Här är jag igen! Den gravida buttra ibland glada tösen.

Dagen började mycket bra, den lilla limpbiten jag fick i mig ville inte riktigt vara min polare. Den tacka för sig och drog ner i toan istället,de var en mycket fin stund.

I samma stund som limpan for ut så slog de mig. Alla dessa människor i världen som ständigt vill tala om för omvärlden hur lyckliga dom är, hur perfekt nagellacket alltid sitter, hur hårets minsta lilla hårstrå ligger perfekt på skallen. Till alla er: SOM FAN HELLER. Man kan inte ständigt gå runt och vara lycklig,de är inte rimligt. Däremot så kan man alltid ha någon eller något för den delen in ens närhet som gör dessa olyckliga stunderna förbannat bra, dock inte lyckliga. Man är olycklig ibland, nagellacket har frasiga kanter. Så äre bara.

Må ni alla ha en underbar kväll, Feliciaspricker.
Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Det är nu de drar igång.Mitt liv som blogg.

Men vad gör man inte, gravid arbetslös och jävligt butter. Däremot har de inte alltid varit såhär, antar att de är livet sätt att säga: Ditt liv har varit FÖR bra, dags för lite helvete. Eller helvetet kanske man inte kan kalla de. Har ju tak över mitt lilla råttfärgade huvud och mat på bordet. Maten kan vi ju prata om senare, den står kvar på bordet om man säger så... Gravid var de ja..

Livet mitt har alltid galopperat på i den finaste galoppen. Skulle kalla mig de där ståtliga stoet som alla hingstar ville ha. Varför jag refererar till hästar vet jag inte, hästar är inte ens min grej.
Som ni märker så blir mitt mumlande ganska rå rörigt, men listor däremot där har vi de. Snabbt och smidigt. Så om man skulle få ner mitt fina galopperande liv VS mitt gravida arbetslösa och buttra liv skulle de se ut följande:

Fin galopp
Kärlek:Absolut, en prins i sina sexigaste dagar.
Lycka:I måttlig mån ens hjärna kan ta in.
Jobb: Jobbade med min stora dröm, djur.
Bostad:En alldeles egen ingång till en trygg plats. Våran lägenhet.
Fritid:En massa resande till alla möjliga platser i världen.


Gravida arbetslösa och buttra liv
Kärlek:Prinsen är fortfarande här.
Lycka:Hjärnan har slutat fungera.
Jobb:Vart tog de vägen. Juste jag sa upp mig....
Bostad:Mamma,Hej igen efter många år!
Fritid:Huvudet ner i toan växlandes med sängens osköna madrass.
Gravid: Ja.


Där har vi det. Då och nu. Ni förstår vilken jävla skillnad. En dag och en riktig kallt slaskig mörk natt. Min fina galopp och mitt gravida liv, de är precis de jag tänkte skriva om här. Rent ut sagt, en fin liten hatiskt kärleksfull sprickande dagbok. Däremot så är de så att graviditeten i sig är fin, de kan man inte smutsa ner. MEN allt runtomkring, de skulle man kunna göra stora förändringar på. Skulle behöva en hel byggfirma för att reparera mitt liv just nu. Men som triss reklamen: Plötsligt händer de!
Följ mitt liv dit. En långt slirig väg lär de bli.

Må ni ha en vacker dag, Feliciaspricker.
Likes

Comments