Hej allihopa! Jag har tagit en liten paus från pluggandet nu för att skriva detta. (Jag läser "the outsider", har ni läst den? :) )Det var ett tag sedan jag skrev så jag känner att jag vill uppdatera er lite om vad som har hänt. Jag har haft sommarlov, ja vad kan man säga om det? Det var både bra och dåligt... Annars så har jag börjat gymnasiet och det blev inte riktigt som jag tänkte mig. Efter en månad så bytte jag linje och det var väldigt jobbigt inte bara praktiskt utan och så mentalt. Genom att byta linje så kommer man automatiskt ligga efter i de nya kurserna man byter till, så ni kan väl tänka er att det är mycket att ta igen. Det var också väldigt jobbigt att byta klass på grund av att jag hade kommit in väldigt bra i min tidigare klass och nu måste jag börja från noll igen när de andra redan känner varandra. Det har varit mentalt jobbigt eftersom nu i väldigt många år så har jag nästan varit 100 procentig. I grundskolan så gick jag med en klass i flera år och man kunde alltid vara sig själv. Sedan så fick jag turen att få en fin klass med bra människor så jag har alltid kunnat känna mig bekväm. Och nu så är jag i en spridd klass som inte alls har lika mycket studiemotivation. Helt ärligt så vet jag inte vad jag ska göra, jag vill ju inte byta linje igen. Jag tror nog att jag bara måste vänja mig, eller vad tror ni?

Kramar Felicia

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej alla! Hur mår ni? jag mår jättebra iallafall. Som sagt har jag tagit lov och jag har slutat grundskolan. (JAAA äntligen) Jag har till och med skaffat en ny frisyr som ni ser och kommer antagligen se mer av :D. Just nu så håller jag på att packa klart min väska till Berlin, jag åker imorgon. Jag är exalterad men samtidigt nervös eftersom jag inte vet vad jag ska vänta mig. Eftersom jag åker med en konfirmations grupp så har man inte så mycket egen tid och man är ofta stressad vilket kan vara jobbigt men det är bara att göra det bästa av saken och njuta av Berlin har att erbjuda. 

Ha det så bra var ni än är i världen och ta hand om er - Kramar Felicia  

Likes

Comments

I dag är det lördag och på fredag nästa (vecka om exakt 6 dagar) så kan jag säga hejdå till grundskolan för gått. Just nu så känns det otroligt skönt att få sluta skolan och gå mot sommarlov. Att få skaka av sig all stress och press som man har haft det sista halvåret. Nu kan man äntligen släppa allt och fokusera på sig själv och få göra det man själv tycker är roligt eftersom det är väldigt viktigt. Men det känns också tråkigt att lämna något som har varit vardag i snart fyra år, att lämna de personerna som man har tillbringat mer tid med än sina egna föräldrar, det känns nästan overkligt. Själv så bär jag av till den naturvetenskapliga linjen, där jag inte känner någon alls, dok så känner jag en del på de andra linjerna så vi får se hur det blir. Jag har ingen aning vad jag ska förvänta mig men jag får hoppas på det bästa. Nu ska jag njuta av det fina sommar vädret och grilla lite marshmallows.

Kram på er :)

Likes

Comments

​Min dag började med två timmars orientering vilket inte var så kul eftersom jag känner hur otränad jag har blivit efter att inte tränat så effektivt under några veckor nu. Så tagga riktig träningsvärk imorgon. Hehe. Sedan så var det meningen att jag och en kompis skulle till stranden men hon ställde in i sista minuten så det var bara att åka hem igen vilket var tråkigt eftersom det var så fint väder men jag passade på att äta lite på chockladen som inte användes. 

Hoppas att i hade det en bra dag iallafall, kramar Felicia

Likes

Comments

Har du någonsin svart bra eller jag är bara trött när du har fått frågan "Hur mår du?" när du egentligen har mått svin dåligt. Det har jag i alla fall och det känns som det händer oftare och oftare nu. Jag är trött nästan hela tiden jag orkan inte gå ut med kompisar, plugga, jag orkar inte ens titta på en film eller serier. Detta får mig att känna mig otillräcklig och svag på något sätt. Jag kan kalla mig själv lat men i själva verket så är jag bara utbränd, jag är inte lat och det måste jag lära mig acceptera om mig själv eftersom jag har bara inte orken. Att vara lat är att välja göra någonting annat, prioritera andra saker som inte är lika viktiga. Trötthet brukar oftast bero på någon slags anledning men jag har ingen aning var all denna trötthet kan komma ifrån, kan det bero på att jag är tonåring eller att jag sover för lite? Imorgon så ska mamma ringa till vårdcentralen för att boka en tid till mig för att ta blodprover för att se om det är något konstigt med mig. Men om vi nu kommer tillbaka till varför jag och många andra svarar "bra" eller "jag är bara är trött ". Jag tror att den största anledningen är att man inte vill visa sin svaga sida eller inte bryta normen som vi har här i Sverige. På till exempel Instagram visar vi aldrig när vi har en dålig dag eller en bild när man äter själva tacosen. Vi vill visa bara de bra sidorna av oss själva. Eller i ett annat perspektiv att man inte vill oroa den som frågar. Men när vi svarar "bra" så är inte det sanningen men vad ska man annars säga?

Likes

Comments

Från att sätta sig i sängen för att på börja en ny bok ( Me before you - Jojo Moyes ) till att starta en ny blogg, så spontan är jag. Egentligen så var det meningen att jag äntligen skulle ta mig själv i kragen och på börja läsa boken men så blev det inte, istället sitter jag här och skriver mitt första blogginlägg. Det känns som att jag aldrig hinner avsluta någonting som jag har påbörjat, som om jag flyger iväg till ett annat land mitt i en händelse och sedan aldrig kommer tillbaka för att avsluta det jag har påbörjat. Men anledningen till att jag starar en blogg är nog för att jag gillar att skriva. Jag vill kunna dela med mig av alla mina tankar och funderingar till er som vill lyssna (läsa). Som mitt liv ser ut idag så tror jag inte att det skiljer sig jätte mycket till vad en annan sextonåring går igenom. Min vardag idag innehåller skola, plugg, kompisar, träning och chill. Som en helt vanlig tonåring har jag skrivit nationella prov slutar snart nian och hela grundskolan (omg vad gammal jag är) och gymnasiet är precis bakom hörnet. Om ni väljer att följa min blogg så kanske det blir glest med inlägg och kanske inte de bästa kvalitéerna på bilderna men texterna kommer komma från hjärtat.

Kramar - Felicia <3 <3

Ps. Ha lite tålamod med mig i början. jag är ny på det här.​

Likes

Comments