Header

Smink & Skönhet

När jag var nere i Ullared, så var jag ute efter lite nytt smink. Men blev lite ledsen att det inte fanns så mycket jag föreställde mig och som jag såg på deras blogg att dom hade, men det blev två nya ögonskuggspalleter. Så idag har jag använt mig av den ena. Och jag är riktigt nöjd med hur det blev. Så här har ni resultatet, dock inte världsbäst på att sminka men försöker bli bättre.

Denna palett använde jag mig av idag, den ör från nyx, och när jag sminka mig så valde jag att använda dom lite mer lila/röda färgerna.

Love F 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Q&A Frågor och svar

1. Jag tyckte inte om att gå till skolan när jag gick på mellan och högstadiet.

2. Jag tycker om att baka, speciellt cupcakes. Måste göra det någon gång och visa et!

3. Jag är ingen höjdare på att laga mat.

4. Jag bäddar typ aldrig sängen. Borde jag de?

5. När jag gick gymnasiet då gick jag bygg och anläggning med inriktning måleri.

6. Jag tog studenten för mer än ett år sen, och jag saknar skolan.

7. När jag sminkar mig så lyssnar jag ofta på hög musik, får lite mer feeling då.

8. Blivit besatt av att handla läpp produkter.

Love F 

Likes

Comments

Min Vardag

Heej på er sötnosar!
Förlåt för att jag inte visat mig så mycket på bloggen, men de är för att jag har så mycket med jobbet nu. Har precis fått ett lång vikariat på två månader som är så fruktansvärt skönt. Att få veta när man jobbar och kunna planera lite mer. Men ska absolut inte glöms bort er. Just nu ska jag till och gå upp och äta lite, fixa mig och sen har jag ingen aning om vad jag ska ska göra. Ta de lugnt eller ut och kolla på butiker på lite mer julklappar. Det återstår att se, ha en bra fredag!

Love F 

Likes

Comments

Smink & Skönhet

Heej på er!
För någon dag sen klickade jag hem 5st läppstift från luxplus.se som ör en sån sjukt underbar sida, med allt och då menar jag allt. Plus att det är super billigt! Så nu har jag varit och hämtat ut mina 5st, är super nöjd med dom, väldigt rosa och de gillar jag!

1. Tell your friend

2. Wildflower

3. Pink lust

4. Flushed

5. Candy sweet

Hur fina är dom inte !

Love F 

Likes

Comments

Inredning

Nu hörni är det inte alls långt kvar till jul! Är så taggad på det, det är ju så fruktansvärt mysigt. Och jag har hällt på att julpynta här hemma bra länge men känner mig inte riktigt klar än faktiskt. Det kommer upp mer och mer kan jag säga. Tänkte visa er lite va hur det ser ut just nu. Och mina extremt fina julnaglar!

Love F 

Likes

Comments

Contains affiliate links Shopping, Smink & Skönhet

Har mer och mer fastna för läppstift och andra läpp produkter, har inte riktigt använt det så jätte mycket. Men sen jag köpte ett super fint läppstift från H&M så kan jag inte sluta, så nu klickade jag hem 5 st läppstift från luxplus.se. En hemsida men sjukt billiga saker så ta en kik, lovar att ni kommer klicka hem något. 

Finns en direktlänk i bilden.

Love F 

Likes

Comments

Shopping

Heej på er!

Nu kommer äntligen ett inlägg och vad jag köpte när jag var nere i Ullared. Det kommer fler inlägg kan jag säga för det är så mycket mer saker jag köpt, eller jag och min pojkvän har köpt. Kan säga att skorna jag köpte var ifrån en butik brevid varuhuset som heter Sko-Boo. Så njut av bilderna nu så lovar jag att det kommer fler inlägg. Har köpt allt, inredning, kläder, smink/sminkborstar, mobilskal/mobiltillbehör, och så mycket mer.

Love F 

Likes

Comments

Instagram@feeliciasolin