligen en av de bästa stunderna på denna sommaren.

Kroatien, Poreç

Den 21 juli åkte jag och mammas familj äntligen på en veckas semester i Kroatien. Det var så himla härligt och välbehövt. Vi bodde i Poreç som ligger ganska nära Pula. Vi spenderade många dagar med en av våra närmsta kompisar och deras barn och det var så trevligt. När de väl åkte hem kändes det tomt. Men gissa vad jag gjorde under denna veckan då? Korrekt, jag tog det bara lugnt. Jag solade, badade (trots man är världens badkruka), hade en underbar läsning, åt massor av vattenmelon och god mat, vi besökte även gamla stan och som ni ser på bilderna bjöds vi på en fantastisk solnedgång.
Jag fick en bra upplevelse av Kroatien och hade lätt kunnat åka hit igen. Som Ted, min farbror hade tänkt, det är klart du trivs Felle du är ju nästan på hemmaplan. Han säger så eftersom jag har släkt i Slovenien och Italien.

Augusti
Början av augusti

Jag testade för första gången Qi-Gong. Hade ALDRIG hört talas om det innan och visst jag hade svårt att slappna av första gången men det var så himla skönt och befriande. Trots att det inte var fysiskt jobbigt så fick man jobba med sitt inre och känslan efter "passet" var fantastisk.

Bella och vattenmelon i stora lass

Jag har inte så många bilder från dessa dagarna men här är två. Jag spenderade mycket tid med min lillasyster och jag och Tine åt massor av melon. Vi mådde så sjukt dåligt efter, det var så illa att man inte ville se en melon igen hahahah.

Fotbehandling hos Åsa

Jag och Bella tog tåget till Rydebäck och hamnade hos min faster på hennes fotsalong. Vi fick varsin avkopplande fotbehandling och blev bjuda på lunch. Vi hade det så mysigt och trevligt tillsammans.

Hasslö med Tine, Helen och Alva

Jag och Tine spenderade tillsammans med Helen och Alva några härliga dagar uppe i på Hasslö. Vi har ett hus där och det är så himla mysigt och skönt att vara där. Jag visade Tine runt på ön(hon var här också för 2 somrar sedan) vi besökte Ronneby och Karlskrona. Tine (bara Tine) tog sig även ett kvällsdopp nere vid vattnet. Enligt henne var det skönt och uppfriskande, enligt mig iskallt.

Bröllop för pappa och Helen

Den 26 augusti gifte sig pappa och Helen på Hasslö. Det var så himla fint och allt var precis som pappa och Helen. De gifte sig vid Hallarna, där de också förlovade sig och pappa friade. Sedan gick alla upp till huset igen där vi drack Champagne. Till middag serverades det skaldjur och paj och tårtan var från det lokala bageriet här på ön. Under kvällens gång fick vi ta del av enormt många vackra tal. Många tårar och mycket skratt blev det. Den sista gästen lämnade runt halv tre och på morgonen vankades det brunch. Hela bröllopshelgen var fantastisk och jag önskar pappa och Helen all lycka tillsammans. Älskar er! 

På vägen hem körde jag och Bella ensamma genom ett hejdundrans oväder. Fyför, jag körde nog 40km/h på motorvägen, vi såg ingenting. Det var verkligen obehagligt. Som tur var hade vi bestämt ett stopp och det var på EKO stormarknad hahaha. Det var ungefär som Ullared... lite mindre dock men billigt ;). Efter en timme i butiken rullade bilen hem till Skåne igen. 


Detta var pretty much min sommar. Jag har gjort massa andra saker också men har tyvärr inte tagit bilder alltid. Ibland vill man bara få lov att vara i de härliga stunderna. Jag är så tacksam för alla underbara människor jag har runt omkring mig. Tack för att ni gör mitt liv meningsfullt <3.

Likes

Comments

Godkväll eller ska jag säga godnatt på er?

Imorse tog jag sovmorgon och då menar jag verkligen sovmorgon. Jag sov till halv tolv imorse och det var gudaskönt ska jag säga! Steg upp direkt och gjorde mig iordning för att ganska direkt ta bussen till Malmö för att möta upp Tine. Vi tog en sväng till festivalen och bestämde oss ganska spontant att åka virvelvinden. Ingen av oss hade åkt den på några år och det var antingen den eller "klon". Tine var lite skraj så det blev virvelvinden. Direkt efter ångrade vi oss totalt. Usch och fy är ord för den karusellen. Båda två garvade den första minuten sen var det ett rent lidande. Tine försökte få kontakt flera gånger med personalen men eftersom vi skrattade tog de oss ej på allvar och fortsatte istället snurra vår vagn, ÄNNU mer.

