Snacka om att jag tappat det helt.. Dock fått en riktig kick nu när det kommer till kost och träning så let's do this! Dagsvikten är 78kg och fokus i början nu kommer vara Cardio och efter jag droppat några kilon så blir det mer muskelbyggande.

Idag var jag på gymmet en timma cirkus. Blev bara löpbandet idag för att mjukstarta. Gick 6-7 km, får duga helt enkelt. Fick även bli lite solarium efter gymmet för att få lite färg så man känner sig lite fräschare hehe.

Ska försöka uppdatera så ofta som möjligt om vad jag äter och hur träningen går. Enjoy people👅

Likes

Comments

Känner ingen motivation nu för fem öre. Dessutom gått upp 2-3 kg och känner inte för något. Svårt nu på sommaren när det är fina sommarkvällar och uteserveringar. Det medför även för mycket gott och onyttigt. En glas hit och dit etc. Självklart finns det nyttigare alternativ och man skulle faktiskt kunna skippa glassen men man unnar sig. Det gör man.. Ibland alldeles för mycket.

Nere i en depp-period nu också så just nu vill jag bara gräva ner mig och komma fram när jag känner för det. Vet inte riktigt heller vart jag ska hämta motivationen ifrån så just för tillfället är mina skor inga man vill gå i.

Kände för att lätta mitt hjärta för är som sagt inte alls på topp...

Likes

Comments

Det var visst dax att dra till napa nu och det är jag så jävla värd!

Inte så sugen på de kilona jag kommer gå upp medan jag är där bara. Bara att droppa dom lika fort som man fick dom när man kommer hem🖐🏽😎

Likes

Comments

Som alla redan vet så bestämde jag mig för att börja en viktresa. En viktresa som satte fart och började visa snabba positiva resultat. Mitt mål var -25kg till den 3 juni 2016. Den 3 juni har passerat och tyvärr uppnådde jag inte målet men, jag är ändå så himla nöjd över vad jag åstadkommit. Min nedgång hittills är -23 kg. Oavsett om målet nåtts eller inte så är jag nöjd.

Jag är nöjd för att jag vet att utan min vilja och envishet och utan all hjälp jag fått skulle jag fortfarande väga mina 98,7 kg, om inte mer.

Jag är nöjd för att jag har bevisat alla dom som någon gång slängt ut sig en elak kommentar om att man är lite större. Att jag kunde! Jag har klarat det och jag är nu nöjd. Jag har klarat det och skall dessutom hålla detta nu.

Tack återigen för all hjälp och stöttning ni alla gett mig och ett speciellt tack till min storasyster och Jimmy som verkligen lagt ner allt för att få mig klara detta❤️

Likes

Comments

Det har hänt mycket den sista tiden så har inte prioriterat detta. Men nu är jag med i spelet igen så let's go!

Likes

Comments

Köp någon godare frukt som man inte äter så ofta! Ett bra tips som jag älskar och gör varje helg!

Likes

Comments