Idag skulle vi gått till min mamma men hon var tvungen att jobba över så ska träffa henne imorgon istället. Så jag och saga gick till "stan" jag köpte hårfärg så någon dag händer världens förändring. Nu ska jag fasen inte fega ur haha. Vi var även i parken och lekte ett litet tag men saga var så trött så hon tyckte inte det var så kul så vi gick hem. När vi kom hem sov hon lite middag och självklart gick min mobilladdare sönder.. Så vi kom nyss hem från viberga för jag köpte en ny. Men nu ska jag sätta igång med maten

  • 727 readers

Likes

Comments

Nu sitter jag på bussen hem till Finspång från Norrköping. Har varit på Ebersteinska för att prata med studievägledaren om att jag ska börja skolan nu i höst igen. Valt några val av ämnen som jag ska plugga. Helt ärligt ska det bli skönt med att börja skolan igen. Träffa människor och ha något att göra. Just nu gör inte jag och saga så mycket om dagarna mest går promenader och myser haha. I Norrköping gick vi även runt på stan lite, köpte strumpor till Saga för att av någon anledning försvinner alltid en strumpa av ett par haha ni som har barn kan nog relatera. Vi käkade även på mc så saga fick lite pomme vilket hon gillar. När vi kommer hem ska vi nog bara ta det lugnt tror jag, laga lite mat senare och så.

  • 734 readers

Likes

Comments

Halloj, idag har jag och saga tillbringat dagen hos min moder. Var mycket trevligt👍🏼 vi drack kaffe, lekte med saga och snackade lite skit. Imorgon ska jag städa lite och plocka bort julen för det har jag inte gjort än haha 😂 just nu ligger jag i soffan med en sovandes saga i famnen. Klockan 21 är det hunger games så den ska jag se 👍🏼

  • 1036 readers

Likes

Comments

För min otroligt dåliga bloggning. Men jag har verkligen inte mått bra psykiskt. Har mått väldigt dåligt och så. Sagas pappa verkar ha bestämt sig för att inte vilja ha något med saga att göra.. Vilket har tagit hårt på mig. Det är inte det lättaste att vara ensamstående mamma.
Men iallafall det är ju nytt år! Helt sjukt hur snabbt 2015 gick. Saga blir 1 år denna månad vilket är helt vansinnigt. Kändes som vi kom hem från BB nyss haha.
Men iallafall saga har firat sin första jul! Julen var underbar. På julafton var vi hos min mormor och morfar och saga var hur snäll som helst även fast hon var överdrivet trött. Hon fick fina och roliga klappar. Den 25 firade hon jul hos sin farmor medan jag firade hos min pappa.
Nyårsafton blev en spontanare 👍🏼 jag skulle vara hos mamma och jögga under dagen sen kom deras två kompisar så skulle de alla gå ut och äta på kvällen då hade jag tänkt att gå hem. Men det slutade med att jag och saga följde med och åt med de. Sen blev det även att jag följde med mamma och jögga hem så jag och saga sov hos de. Det blev en lyckad nyår som egentligen hade spenderad själv hemma haha.
Just det saga har lärt sig att sitta helt själv, hon reser sig upp och härom dagen höll hon i gåstolen och gick några steg! All går så fort! Men iallafall det var allt för mig ska försöka blogga lite mera.

Likes

Comments

Imorgon ska jag på begravning. Så pappa kommer och hämtar mig och saga imorgon bitti. Sen efter begravningen så ska jag till Linda ett litet tag ska bli trevligt.
Jag och saga sitter och myser i sängen vi är båda ny duschade/badade. Saga har ju en liten pool i duschen så hon har lärt sig nu att man kan plaska haha så söt hon är.

  • 1352 readers

Likes

Comments

Halloj härliga lördag, idag tar jag och saga det bara lugnt och chillar hemma. Just nu ligger vi i soffan med täcke, hon sover och jag kollar på prison break. Gick till Ica förut för att köpa chips men kom hem med Cola haha fan glömde ju köpa chipsen 😂 aja får nöja mig med Cola då även fast jag är sjukt sugen på chips 😋

  • 1378 readers

Likes

Comments

Då var det fredag idag igen då vilket innebär idol 👌🏼
Idag vaknade saga runt 05 men som tur var ville hon ligga kvar och mysa en bra stund, så det sluta med att vi steg upp från sängen runt halv sju. Idag kom även min pappa på besök vilket var mycket trevligt. Hade inte träffat honom på hur länge som helst! Imorgon ska jag bara vara hemma och ta det lugnt. Men på söndag kommer Jessica hit till Finspång så vi ska gå och ta en fika 🍩 inte träffat henne sen jag gick i 9an tror jag så ska blir riktigt kul att träffas igen👍🏼

  • 1386 readers

Likes

Comments

Lördag idag, och jag och saga har spenderat dagen hos Linda. Imorse gick vi först en promenad till mormor och bonus morfar, för de skulle skjutsa oss till Linda. Så idag har det blivit en hel bus! Saga är ju inte still för fem öre haha och hon vill gärna klättra på Nicole som är lindas dotter men kan säga att Nicole verkligen inte gillade det haha, hon sprang ifrån saga och massa haha så söta ungar 😂
Imorgon ska jag städa, så hoppas på att saga är på bra humör 👍🏼

  • 1441 readers

Likes

Comments