Efteråt snurrade marken och båda två mådde sjukt illa. Dock la det sig ganska fort och vi bestämde oss då för att käka lunch. Tine tog Fish n chips och jag tog Pad Thai, sedan satte vi oss i parken på en bänk och mös och snackade. Snackade om framtid, hår och jobb. Framåt eftermiddagen tog jag bussen hem och kan nog säga att jag mådde så där. Inte illamående men ont i huvudet, ett tryck i pannan.

Nä virvelvinden är nog ingenting för mig, jag är mer berg och dalbana och uppskjut. Det ska INTE gå runt. Nu ska jag alldeles strax gå och lägga mig. Imorgon kommer jag börja dagen med gym därefter hem och göra sig iordning och liknande sedan vankas det dop för min kusin Olivia. Jag, Bella och Anna ska sjunga och känner mig ganska nervös. Jag hoppas det går bra!!

Jaja, vi hörs imorgon. Sov gott allesammans, det ska jag försöka göra <3


Likes

Comments

Maj

Studentbalen

Den 13 maj hade jag min studentbal på Glasklart i Malmö. Det var verkligen en helt underbar dag. Dagen startade hemma hos Malin som sminkade och satte upp mitt hår. Malin hade även fixat och beställt klänningen till mig så när allt satt på plats kände jag mig verkligen som en prinsessa. Vid 5 träffades några tjejer hemma hos mig och sedan tog vi oss mot Glasklart. Först var det mingel och sedan slog vi oss ned vid bordet klassvis. Sjukt god mat, mycket gott och dricka och sedan avslutade vi med dans. Mina fötter gjorde så jädra ont efteråt, hade blåsor överallt. Mitt hår mådde väl inte heller så bra med tanke på allt hårspray, hehe.


Utsparksveckan

Studentveckan drog igång och bestod av måååånga uppdrag. Ett av dem ser ni tydligt här. Vi skulle campa på skolgården. Fyför säger jag bara. Till en början kändes det lätt som en plätt, vi hade tur med vädret, satt ute under filtar med snacks och dricka och bara hade det mysigt. Framåt natten började ens varma kläder helt plötsligt bli kalla och vi frös. Jag sov inte på hela den natten, eller jo vi drog hem vid 5 på morgonen och la oss en stund innan skolan började. Jaja, vi var dock den enda klassen som hann sova över sen när personalen fick reda på det så hade de vakter på nätterna haha. Go HU14.

Vi hade även utsparkslekar i parken och vi målade såklart vårt lakan. Vi hade tre stycken, på det enda stod det alla våra namn + HU14, på det andra stod det Veni, vidi, vomit, alltså vi kom, vi såg, vi kräkte. På det tredje stod det HUMANISTISKA? Wtf e de.


Juni

5:e juni, Student

Sjung om studentens lyckliga dag. Det var det verkligen, ren och sann lycka. Den 5:e juni, den soliga och varma dagen, var det vår tid att springa ut. Vi samlades klockan 8 hemma hos mig i Löddeköpinge där vi åt gemensam frukost, drack champagne, delade ut tallrikar, dansade och njöt av första stunden på dagen. Vid 10,45 tog vi bussen in till Malmö där vi sedan gick på stan och blåste i våra pipor och sjöng. "Vem vill gå i ettan nu?" "Ingen, ingen" osv. Vid 12,30 samlades vi i skolan och 13,00 serverades lunch till alla avgångselever och lärare i matsalen. Vilken atmosfär det var där, helt galet. Vid 14,30 hade vi fotografering, 16,00 samlades alla i matsalen igen för mösspåtagning och sång. 16,34 var det äntligen dags att springa ut på Malmö latinskolas trappor. Vilket lyckorus, musiken startade, dörrarna öppnades och ut sprang vi i tonerna av "Chasing clouds". Vill verkligen göra om det igen. Efter man letat rätt på familjen var det dags för flaket vilket också var riktigt skojsigt. Blev körd hem av Julia och hemma möttes jag av hela tjocka släkten. Hade en fantastisk studentskiva och fick så himla fina presenter. Tack allihopa<3


Studentskivor


Var ju också på ett gäng andra studentskivor bland annat, Anna, Vickan och Challe från klassen.

