View tracker

Känner ingen motivation nu för fem öre. Dessutom gått upp 2-3 kg och känner inte för något. Svårt nu på sommaren när det är fina sommarkvällar och uteserveringar. Det medför även för mycket gott och onyttigt. En glas hit och dit etc. Självklart finns det nyttigare alternativ och man skulle faktiskt kunna skippa glassen men man unnar sig. Det gör man.. Ibland alldeles för mycket.

Nere i en depp-period nu också så just nu vill jag bara gräva ner mig och komma fram när jag känner för det. Vet inte riktigt heller vart jag ska hämta motivationen ifrån så just för tillfället är mina skor inga man vill gå i.

Kände för att lätta mitt hjärta för är som sagt inte alls på topp...

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - click here!

Likes

Comments

View tracker
View tracker

Det var visst dax att dra till napa nu och det är jag så jävla värd!

Inte så sugen på de kilona jag kommer gå upp medan jag är där bara. Bara att droppa dom lika fort som man fick dom när man kommer hem🖐🏽😎

Likes

Comments

Som alla redan vet så bestämde jag mig för att börja en viktresa. En viktresa som satte fart och började visa snabba positiva resultat. Mitt mål var -25kg till den 3 juni 2016. Den 3 juni har passerat och tyvärr uppnådde jag inte målet men, jag är ändå så himla nöjd över vad jag åstadkommit. Min nedgång hittills är -23 kg. Oavsett om målet nåtts eller inte så är jag nöjd.

Jag är nöjd för att jag vet att utan min vilja och envishet och utan all hjälp jag fått skulle jag fortfarande väga mina 98,7 kg, om inte mer.

Jag är nöjd för att jag har bevisat alla dom som någon gång slängt ut sig en elak kommentar om att man är lite större. Att jag kunde! Jag har klarat det och jag är nu nöjd. Jag har klarat det och skall dessutom hålla detta nu.

Tack återigen för all hjälp och stöttning ni alla gett mig och ett speciellt tack till min storasyster och Jimmy som verkligen lagt ner allt för att få mig klara detta❤️

Likes

Comments

Det har hänt mycket den sista tiden så har inte prioriterat detta. Men nu är jag med i spelet igen så let's go!

Likes

Comments

Köp någon godare frukt som man inte äter så ofta! Ett bra tips som jag älskar och gör varje helg!

Likes

Comments

Fyfan säger jag bara!

Var på marknaden idag med Mimmi och då hade dom langos som vi åt. Fick även tillåtelse av Jimmy att äta en munk. För er som inte vet vad langos är så är det friterat bröd med grejer på. Jag tog med gräddfil skinka ost och rödlök.

Supergott verkligen, men fyyyyfan vad ont jag har i magen nu.

När man som jag inte ätit onyttigt eller socker på ett tag så är det fan inte gott när man väl äter det igen. Man chockar magen med de man vant den av vid. Förut hade jag säkert kunnat äta detta utan konstigheter men nu, usch!!!

Var till och med tvungen att avboka jobb för att jag mår så dåligt. Inte bra! Inget mer onyttigt eller sockerrikt för mig!! Är så svullen just nu.

Likes

Comments