Header

Zara Larsson- Ani't My Fault

Justin Bieber- Let Me love You

Selema Gomez- Hands Of Myself

The Chainsmokers- Don't Let Me Down

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - click here!

Likes

Comments

Har funderat länge nu på om jag kanske skulle ha börja göra någon youtube video, men vet inte riktigt vad jag skulle ha gjort då. Men de kommer väl bara flöda idéer när man väl börjat, men vad tycker ni? Skulle man ha försökt ge sig in i youtube världen också. Hade varit ganska kul att testa och se vad som händer. Man får lite inspiration när man kollar på alla som är på youtube. Ska ta en lite funderare till på detta. Men berätta vad ni tycker.

Likes

Comments

Heej på er!

Nu är jag tillbaka efter en liten blogg paus jag tog, glömde nämna det för er. Förlåt för det! Men har inte mått så bra på senaste men nu är det faktiskt så mycket bättre kan jag säga. Så just nu har jag precis städat lite och sitter nu och lyssnar på musik och väntar på att Stefan ska komma hem, så ska vi äta lite. Vet inte alls vad det står på menyn idag faktiskt men de återstår att se. Imorgon eventuellt ska jag ner på stan och kolla på lite kläder och skor, är i ett extremt stort behov av skor. Har hittat en hel del jag är sugna på dom finns på madlady, jfr och nelly, önska jag kunde köpa alla skor jag ville ha. Men det märks vad det blir för något, om det finns nere på stan. Nu ska jag försöka städa lite till.

Likes

Comments

Heej godingar!

Förlåt för dålig uppdatering, men har hållit på att jobba så mycke så har faktiskt inte orkat eller haft riktigt med tid för att fixa något på bloggen, men nu är det snart helg och jag jobbar bara imorgon sen är jag ledig i helgen så då blir det mycket gjort här på bloggen iaf. Har precis kommit hem från min mamma, var där och åt lite mat och fikade lite. Super duper gott var det! Så nu har jag inga större planer utan jag väntar bara på några kompisar som ska komma hit och hälsa på en sväng. Sen på lördag är det tänkt att vi ska åka på rättviks marknad och kolla runt och se vad dom har att erbjuda.


Likes

Comments

Heej och godmorgon på er!
Sitter och kollar igenom mobilen på bilder från studenten, och alltså shit va jag saknar studenten med alla mina underbara klasskamrater. Helt sjukt jag trodde verkligen inte att jag skulle känns en sån stor saknad. Att 13 år i skolan skulle gå så fort det trodde jag inte. Men de va bara att kämpa på och de gav sitt resultat, som inte kunde bli bättre! Nu är man ute i vuxenlivet och har lite svårt att komma in bra i det, men de kommer med lite mer övning bara hehe.

✖️ min dag idag ser ut så som att jag ska försöka fota lite, kanske ta med lite fika till mamma och umgås med henne lite. Ska se om Stefan vill följa med. Men annars en lugnt dag.

Likes

Comments

​Har en fråga till er. Jag undrar vad ni använder för redigeringsprogram för att få till era bilder så fina? Så kommentera vad ni använder när ni redigerar på datorn. Vet inte riktigt vilket program jag ska använda. Så kom med förslag så vore det super. För jag vill få mina bilder extra fina. Men är själv inte så duktigt på att redigera så kanske ett ganska enkelt program hade funkar för mig, om det nu finns annars får jag bara försöka lära mig så gott de går. Nu när jag lägger upp bilderna så är dom inte all redigerade. Men så ni vet vill jag gärna att ni kommenterar vad ni använder och vad som passa fö en nybörjare.

Likes

Comments

Godmorgon sötnosar!
Jaa nu är det måndag och en ny vecka. Denna vecka för mig innebär en massa jobb som är så sjukt skönt. Att veta att man har hela veckan planerad. Men ska försöka hitta på något i veckan iaf och inte bara jobba, jo imorgon hade jag och Stefan tänkt att vi skulle och äta lunch på en thai resturang. Hade planer på att göra de igår men det blev inte av. Tillbaka till dagen idag, jag ska strax åka iväg och jobba, men först ska jag försöka få i mig något att äta. Får se vad det kan bli för gott då.

Likes

Comments

Var på elgiganten för ett tag sen och hade inga större planer på att köpa något, men sen fick jag syn på en data mus som jag blev sugen på, och kunde inte låta bli att köpa den så det fick bli en Magic Mouse 2, så värt pengarna alltså, jag har ju en Macbook pro. men styr plattan på den krånglar lite då och då, så då passa det bra att jag köpte en som jag kunde ha brevis ist. Datamusen kostade 849:-. Lite dyr med det gjorde som sagt inget. Nu är den köpt och jag älskar den.

Likes

Comments

Instagram@feeliciasolin