Skrylle

Spenderade en fantastisk dag i Skrylle med Michelle. Vi vandrade och snackade MASSOR och tog även bilder. Ja det var verkligen supermysigt. Love you, Michelle <3.


Avslutning på Malmö Latinskola

Onsdagen den 14:e juni var det sista avslutningen på Malmö Latinskola. Vi samlades klockan nio i aulan där det spelades musik, hölls tal och delades ut stipendium. Jag fick ett stipendium för "året humanist-språk". Blev extremt chockad men kändes så himla himla roligt. Efter aulan begav vi oss mot klassrummet där vi sjöng, höll tal, läste gamla brev, kollade på Liselotte, vår mentors underbara film, Michelles underbara film samt tog farväl en sista gång. Det var så sorgligt, usch :(. Jag är så himla tacksam för alla tre fantastiska år jag fått spendera på denna skolan, med mina klasskamrater och lärare. Bästa tiden i mitt liv.


Midsommar och myskväll i Höllviken

Spenderade en del mysiga kvällar i Höllviken tillsammans med kompisar. Så himla mysigt! Det får bli nästa år igen eftersom Teddie just nu är Au-pair i USA.


DEL TVÅ KOMMER I ETT ANNAT INLÄGG

Likes

Comments

Hej köra ni, hoppas allt är bra med er.

Det var ju ett tag sedan jag skrev här på bloggen, anledning? No computer, jobb, jobb och vad det någon som sa jobb? Jag jobbade varje dag de första 5,5 veckorna av sommaren. Då menar jag varje dag inklusive helger. Det berodde på att jag hade två jobb, ett på ett demensboende och ett på JOY. Jag kan säga att jag var duktigt slut i kroppen under dessa veckorna men det gick absolut att kombinera.

Nåväl, nu sitter jag här vid min NYA dator. Jag beställde den förra veckan, den skickades i förrgår och igår hämtade jag den på Ica. Det blev en Macbook Air, en likadan som jag fick låna av skolan. Känns bra i själen och hjärtat men mindre bra i plånkan... Jaja, jag behöver en dator eftersom jag ska börja plugga...

Jaaa, ni hörde rätt. Jag ska börja plugga på universitetet nu den 28 augusti. Jag kom in på Socionomutbildningen i Helsingborg men är fortfarande reserv i Lund. Men har accepterat läget och tycker nu att det ska bli väldigt roligt och spännande att börja studera i en ny stad, på ny skola och träffa nya kompisar. Allt börjar egentligen den 21 augusti- novischveckorna, fd nollning. Så under två veckors tid ska vi hitta på massa saker och utflykter bland annat till Helsingör. Även en del festande också hahah. Sjukt nervös dock, men det kommer säkerligen gå bra bra.

Nog om det, jag kom hem sent inatt. Träffade Anne igår kväll efter gymmet och vi satt och snackade från halv tio till halv två inatt. Så somnade nog inte förens 3...Klockan nio ringde klockan och jag steg upp direkt och fixade mig iordning eftersom jag skulle till frissan klockan 10. Nu känner jag mig väldigt fräsch, nyslingad och nyklippt, och då menar jag nyklippt. Klippte faktiskt sjukt mycket, men det behövdes och nu ångrar jag det inte ett dugg. Låter väl kanske annat om någon dag hahah.

När jag kom hem la jag mig direkt i solstolen och hann ligga där i typ 20 min innan det blev molnigt som resten av denna sommaren. Jaja, har faktiskt inga planer idag, bara ikväll när jag ska öva med Anna och Bella inför ett dop i helgen. Annars ska jag bara ta det lugnt.

Jag kommer publicera ett "vad jag gjort i sommar" inlägg. Dra lite för varje månad.


​Extremt kassa bilder, men ni ser.

Likes

Comments

Före / efter

Gjorde som sagt vid naglarna idag och ja, jag är väl ändå helt okej nöjd. Jag var på Lily Garden här i Malmö, billigt absolut men de var inte så noggranna enligt mig. De filade upp mitt nagelband 5 gånger typ så det började blöda ganska rejält. Men jag ville har korta och ljusrosa naglar och det fick jag ju tillslut! Vill att de ska vara neutrala då min underbara klänning ska vara i fokus. LÄNGTAR!!!!


Likes

Comments

Nouw Magazine