Header

​Hej! Igår var jag med Jonna och vi hade det jättebra! Men själv började jag dagen med en god hallon smoothie till frukost. Sedan klockan halv tio åkte jag och mamma in till stan och hämtade Jonna för att vi skulle åka och bada! Vi hade jätteroligt och efter vi hade bada klart (ca kl 16:00) gick vi hem till henne och tog det lugnt ett litet tag innan vi sedan åkte hem till mig för att sova över. När vi komm hem till mig så hängde vi lite på rummet och sedan hoppade vi studsmatta och tog några bilder :) Till middag åt vi lite grönsaker och hamburgare. Det var jag och Jonna som fixade alla grönsakerna. Och pappa grillade hamburgarna. 

Gå in och kolla Jonnas blogg:

http://devote.se/Jonnaaz

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Hur mår ni idag? Jag är trött för klockan är 00:30 för mig så nu ska jag snart sova. Men denna dag skulle vi shoppa så vi började med Forever 21. Sedan så åkte vi till någon outlet med märkeskläder. Och kläderna kommer i en USA haul! 

Lunch: Sallad och jordgubbs-milkshake

Efter lunch så gick vi till bl.a. Adidas och Yankee Candle! Sedan innan vi åkte där ifrån så köpte vi med oss Starbucks!

Har inte mer tid att skriva mina ögonlock blir tyngre efter varje sekund... Hejdå :-)

Likes

Comments

I förrgår åt vi frukost på "IHOP" (international house of pancakes). Jag tog en våffla med jordgubbar och blåbär. :-)

Likes

Comments

I förrgår så åkte vi till flygplatsen klockan 19:00 ungefär. Sedan lämnade vi in väskorna och gick igenom kontrollerna. Efter det gick vi runt bland affärena och letade efter en mysig resturang. Vi hittade en resturang som vi då åt på. Jag tog en cheeseburgare med pommes. Den var jättegod så där satt vi i kanske en timme. Eftersom flyget inte gick fören 05:40 så var vi tvungna att sova på flygplatsen. Så vi hittade ett lugnt ställe att vara på. Själv så sov jag inget på flygplatsen men jag sov 3 timmar på flyget istället så nu är jag jättetrött. För mig är klockan snart tolv på natten men jag ville lägga upp något idag. Förlåt men jag orkar inte skriva mer nu så godnatt men för er är det dag haha :-)

Likes

Comments

​Hotellrummet på Madonna Inn :-)

Likes

Comments

​En bild från min & mammas morgonsprigtur! Tröjan kommer i en haul snart. Hejå :) 

Likes

Comments

Detta var min lunch idag! :-) Vi åt på en jätte mysig resturang i dom italienska kvarteren i San Fransissko! Jag tog en jätte god pasta. Men imorrn åker vi vidare, yay! Men det kommer att bli tråkigt att lämna denna stad. :-(

Likes

Comments

Detta var utsikten från hotellet i Las Vegas! Bilden som var tagen på dagen var från balkongen. Den andra bilden var från typ en bro, haha som går över gatan. Det har dom istället för övergångsställen men på vissa ställen har dom ändå övergångsstäl. Jättedåligt förklarat men jag hoppas ni fattar lite iallafall :)

Likes

Comments

Välkommen till min blogg! Detta är då mitt första inlägg. Jag har velat haft en blogg ett tag nu men jag har känt att jag inte har något att skriva om. Men nu är jag i USA så då kan jag skriva om vad jag har gjort eller kanske vad jag har köpt om jag har shoppat!

Likes

Comments